reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Witam . Nie jestem w stanie nadrobic ponad 30 stron,. Ja nie wiem jak Wy umiecie byc tak na bierzaco....
Jakis temat grupy sie pojawil (tak jak napisalam nie weim na czym stanelo- bo nie podolam nadrobieniu)- nie spotkalam sie nigdy z czyms takim, Udzielam sie na innym forum i wszytski informacje sa jawne, jakos nigdy nie bylo niemilych sytuacji a rozmawiamy b. czestoo intymnych tematach, wrzucamy zdjecia i nikt jakos nie robil forum zamknietego dla wybranych...
Nie kazdy tak jak Wy siedzi caly dzien na forum, nie nabija postow i od razu ma byc odsuniety od "tajemniczych rozmow" ???! Troche .dziwne.

Ja zaczynam 13 tydzien- chociaz nie 13 skonczony zaczynam 14 :) chyba tak sie liczy. I do lodowki i kuchni kieruje sie co 40 minut

Na Forum każdy pisze na swoją odpowiedzialność , moze pisac o rodzinie mezu sprawach łóżkowych wklejać swoje zdjecia to jest jego sprawa.... moja "koleżanka" już rok tak właśnie robi, zali sie na meza tesciow wkleja foty a dalej zyje w nieswiadomosci ze cala rodzina to czyta.. kazdy ma swoj rozum... pozdrawiam:-)

no widzicie jakos niepotrzebnie sobie urajam chyba głupoty i tylko niepotrzebnie sie denerwuje tym;/ oj ja głupia! dzisiaj pierwszy raz mialam mdłości i wymioty, o fuuu współczuję tym wszystkim babkom, które mają tak od samego początku i jestem pełna podziwu. ja już mam dosyć. mam nadzieję że to sporadyczne a już się dziwiłam, że tqk dobrze znoszę ciążę ale czuję że znowu pognam do wc;(((((

ojjjj.....ale mam kiepski dzień....jeszcze nic do szkoły nie umiem....aa do tego łeb mi pęka.....pomocy dziewczyny....wrrrr

Ja akurat się bardzo cieszę, że jest oprócz forum grupa, bo nie zamierzam pisać o swoich intymnych sprawach, wklejać zdjęcia, czy podawać jakieś szczegóły swojej tożsamości, tak, by każdy kto ma ochotę mógł dojść, że ja to ja-po co mi to. Na grupie też może się zdarzyć ktoś niepożądany, ale jednak tam ryzyko jest mniejsze. Nie chodzi o to, że mam coś do ukrycia, ale jednak tutaj może wejść każdy i jednym to przeszkadza a innym nie, więc super, ze jest jeszcze opcja bardziej kameralna. tyle.

hej , hej mamusie :)

dzien dobry! moj sie zaczal od pobudki o 5 rano(czyliw pl 4, a aliczac na stary czas o 3) gdy odsniezarki zaczely swoja prace, wlasnie pod oknami sypialni maja taki plac czy ki licho i tam zataczaja kolo i robia wal , a poznej przyjezdza ciezarowa i odsniezarki wsypuja ta na nia i snieg wywozony jest za miasto. Uwierzcie mi, ja pragne wiosny najbardziej z was wszystkich!!! :)
ciesze sie ze nie tylko ja jestem taka ziemniaczara, faktycznie ziemniaki to jedne z nielicznych produktow po ktorych nie mam zadnego blee-samopoczucia. Na szczescie zoladkowe samopoczucie juz jest duuuzo lepsze..

tak sei zestresowalam rabbit, tak mi bylo przykro i wogole...ze caly weekend bolal mnie brzuch, wogole macalam sie po piersiach,az sie MOj zainteresowal czy ja mu erotyczne zaproszenie wysylam ??? :-) dzis juz podejscie znormalnialo - co ma byc to bedzie...
przede mna pracowity dzien, zaczynam nie lapac sie na kilku dorywczych pracach i 2 studiach .. ale chcialabym dotrwac do konca sierpnia :-)

milego dnia zycze i chyba ide zjesc avokado (taki smak poranny mam)

jejku snieg?? wspolczuje i wspolczuje tak wczesnej pobudki !! wysylam sloneczka i wiosny troche to moze te odsniezarki juz wam dadza spokoj :)
co do macania sie i szukania roznych objawow mam czasami podobnie :/ stresuje sie czy jest ok i stad te schizy ... ale masz racje co ma byc to bedzie ... i tak wplywu juz na nic nie mamy za bardzo

heh, ja pewnie skicham sie ze starchu do 5.04, teraz latwo mi dodawac otuchy :)

tez ide 5ego i chyba zejde tam :/ juz ostatnio malo co mi serce nie wyskoczylo jak juz lezealam na fotelu , a teraz na sama mysl mi goraco i mam mega stracha...

dzień dobry, ja musiałam się rano zerwać... i na badania lecieć, no ale za tydzień wizyta i cały komplet już zrobiony.
dzisiaj na 13 do pracy... ehh...
dowiedziałam się że będziemy mieli kolejnego dzidziusia w rodzinie... to już czwarty w tym roku, moja ciocia też w ciąży jest... i ma termin dwa dni po mnie... :)

super :)moze z ciocia na porodwoce wyladujesz ?? :)

hej dziewczyny....a mnie się zaczyna kiepsko dzień....wieczorem się położyłam z bólem głowy i dzisiaj wstałam z bólem....chyba jakaś mega migrena....:(

karolinko trzymam kciuki....

