reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Witam z rana skarby moje :*
Dziś samopoczucie o wiele lepsze, bo i brzuch nie boli
no przynajmniej na razie !!!!!Ale i tak czuje ze nam sie nie udało !!!!
Edytko juz zaproszenie wysłane do Martychy , No własnie super ze jestes z Nami :) W kupie raźniej, napewno wszystko bedzie dobrze, a Twoja lekarka bardzo dobrze Ci powiedziała !!! Więc głowa do góry i proszę sie uśmiechnąć, bo nosisz w brzuszku piękną malutką zdrową fasoleczke !!!!!!!!!!!!!!!!

Jak sie dziś czujecie ???
Edyta jak Natan??? dziś lepiej ??? Mam nadzieje ze tak !!!

reklama
mamuśka23 powiem Ci że ja miałam przeczucie , że nic z tego, natomiast mój mąż powtarzał już od paru dni, że napewno jestem w ciąży bo w trakcie przytulanek ciagle mi mówił że mam inny śluz niż przed @
trzymam mocne kciki

No mój twierdzi ze sie napewno udało i to było 19 lutego bo on to czuje !!!!!!!!!
No dobra do niedzieli juz niedługo wiec wytrzymam, ale jak zobacze te II krechy to oszaleje ze szczęścia !!!!!
Co do ubranek bo było cos na ten temat,to napewno po 3 miesiącu bede juz kupować, ubranka w kolorze uniwersalnym , pościel , wózek itd nie bede czekać na sam koniec bo nie wydołamy bo jak obliczyłam potrzebne mi bedzie na taką wyprawke ok 1 tys :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba 19 stycznia:p?

Witajcie porannie. U mnie na razie ok, czuję się dobrze, tylko z nagłej senności weszłam w fazę bezsenności i poszłam spać dzisiaj o 1.30:szok:

Nie było mnie tylko jeden dzień, a tu tyle nowych dziewczyn...Witajcie!:-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-)

Mamuska fajnie ze dzisiaj masz lepsze samopoczucie:tak:

Natanek niby lepiej ale idziemy z nim dzisiaj do lekarza bo juz trzeci dzien goraczkuje,i moze potrezbny bedzie antybiotyk:zawstydzona/y:

Witam
Agnoe tulę kochana, faceci to faktycznie są jak dzieci. Ale nie martw się - dzieciaczek jak się urodzi każdym swym uśmiechem Ci za to wszystko podziękuje :-) Teraz najważniejsze, abyś się tym nie przejmowala :))) MAsz w nas wsparcie, główka do góry i do przodu :)))
Mamuśka kochana tulę :*
Ja dziś z Wami nie pobędę bo będę mieć gościa :))))) ale poki co jeszcze jestem :)

ja cała ciąże będę kupować uniwersalne, bo z mężem chcemy po raz drugi niespodziankę w trakcie porodu, nie jest łatwo wytrzymać tyle miesięcy :tak: teraz pewnie na wyprawkę pójdzie mniej kasy bo dużo rzeczy mam po Nadusi.

No tak 19 stycznia !!!!!!!! I zrozum takiego
Ale tak powaznie to on twierdzi ze to przytulanko było całkiem inne niż zawsze,ciężko mu to wyjaśnić ale twierdzi ze to napewno wtedy jesli sie uda hahaha !!!!!!!!!!!!
Edytko masz racje lepiej iść, pokazać go lekarzowi bo jeszcze cos powazniejszego sie wda !!, no tym bardziej ze ta gorączka ciągle sie utrzymuje !!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien Dobry kobiety!Nie wytrzymalam i sie pochwalilam.Powiedzialam mojej kuzynce ktora jest dla mnie jak siostra(rodzenstwa nie posiadam).A ona jest 2 tygodnie przed terminem i bedzie miala corke.Iw tym momencie sprawa z wyprawka sie rozwiazala.Stwierdzilysmy ,ze jezeli sie urodzi chlopiec.I ubiore mu rozowe spiochy ,to najwyzej nie bedziemy mu pokazywac zdjec z dziecinstwa:-);-)To naturalnie zart ,ja zaczne kupowac jak juz bede wiedziala czy to chlopiec czy dziewczynka.Nie mam narazie zadnego czucia!!!raz mialam smaka na ananasa,a raz na schabowego ,ale tak bardzo mi sie chcialo ,ze moj maz musial mi go zrobic ,bo mnie az skrecalo!!!!!!!!!a generalnie nie jestem fanka miesa.Schabowego to ostatni raz jadlam chyba rok temu!!Przy poprzednich ciazach tez kochalam konkrety i mam trzech synow!

reklama
witam o poranku :-) z dobrym samopoczuciem, acz nie wyspana :confused::-D
biegne mloda do szkoly zaprowadzic :tak:

Do góry