reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
sprawdziłam tamten link ale niestety nie ma takiego skrótu jak TR(-) jeśli któras z was dziewczyny miała taki wynik albo wie co oznacza ten skrót to prosze o pomoc. moja koleżanka miała wynik TR (+) i dlatego sie niepokoję bo nie wiem które jest poprawne i o czym świadczy

sprawdziłam tamten link ale niestety nie ma takiego skrótu jak TR(-) jeśli któras z was dziewczyny miała taki wynik albo wie co oznacza ten skrót to prosze o pomoc. moja koleżanka miała wynik TR (+) i dlatego sie niepokoję bo nie wiem które jest poprawne i o czym świadczy

ja mialam genetyczne,ale zadnego TR nie widze...moze zadzwon po prostu na chwile do lekarza i spytaj...
nie mialam tez zadnego "+" ani "-",opisowka,wymiary +ryzyko genetyczne...

no własnie nie bede dzwoniła specjalnie żeby mu głowe zawracać on jest ordynatorem więc ma pewnie tyle pracy że hoho, a jak pójde za tydzień do niego na wizyte to się zapytam, pani doktor powiedziała mi że powinno być więcej takich dzieci i piękne wyniki czyli się nie denerwuję

Dzisiaj jakiś cud mnie spotkał:-) Jula spała do 10 :szok: na brzuszku fajnie sie ułożyła i bez ruchu spala aż zaczęłam się niepokoić.. w nocy troche poplakiwała chyba zęby ida...
ja już po śniadaniu świeżutki chlebek z masełkiem i szyneczka do tego kakao... a na obiad... ziemniaki jajo i maslanka, narobiłyście mi wczoraj smaka:p
posprawdzam w swoich wynikach to TR

no własnie nie bede dzwoniła specjalnie żeby mu głowe zawracać on jest ordynatorem więc ma pewnie tyle pracy że hoho, a jak pójde za tydzień do niego na wizyte to się zapytam, pani doktor powiedziała mi że powinno być więcej takich dzieci i piękne wyniki czyli się nie denerwuję

no to czego Ty sie denerwujesz??????
jak powiedzial,ze jest oki to jest oki,glowa do goryu,nie szukajmy problemow!!!!

Jej nie mam nic takiego z pomiarów płodu, może to coś z przebytych chorób albo konfliktu serologicznego, nie wiem cos mi to mowi ale to raczej nic wspólnego z maluchem wiec glowa do gory

Witam . Nie jestem w stanie nadrobic ponad 30 stron,. Ja nie wiem jak Wy umiecie byc tak na bierzaco....
Jakis temat grupy sie pojawil (tak jak napisalam nie weim na czym stanelo- bo nie podolam nadrobieniu)- nie spotkalam sie nigdy z czyms takim, Udzielam sie na innym forum i wszytski informacje sa jawne, jakos nigdy nie bylo niemilych sytuacji a rozmawiamy b. czestoo intymnych tematach, wrzucamy zdjecia i nikt jakos nie robil forum zamknietego dla wybranych...
Nie kazdy tak jak Wy siedzi caly dzien na forum, nie nabija postow i od razu ma byc odsuniety od "tajemniczych rozmow" ???! Troche .dziwne.

Ja zaczynam 13 tydzien- chociaz nie 13 skonczony zaczynam 14 :) chyba tak sie liczy. I do lodowki i kuchni kieruje sie co 40 minut

reklama
Do góry