reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
no ja tez nie bardzo widze powodu do zlosci, nie wypowiadalam sie w tej sprawie tu az mnie ruszyło, i uważam że za duzo zamieszania z tą listą, Asionek powinna dac sobie spokoj nim ja tutaj zlinczuja:-)

no wlasnie dlatego rezygnuje :)) nie bede czekac na lincz bez powodu :)
az sobie poczytalam moje prosby i sa napisane grzecznie , ze zrozumieniem , podkreslane co trzeba tysiac razy i teraz to juz wogole nie kumam o jakie nagabywanie , zakazy i inne dziwne akcje chodzi ?? chyba komus hormony szaleja ;-)

Ja proponuje rozwiązać konflikt siłowo, może jakaś ustawka w lesie :cool2:

Też jestem tu od 2006 i mam już za sobą kilka takich nieporozumień więc proszę się wyluzować i od mojego posta proszę, poniżej linia dać sobie spokój, z żalami, niedomówieniami i innymi dupstwami, bo od tego jest forum, że ma być nam miło, każdy z nas ma swoje większe lub mniejsze problemy i od tego są takie strony aby móc się odstresować, wyluzować i odsapnąć no... amen...

---------------------------------------------------------

nie ma co robić z igły widły....forum bb ma być dla nas miłą odskocznią...a wy jak przekupy...dziewczyna chciała coś ustalić....coś zrobic dla nas aa tu takie...ahhh baby baby

oj jaka ładna pogoda u nas dzisiaj była:-) zaliczyliśmy spacerek całą nasza czteroosobową rodziną, najmłodsze fajnie sie wybujało w brzuszku, pewnie teraz smacznie spi;-)

Ja też dzisiaj opalałam się na balkonie i już nabrałam ładnego brązu na fejsie :-)

Młoda była z moimi rodzicami w górach, wyjechała wczoraj i dziś jak wróciła jest mega wyciorana na TV Puls leci Barbie pewnie nawet nie oglądnie do końca i padnie ;-) no i w sumie dobrze nie będzie jutro problemu z zwlekaniem z łóżka

a mi dzisiaj brzucho wywalilo, normalnie jakbym w ciazy byla:-D
juz nie taki jedzeniowy tylko zaokraglony, twardy brzusio, chyba przez noc urosl
ciagnie troche wiec dzisiaj sie kanapuje a maz przejal obowiazki ojca

reklama
a ja dzisiaj fatalnie się czułam...mega ból głowy....i tak jakbym miała zemdleć...ale zmierzyłam ciśnienie iii poprostu się przeraziłam....100/68....kawę wypiłam i troche przeszło...ale ciśnienie nadal niskie

jutro zaczynam 13 tydzień...to znaczy że już to jest 4 miesiąć czy jeszcze??

Ostatnia edycja:
Do góry