reklama
Anulka8700
Fanka BB :)
Witam . Nie jestem w stanie nadrobic ponad 30 stron,. Ja nie wiem jak Wy umiecie byc tak na bierzaco....
Jakis temat grupy sie pojawil (tak jak napisalam nie weim na czym stanelo- bo nie podolam nadrobieniu)- nie spotkalam sie nigdy z czyms takim, Udzielam sie na innym forum i wszytski informacje sa jawne, jakos nigdy nie bylo niemilych sytuacji a rozmawiamy b. czestoo intymnych tematach, wrzucamy zdjecia i nikt jakos nie robil forum zamknietego dla wybranych...
Nie kazdy tak jak Wy siedzi caly dzien na forum, nie nabija postow i od razu ma byc odsuniety od "tajemniczych rozmow" ???! Troche .dziwne.
Ja zaczynam 13 tydzien- chociaz nie 13 skonczony zaczynam 14 chyba tak sie liczy. I do lodowki i kuchni kieruje sie co 40 minut
Na Forum każdy pisze na swoją odpowiedzialność , moze pisac o rodzinie mezu sprawach łóżkowych wklejać swoje zdjecia to jest jego sprawa.... moja "koleżanka" już rok tak właśnie robi, zali sie na meza tesciow wkleja foty a dalej zyje w nieswiadomosci ze cala rodzina to czyta.. kazdy ma swoj rozum... pozdrawiam:-)
karolincia397
Zaangażowana w BB
no widzicie jakos niepotrzebnie sobie urajam chyba głupoty i tylko niepotrzebnie sie denerwuje tym;/ oj ja głupia! dzisiaj pierwszy raz mialam mdłości i wymioty, o fuuu współczuję tym wszystkim babkom, które mają tak od samego początku i jestem pełna podziwu. ja już mam dosyć. mam nadzieję że to sporadyczne a już się dziwiłam, że tqk dobrze znoszę ciążę ale czuję że znowu pognam do wc;(((((
madzilka
Ja akurat się bardzo cieszę, że jest oprócz forum grupa, bo nie zamierzam pisać o swoich intymnych sprawach, wklejać zdjęcia, czy podawać jakieś szczegóły swojej tożsamości, tak, by każdy kto ma ochotę mógł dojść, że ja to ja-po co mi to. Na grupie też może się zdarzyć ktoś niepożądany, ale jednak tam ryzyko jest mniejsze. Nie chodzi o to, że mam coś do ukrycia, ale jednak tutaj może wejść każdy i jednym to przeszkadza a innym nie, więc super, ze jest jeszcze opcja bardziej kameralna. tyle.
Asionek31
hej , hej mamusie
jejku snieg?? wspolczuje i wspolczuje tak wczesnej pobudki !! wysylam sloneczka i wiosny troche to moze te odsniezarki juz wam dadza spokoj
co do macania sie i szukania roznych objawow mam czasami podobnie :/ stresuje sie czy jest ok i stad te schizy ... ale masz racje co ma byc to bedzie ... i tak wplywu juz na nic nie mamy za bardzo
tez ide 5ego i chyba zejde tam :/ juz ostatnio malo co mi serce nie wyskoczylo jak juz lezealam na fotelu , a teraz na sama mysl mi goraco i mam mega stracha...
super moze z ciocia na porodwoce wyladujesz ??
oj wspolczuje zlego samopoczucia poloz sie , moze nasmaruj amolem czy ziolami szwedzkimi , Apap , ciemny pokoj i drzemka i powinno przejsc !!
nie ma czego zazdroscic ja mialam masakre do 9tc :/ale rozumiem twoj lek , bo jak mi przeszly to tez zamiast sie cieszyc w pelni z tego to sie martwie .. i tak zle i tak niedobrze
widze tez kakao pijesz ja juz sobie ranka bez kakao nie wyobrazam tak jak kiedys bez kawy , a teraz bleee
ja chyba zrobie nalesniki ze szpinakiem cos za mna chodza
ja to odbieram tak
skoro nie masz czasu na forum to juz tym bardziej nie bedziesz miec czasu na czytanie i udzielanie sie w grupie, wiec nie wiem o co pretensje ??
nie kumam takiego wpadania na forum raz na kilka tyg. z jednym postem i to postem , pisania , ze nie ma sie czasu czytac i udzielac , a jakos info o grupie nie umknelo ?? .... coz dziwne nie ??
jak ktos ma chec tylko czytac ( nie pisze oczywiscie o tobie teraz , a ogolnie ) to niech sobie ksiazke kupi , a nie zywi sie czyims zyciem , radosciami , smutkami ...
