reklama
#rabbit#
Fanka BB :)
jeśli chodzi o ziemniaki to mnie też strasznie smakują....i moja ulubiona potrawa: pokroić w kostkę ziemniaki dodać troche oleju...zioła prowensalskie chilli i sól, pieprz.....wymieszać....na brytwankę i do pieca....mieszam w czasie pieczenia...a jak się już fajnie podpieką....posypuję tartym serem...pyyychhaaaaaaaa....oj zjadłabym teraz....mniam...polecam
Justyś1985
jeśli chodzi o ziemniaki to mnie też strasznie smakują....i moja ulubiona potrawa: pokroić w kostkę ziemniaki dodać troche oleju...zioła prowensalskie chilli i sól, pieprz.....wymieszać....na brytwankę i do pieca....mieszam w czasie pieczenia...a jak się już fajnie podpieką....posypuję tartym serem...pyyychhaaaaaaaa....oj zjadłabym teraz....mniam...polecam
hmmm brzmi nieźle, jutro do rybki zrobie smażonej i kapuchy kiszonej i obiad jak w mordę strzelił
Opędzlowałam właśnie lody waniliowo- truskawkowe mniam polecam
K
karolina1978
Gość
A ja zupe koperkowa i zaraz zjem puszke ananasow
oj jaka ładna pogoda u nas dzisiaj była:-) zaliczyliśmy spacerek całą nasza czteroosobową rodziną, najmłodsze fajnie sie wybujało w brzuszku, pewnie teraz smacznie spi;-)
U nas tez ladna pogoda a my z lenistwa siedzimy w domu caly dzien az nieladnie
a mi dzisiaj brzucho wywalilo, normalnie jakbym w ciazy byla
juz nie taki jedzeniowy tylko zaokraglony, twardy brzusio, chyba przez noc urosl
ciagnie troche wiec dzisiaj sie kanapuje a maz przejal obowiazki ojca
A mi brzus sie zwiekszyl ale wydaje mi sie ze to przez moj apetyt. Chociaz wolalabym zeby on jedzeniowy nie byl heh
Asionek31
ja robilam podobnie wczoraj do udek kurczaka pyszne , az mi sie zachcialo teraz !!
reklama
K
karolina1978
Gość
Tu na bb jest artykul o bolach brzucha i to raczej te na dole maja cos do czynienia z ciaza.Moze to tylko baczki ci sie po jelitach bujaja.Wypusc je na wolnosc to moze przejdie.;-)