oj wspolczuje zlego samopoczucia :( poloz sie , moze nasmaruj amolem czy ziolami szwedzkimi , Apap , ciemny pokoj i drzemka i powinno przejsc !!

szczerze to troszkę zazdroszczę waamuśkim tych dolegliwości ciązowych bo mi jak nic nie było tak nie jest i przez to co jakiś czas łapię doła,że coś jest nie tak...
miłego dnia m

nie ma czego zazdroscic :) ja mialam masakre do 9tc :/ale rozumiem twoj lek , bo jak mi przeszly to tez zamiast sie cieszyc w pelni z tego to sie martwie .. i tak zle i tak niedobrze :)

Dzisiaj jakiś cud mnie spotkał:-) Jula spała do 10 :szok: na brzuszku fajnie sie ułożyła i bez ruchu spala aż zaczęłam się niepokoić.. w nocy troche poplakiwała chyba zęby ida...
ja już po śniadaniu świeżutki chlebek z masełkiem i szyneczka do tego kakao... a na obiad... ziemniaki jajo i maslanka, narobiłyście mi wczoraj smaka:p
posprawdzam w swoich wynikach to TR

widze tez kakao pijesz :) ja juz sobie ranka bez kakao nie wyobrazam :) tak jak kiedys bez kawy , a teraz bleee
ja chyba zrobie nalesniki ze szpinakiem :) cos za mna chodza

Witam . Nie jestem w stanie nadrobic ponad 30 stron,. Ja nie wiem jak Wy umiecie byc tak na bierzaco....
Jakis temat grupy sie pojawil (tak jak napisalam nie weim na czym stanelo- bo nie podolam nadrobieniu)- nie spotkalam sie nigdy z czyms takim, Udzielam sie na innym forum i wszytski informacje sa jawne, jakos nigdy nie bylo niemilych sytuacji a rozmawiamy b. czestoo intymnych tematach, wrzucamy zdjecia i nikt jakos nie robil forum zamknietego dla wybranych...
Nie kazdy tak jak Wy siedzi caly dzien na forum, nie nabija postow i od razu ma byc odsuniety od "tajemniczych rozmow" ???! Troche .dziwne.

Ja zaczynam 13 tydzien- chociaz nie 13 skonczony zaczynam 14 :) chyba tak sie liczy. I do lodowki i kuchni kieruje sie co 40 minut

ja to odbieram tak
skoro nie masz czasu na forum to juz tym bardziej nie bedziesz miec czasu na czytanie i udzielanie sie w grupie, wiec nie wiem o co pretensje ??
nie kumam takiego wpadania na forum raz na kilka tyg. z jednym postem i to postem , pisania , ze nie ma sie czasu czytac i udzielac , a jakos info o grupie nie umknelo ?? .... coz dziwne nie ??
jak ktos ma chec tylko czytac ( nie pisze oczywiscie o tobie teraz , a ogolnie ) to niech sobie ksiazke kupi , a nie zywi sie czyims zyciem , radosciami , smutkami ...
a skad wiesz , ze na innych forach tak nie ma ?? moze jest , a ty nie wiesz ??
bo u nas byl ten blad , ze sie walkuje temat i pisze tutaj , takby osoby nieudzielajace sie czesto nawet nie wiedzialy , ze jest cos takiego i bylby spokoj
pisz czescie , napewno znajdziesz kilka chwil zeby wpasc do nas i sie udzielac , a i do grupy dostaniesz dostep :)

Niech ktoś mnie kopnie w d... w kierunku kuchni bo mam taki chlew a chęci brak :-p

to ja tez poprosze o kopa :)))

Na Forum każdy pisze na swoją odpowiedzialność , moze pisac o rodzinie mezu sprawach łóżkowych wklejać swoje zdjecia to jest jego sprawa.... moja "koleżanka" już rok tak właśnie robi, zali sie na meza tesciow wkleja foty a dalej zyje w nieswiadomosci ze cala rodzina to czyta.. kazdy ma swoj rozum... pozdrawiam:-)
o zesz ty.. to kolezanka niezle sie wkopala :szok: Lepiej zajrze na grupe :-D

mam dwie takie kolezanki, jedna prowadzi bloga z fotami:-) pisze o wszystkim , wkleja zakupy, ktos chce lekture to wkleje stronke;) no i kilka dni temu wkleila test z dwoma krechami,ps. jeszcze nikt nie wie , ona tak mysli

reklama
hehe niezle z ta kolezanka :))

ja tam uwazam , ze panikowac nie ma co , ale troszke ostroznosci nie zaszkodzi :)
niektorzy jej nie maja za grosz i niekiedy zle koncza ... nawet szef moze przeczytac co nie co niechcacy ;)) np. na FB hehe

u mnie rodzina z tych nieforumowych, wiec luz , a nawet gdyby czytali to ja przed nimi akurat nie mam nic do ukrycia :)
w Pl znajomych juz prawie nie mam , a reszta mieszka po swiecie i jest 1 do miliona , ze wlaza na jakies fora jak to :)
takze spac moge spokojnie hehe , ale fotek na otwarty wkeljac nie bede z prostego powodu ... nie chce zeby jakis czub sobie je pokopiowal i robil przy nich dziwne rzeczy , albo podawal sie za mnie :///

Do góry