reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Mamuska ja i tak trzymam kciuki &&&&&& nie dopuszczam nawet mysli ze sie Wam nie udalo,dopuki nie ma @ jest nadzieja,a bolami brzucha sie nie sugeruj bo one potrafia byc mylace ....

Ostatnia edycja:
reklama
mamuśka jestem z tobą....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

witam nowe kolezanki :-)

mamuska - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja wcinam czekolade. hmmm nie bardzo pamietam jak bylo z coreczka. ale normalne jedzonko tez jak najbardziej (ogolnie to miesozerca jestem)

edytka - a skad jestes z warszawki? ja praga polnoc (szmulki) pozniej targowek, bemowo i na koncu moje ukochane brudno :-)

dzięki dziewczyny, kochane jesteście, ale ja juz dzis nie mam siły siedziec, pisać , myśleć w ogóle wszystkiego sie odechciało juz !!!!!W tamtym miesiącu tez mnie bolał wczesniej a i okres dostałam nieco wcześniej niż powinnam, wiec ja juz wiem ze nie jestem w ciązy, !!!!!!!!!!! Boże tylko ja wiem jak mi źle, a tak sie modliłam zeby sie udało, !!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-(
Nie marudzę juz Wam.
Znikam
Paaaa.....

Mamuska ja w tym cyklu tez bylam pewna ze nici wyszly, a jednak wyszla fasolka, co mnie mega zszokolwalo, wiec roznie to bywa.. zycie plata figle;)

Witajcie nowe mamusie!
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Musi byc.

Co do brzuchola to jakis duzy dzis mi sie wydaje, ale zobaczymy jak bedzie rano z dopinaniem spodni, a co do piersi to rzeczywiscie waza ze 100kg;p

Basia ja tez z Pragi Polnoc okolice szpitala praskiego :-)

Mamuska ty sie nam tu nie smutaj,bo jeszcze nic nie wiadomo.Z reszta ja tez przeczuwam ze sie nie udalo :-(

Kobiety nie przeczuwac tylko poczekac!!! Przeczucia tez czasami sa mylne, tak jak u mnie to sie potwierdzilo;p Glowa do gory i odrobine optymizmu poprosze;D

Dziewczyny a kiedy zamierzacie kupowac ubranka itd,jak poznacie plec dziecka czy na koniec ciazy?

Ja stopniowo w trakcie i zaczne od uni sexow, bo nie lubie zostawiac na ostatni moment. Poza tym pod koniec 1 trymestru jak oglosze [daj Bog] nowine wszystkim to ozbacze co dostane od rodziny i przyjaciol;)

reklama
Ja takie rzeczy jak ubranka" bede kupowac" (jesli zaciaze)jak poznam plec maluszka,a pampery,kosmetyki i rozne drobiazgi po pierwszym trymestrze,a wozek zastawie na sam koniec :tak:

Do góry