reklama
witam nowe kolezanki :-)
mamuska - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja wcinam czekolade. hmmm nie bardzo pamietam jak bylo z coreczka. ale normalne jedzonko tez jak najbardziej (ogolnie to miesozerca jestem)
edytka - a skad jestes z warszawki? ja praga polnoc (szmulki) pozniej targowek, bemowo i na koncu moje ukochane brudno :-)
mamuska - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja wcinam czekolade. hmmm nie bardzo pamietam jak bylo z coreczka. ale normalne jedzonko tez jak najbardziej (ogolnie to miesozerca jestem)
edytka - a skad jestes z warszawki? ja praga polnoc (szmulki) pozniej targowek, bemowo i na koncu moje ukochane brudno :-)
M
mamuśka23
Gość
dzięki dziewczyny, kochane jesteście, ale ja juz dzis nie mam siły siedziec, pisać , myśleć w ogóle wszystkiego sie odechciało juz !!!!!W tamtym miesiącu tez mnie bolał wczesniej a i okres dostałam nieco wcześniej niż powinnam, wiec ja juz wiem ze nie jestem w ciązy, !!!!!!!!!!! Boże tylko ja wiem jak mi źle, a tak sie modliłam zeby sie udało, !!!!!!!!!!!!!!!!!:-
-
-(
Nie marudzę juz Wam.
Znikam
Paaaa.....

Nie marudzę juz Wam.
Znikam
Paaaa.....

Mamuska ja w tym cyklu tez bylam pewna ze nici wyszly, a jednak wyszla fasolka, co mnie mega zszokolwalo, wiec roznie to bywa.. zycie plata figle
Witajcie nowe mamusie!
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Musi byc.
Co do brzuchola to jakis duzy dzis mi sie wydaje, ale zobaczymy jak bedzie rano z dopinaniem spodni, a co do piersi to rzeczywiscie waza ze 100kg;p
Witajcie nowe mamusie!
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Musi byc.
Co do brzuchola to jakis duzy dzis mi sie wydaje, ale zobaczymy jak bedzie rano z dopinaniem spodni, a co do piersi to rzeczywiscie waza ze 100kg;p
reklama