a skad wiesz , ze na innych forach tak nie ma ?? moze jest , a ty nie wiesz ??
bo u nas byl ten blad , ze sie walkuje temat i pisze tutaj , takby osoby nieudzielajace sie czesto nawet nie wiedzialy , ze jest cos takiego i bylby spokoj
pisz czescie , napewno znajdziesz kilka chwil zeby wpasc do nas i sie udzielac , a i do grupy dostaniesz dostep
to ja tez poprosze o kopa ))
dzien dobry! moj sie zaczal od pobudki o 5 rano(czyliw pl 4, a aliczac na stary czas o 3) gdy odsniezarki zaczely swoja prace, wlasnie pod oknami sypialni maja taki plac czy ki licho i tam zataczaja kolo i robia wal , a poznej przyjezdza ciezarowa i odsniezarki wsypuja ta na nia i snieg wywozony jest za miasto. Uwierzcie mi, ja pragne wiosny najbardziej z was wszystkich!!!
ciesze sie ze nie tylko ja jestem taka ziemniaczara, faktycznie ziemniaki to jedne z nielicznych produktow po ktorych nie mam zadnego blee-samopoczucia. Na szczescie zoladkowe samopoczucie juz jest duuuzo lepsze..
tak sei zestresowalam rabbit, tak mi bylo przykro i wogole...ze caly weekend bolal mnie brzuch, wogole macalam sie po piersiach,az sie MOj zainteresowal czy ja mu erotyczne zaproszenie wysylam ??? :-) dzis juz podejscie znormalnialo - co ma byc to bedzie...
przede mna pracowity dzien, zaczynam nie lapac sie na kilku dorywczych pracach i 2 studiach .. ale chcialabym dotrwac do konca sierpnia :-)
milego dnia zycze i chyba ide zjesc avokado (taki smak poranny mam)
jejku snieg?? wspolczuje i wspolczuje tak wczesnej pobudki !! wysylam sloneczka i wiosny troche to moze te odsniezarki juz wam dadza spokoj
co do macania sie i szukania roznych objawow mam czasami podobnie :/ stresuje sie czy jest ok i stad te schizy ... ale masz racje co ma byc to bedzie ... i tak wplywu juz na nic nie mamy za bardzo
heh, ja pewnie skicham sie ze starchu do 5.04, teraz latwo mi dodawac otuchy
tez ide 5ego i chyba zejde tam :/ juz ostatnio malo co mi serce nie wyskoczylo jak juz lezealam na fotelu , a teraz na sama mysl mi goraco i mam mega stracha...
dzień dobry, ja musiałam się rano zerwać... i na badania lecieć, no ale za tydzień wizyta i cały komplet już zrobiony.
dzisiaj na 13 do pracy... ehh...
dowiedziałam się że będziemy mieli kolejnego dzidziusia w rodzinie... to już czwarty w tym roku, moja ciocia też w ciąży jest... i ma termin dwa dni po mnie...
super moze z ciocia na porodwoce wyladujesz ??
hej dziewczyny....a mnie się zaczyna kiepsko dzień....wieczorem się położyłam z bólem głowy i dzisiaj wstałam z bólem....chyba jakaś mega migrena....
karolinko trzymam kciuki....
oj wspolczuje zlego samopoczucia poloz sie , moze nasmaruj amolem czy ziolami szwedzkimi , Apap , ciemny pokoj i drzemka i powinno przejsc !!
szczerze to troszkę zazdroszczę waamuśkim tych dolegliwości ciązowych bo mi jak nic nie było tak nie jest i przez to co jakiś czas łapię doła,że coś jest nie tak...
miłego dnia m
nie ma czego zazdroscic ja mialam masakre do 9tc :/ale rozumiem twoj lek , bo jak mi przeszly to tez zamiast sie cieszyc w pelni z tego to sie martwie .. i tak zle i tak niedobrze
Dzisiaj jakiś cud mnie spotkał:-) Jula spała do 10 na brzuszku fajnie sie ułożyła i bez ruchu spala aż zaczęłam się niepokoić.. w nocy troche poplakiwała chyba zęby ida...
ja już po śniadaniu świeżutki chlebek z masełkiem i szyneczka do tego kakao... a na obiad... ziemniaki jajo i maslanka, narobiłyście mi wczoraj smaka
posprawdzam w swoich wynikach to TR
widze tez kakao pijesz ja juz sobie ranka bez kakao nie wyobrazam tak jak kiedys bez kawy , a teraz bleee
ja chyba zrobie nalesniki ze szpinakiem cos za mna chodza
Witam . Nie jestem w stanie nadrobic ponad 30 stron,. Ja nie wiem jak Wy umiecie byc tak na bierzaco....
