reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

hej dziewczyny!!!
codziennie jestem z wami na forum. czytam wszystkie wpisy i bardzo sie cieszę, że tyle nas tu. bardzo przeżywam to co się dzieje u mamuśki i edyty. myślę o was dziewczynki i trzymam kciuki. całej reszcie kibicuję i zyczę spokojnej ciąży i ślicznych zdrowych dzieciaczków :tak:.
ja narazie jestem w wielkim stresie. ale pani doktor powiedziała mi ostatnio, że mam się nie martwić bo piorun nie wali 2 razy w to samo miejsce. modlę się codziennie o zdrowie dla mojego serduszka. oby wszystko było dobrze...
buziaki dziewczynki. jestem z wami duchem codziennie. dobrej nocki

reklama
Martycha mam tak samo jak Ty.. ale musi byc dobrze tym razem. Dodatkowo mam identyczny wiek ciazy, wiec kibicuje Ci jeszcze mocniej;)
Dobranoc!

PS. Cytryna witaj u nas;)

Ostatnia edycja:
Martycha a jak sie czujesz?

Dziewczynki te co mi jeszcze nie daly:

Prosze o daty terminow porodow,bo chce liste uzupelniac :tak:

Cytrynka zapraszamy do rozmowy...

edytka fizycznie się czuję super gorzej z głową... wiem, że to jest złe dla dziecka ale nie umiem sie wyzbyć strachu... chciałabym żeby ten czas szybciej leciał, chciałabym zobaczyć maleństwo na usg i żeby lekarz mi powiedział, że jest dobrze. nie wiem czy bym zniosła kolejną stratę.:-(
termin mam na 5 października :-)

Martycha dobrze bedzie,zobaczysz.Nie mozesz myslec o najgorszym bo nie tedy droga,zelaksuj sie,postaraj sie myslec pozytywnie,wiem ze nie bedzie latwo ale jest to wykonalne:tak:staraj sie duzo wypoczywac,i nie wolno sie denerwowac bo to zle wplywa na fasolke...a do lekarza juz niedlugo pojdziesz i sama sie przekonasz ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku **

Martycha juz napisalam mamusce....

Cytrynka a ty gdzie sie podziewasz?

Mamuska wracaj smutno bez ciebie,Rabbitku ty rowniez zasiadaj do kompa,bo ja jeszcze spac nie ide :-p

edytka,mamuska,wszytsko bedzie dobrze!!!!!
Ja wrecz nie wierzylam,ze moge byc w ciazy,nie wytrzymalam i test zrobilam dwa dni przed miesiaczka...
brzuch mnie bolal jak na okres....a jednak chyba jest oki...

przesylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

edytka,ja z kalkulatora mam termin na 11.10,ale dokladnie powiem w poniedzialek po wizycie u gina,ok?
milego dnia dziewczynki!!!!

Cześć dziewczyny :)
Jak samopoczucia?

Ja do porannych mdłości się już przyzwyczaiłam.. Wczoraj się troszkę pokłóciłam z moim partnerem bo mówi że ciągle tylko przed kompkiem siedzę :-( i że więcej ruchu mi trzeba.. najgorsze że on ma rację i właśnie z braku ruchu mam początki hemoroidów.

Nie mogę się doczekać piątkowej wizyty :tak:

elifit.....mój mąż też biadoli że nic nie robię tylko siedzę przed kompem...wrrrr....

ja jutro też mam gin...i nie mogę się już doczekać....mam nadzieję że będzie widać fasolkę.....już chce jutro

reklama
Cześć dziewczyny :-)

ja już bym chciała zobaczyć moje maleństwo , ale dopiero dziś ustalę termin do gina pewnie dopiero za twa tygodnie pomimo że prywatnie to ma takie terminy :-( .

powiem wam, że ja w pierwszej ciąży miałam okropne nudności trwały do końca 13 tygodnia, teraz nic nie mam nadzieję że już tak pozostanie .

Do góry