reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
ja miałam przez brzuch...ale że łobuzy są na samym dole to musiałam tak osunąć majtaski że i tak całą było widać....więc lepiej maszynkę weź w ruch...:p

a bliźnięta chyba jedyne moje....:)

Dziewczyna przy usg genetycznym robia"dowcipne"czy przez brzuch ,bo nie wiem czy sobie walnac nowa fryzure:zawstydzona/y:

aaaaa nie wytrzymam :-D tez wlasnie sobie myslalam jak to USG bedzie zrobione ...

ja tez czwarty m :))) i dobrze.. juz chce zeby kopało :))))

oj kopniaczki to i ja juz chce poczuc :) przynajmniej uwierze , ze jestem w ciazy i w brzuszku jest mala dzidzia :))

Rabbit zaczelas 4 miesiac :) super :) ale ten czas leci !! niedlugo bedziemy pisac o ruchach dzieci , a za chwile tez pierwsze z nas pojda na porodowke :-)

Karolina lepiej rano !! mniejszy stres , wstaniesz , przygotujesz sie i siup do lekarza :) a tak caly dzien myslenia i stresow ... ja zawsze biore na rano wizyte :) no i lekarz jeszcze swierzy , ze sie tak wyraze , nie zmeczony calym dniem :) bedzie dobrze zobaczysz !!

Asiek mam nadzieje że jednak zostaniesz naszym modkiem, i nie bedziesz się przejmowała komentarzami, wszystko bedzie oki , atmosfera się ustabilizuję, więc twarda bądź nie miętka :)))

U mnie dzień miną szybciochem, tym bardziej że jutro do pracy :( :) Chce mi się i zarazem nie chcę haha :) Nie no na poważnie trzeba iść i dupy nie truć :)))Boże wiecie co mam parcie na ziemniaki z masłem :D

Musze pomyc podlogi,ale musze poczekac az lobuzy zasna.Zeby jutro jak wroce bylo wszystko zrobione zwlaszcza ze jutro mam zajecia po szkole z dziecmi i zakupy trzeba zrobic.

reklama
Justys a ja jakos apetytu nie mam dzisiaj .. pic za to mi sie strasznie chce :) a ziemniaki to chyba jedne z nielicznych warzyw jakie mi wchodza od poczatku ... takze jedz zdrowe sa i mi lekarz kazal jesc duzo :)

Do góry