Jakis temat grupy sie pojawil (tak jak napisalam nie weim na czym stanelo- bo nie podolam nadrobieniu)- nie spotkalam sie nigdy z czyms takim, Udzielam sie na innym forum i wszytski informacje sa jawne, jakos nigdy nie bylo niemilych sytuacji a rozmawiamy b. czestoo intymnych tematach, wrzucamy zdjecia i nikt jakos nie robil forum zamknietego dla wybranych...
Nie kazdy tak jak Wy siedzi caly dzien na forum, nie nabija postow i od razu ma byc odsuniety od "tajemniczych rozmow" ???! Troche .dziwne.
Ja zaczynam 13 tydzien- chociaz nie 13 skonczony zaczynam 14 chyba tak sie liczy. I do lodowki i kuchni kieruje sie co 40 minut
ja to odbieram tak
skoro nie masz czasu na forum to juz tym bardziej nie bedziesz miec czasu na czytanie i udzielanie sie w grupie, wiec nie wiem o co pretensje ??
nie kumam takiego wpadania na forum raz na kilka tyg. z jednym postem i to postem , pisania , ze nie ma sie czasu czytac i udzielac , a jakos info o grupie nie umknelo ?? .... coz dziwne nie ??
jak ktos ma chec tylko czytac ( nie pisze oczywiscie o tobie teraz , a ogolnie ) to niech sobie ksiazke kupi , a nie zywi sie czyims zyciem , radosciami , smutkami ...
a skad wiesz , ze na innych forach tak nie ma ?? moze jest , a ty nie wiesz ??
bo u nas byl ten blad , ze sie walkuje temat i pisze tutaj , takby osoby nieudzielajace sie czesto nawet nie wiedzialy , ze jest cos takiego i bylby spokoj
pisz czescie , napewno znajdziesz kilka chwil zeby wpasc do nas i sie udzielac , a i do grupy dostaniesz dostep
Niech ktoś mnie kopnie w d... w kierunku kuchni bo mam taki chlew a chęci brak
to ja tez poprosze o kopa ))
o zesz ty.. to kolezanka niezle sie wkopala Lepiej zajrze na grupeNa Forum każdy pisze na swoją odpowiedzialność , moze pisac o rodzinie mezu sprawach łóżkowych wklejać swoje zdjecia to jest jego sprawa.... moja "koleżanka" już rok tak właśnie robi, zali sie na meza tesciow wkleja foty a dalej zyje w nieswiadomosci ze cala rodzina to czyta.. kazdy ma swoj rozum... pozdrawiam:-)
Anulka8700
mam dwie takie kolezanki, jedna prowadzi bloga z fotami:-) pisze o wszystkim , wkleja zakupy, ktos chce lekture to wkleje stronke no i kilka dni temu wkleila test z dwoma krechami,ps. jeszcze nikt nie wie , ona tak mysli
reklama
Asionek31
hehe niezle z ta kolezanka )
ja tam uwazam , ze panikowac nie ma co , ale troszke ostroznosci nie zaszkodzi
niektorzy jej nie maja za grosz i niekiedy zle koncza ... nawet szef moze przeczytac co nie co niechcacy ) np. na FB hehe
u mnie rodzina z tych nieforumowych, wiec luz , a nawet gdyby czytali to ja przed nimi akurat nie mam nic do ukrycia
w Pl znajomych juz prawie nie mam , a reszta mieszka po swiecie i jest 1 do miliona , ze wlaza na jakies fora jak to
takze spac moge spokojnie hehe , ale fotek na otwarty wkeljac nie bede z prostego powodu ... nie chce zeby jakis czub sobie je pokopiowal i robil przy nich dziwne rzeczy , albo podawal sie za mnie :///
ja tam uwazam , ze panikowac nie ma co , ale troszke ostroznosci nie zaszkodzi
niektorzy jej nie maja za grosz i niekiedy zle koncza ... nawet szef moze przeczytac co nie co niechcacy ) np. na FB hehe
u mnie rodzina z tych nieforumowych, wiec luz , a nawet gdyby czytali to ja przed nimi akurat nie mam nic do ukrycia
w Pl znajomych juz prawie nie mam , a reszta mieszka po swiecie i jest 1 do miliona , ze wlaza na jakies fora jak to
takze spac moge spokojnie hehe , ale fotek na otwarty wkeljac nie bede z prostego powodu ... nie chce zeby jakis czub sobie je pokopiowal i robil przy nich dziwne rzeczy , albo podawal sie za mnie :///