reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

karolina - ostatnia szansa na brazylijską depilację ;-) ja miała za pierwszym razem robione i tak i tak, zależy jak się dzieciak ułoży :-)

reklama
jeśli chodzi o ziemniaki to mnie też strasznie smakują....i moja ulubiona potrawa: pokroić w kostkę ziemniaki dodać troche oleju...zioła prowensalskie chilli i sól, pieprz.....wymieszać....na brytwankę i do pieca....mieszam w czasie pieczenia...a jak się już fajnie podpieką....posypuję tartym serem...pyyychhaaaaaaaa....oj zjadłabym teraz....mniam...polecam

jeśli chodzi o ziemniaki to mnie też strasznie smakują....i moja ulubiona potrawa: pokroić w kostkę ziemniaki dodać troche oleju...zioła prowensalskie chilli i sól, pieprz.....wymieszać....na brytwankę i do pieca....mieszam w czasie pieczenia...a jak się już fajnie podpieką....posypuję tartym serem...pyyychhaaaaaaaa....oj zjadłabym teraz....mniam...polecam

hmmm brzmi nieźle, jutro do rybki zrobie smażonej i kapuchy kiszonej i obiad jak w mordę strzelił :p
Opędzlowałam właśnie lody waniliowo- truskawkowe mniam polecam :p

noo można zamiast frytek czy ziemniaków....np do kurczaka....tylko w drobną kostkę....i mieszaj jak się pieką....pyychota....

oj jaka ładna pogoda u nas dzisiaj była:-) zaliczyliśmy spacerek całą nasza czteroosobową rodziną, najmłodsze fajnie sie wybujało w brzuszku, pewnie teraz smacznie spi;-)

U nas tez ladna pogoda a my z lenistwa siedzimy w domu caly dzien az nieladnie :eek:

a mi dzisiaj brzucho wywalilo, normalnie jakbym w ciazy byla:-D
juz nie taki jedzeniowy tylko zaokraglony, twardy brzusio, chyba przez noc urosl
ciagnie troche wiec dzisiaj sie kanapuje a maz przejal obowiazki ojca

A mi brzus sie zwiekszyl ale wydaje mi sie ze to przez moj apetyt. Chociaz wolalabym zeby on jedzeniowy nie byl heh

ja robilam podobnie wczoraj do udek kurczaka :) pyszne , az mi sie zachcialo teraz !!

zastanawiam się co mnie boli bo od wczoraj mam bóle brzucha ale od góry ?! może to jelita bo mam nadzieje,że to nic innego
są dziwne :( niczym skurcze

reklama
Tu na bb jest artykul o bolach brzucha i to raczej te na dole maja cos do czynienia z ciaza.Moze to tylko baczki ci sie po jelitach bujaja.Wypusc je na wolnosc to moze przejdie.;-)

Do góry