reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a dzis zrobiłas test czy przypadkiem sie dowiedziałas bo napisałas ze za 2 tyg masz kolejna wizyte u lekarza !wiec wnioskuje ze dzis byłaś u gina

reklama
a dzis zrobiłas test czy przypadkiem sie dowiedziałas bo napisałas ze za 2 tyg masz kolejna wizyte u lekarza !wiec wnioskuje ze dzis byłaś u gina

w poniedziałek robiłam testy, nie wiem właściwie dlaczego - jakiś hmmm "dziwny wewnętrzny głos kazał mi to zrobić" bo poza spóźnioną miesiaczką nic nie czułam i pojawiły się 2wyraźne kreski więc telefon do lekarza i potwierdzenie ciąży.

Zeby tylko wszystko przebiegało prawidłowo a reszta sie ułoży !!!!! Ojciec dziecka moze jeszcze zmądrzeje i sie opamięta !i tego ci z całego serca zyczę :)

Zeby tylko wszystko przebiegało prawidłowo a reszta sie ułoży !!!!! Ojciec dziecka moze jeszcze zmądrzeje i sie opamięta !i tego ci z całego serca zyczę :)

w to akurat nie wierze już - po tych słowach, które od niego usłyszałam. Teraz muszę skupić się na maluszku aby bardziej już mu nie zaszkodzić.

Apnoe Super suwaczki masz kochana :*:*
Jesteśmy z Tobą,mam nadzieje ze bedziesz z nami pisać, zdawać relacje jak sie czujesz i co u Ciebie słychać :)
Jak ja bym chciala juz zrobić taki suwaczek sobie, eeeehhh !!!!

apnoe, to przykre ze strony Twojego faceta,ale glowa do gory,dzidzia da Ci sile,a on zmadrzeje....Jestem z Toba!!!!1

mamuska,ja suwaczki robilam juz sobie wczesniej,nie wytrzymalam do okresu i pierwszy test zrobilam dwa dni przed...Krekaka (ta druga)byla bladziuchna,ale byla.A wczoraj jak robilam to mialam dwie grube krechy...no i przesylam fluidki&&&&&&&&&

ja w poniedzialek wzielam juz dzien wolny,na 9.30 ide na wizyte i powiem o tych moich ciagnieciach w dole brzucha...a tak w ogole to ide sie polozyc...

Mam pytanie:nie moge zapiac swobodnie spodni,mam brzuch od tygodnia jakby "mocno wzdety"....Wy tez tak macie?

reklama
agadaria- ja zrobie w niedziele wczesniej sie boje , ze wyjdzie negatywny :-(
ja nie pamietam czy tak mialam ale raczej nie bo nie mialam problemów ze spodniami na poczatku, ale moze inne dziewczyny pomogą :)
ja sie zbieram , małego przebrac dac jesc i uspic juz, bardzo marudny dzis, na zeby napewno :-(szkoda mi go , bo naprawde zle sie czuje, nie ma siły biedaczek nawet sie bawic tylko siedzi ciagle na kolanach przytyla sie i ogląda bajki !!!!!!!!!!!!:-(
bede potem :*

Do góry