reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Spokojnie. :-D
Ja wylądowałam w szpitalu z poronieniem jak Pawełek miał rok i 5 miesięcy. Strasznie mi z tym było. A jeszcze męża nie było i został z babcią... I dziadkowie przyszli z nim do mnie do szpitala, ja myślałam że on się do mnie przyklei a on zainteresowany otoczeniem prawie zupełnie mnie olał ;-)
Macie sporo czasu żeby się przygotować. Za 7 miesięcy Jula będzie dużą dziewczynką, której wiele da się wytłumaczyć :tak:

Ja od początku chciałam bliźniaki, potem dzieci rok po roku. Wyszły nam dwa lata i 3 mies różnicy i było super. Następne też planowaliśmy z ok dwuletnią różnicą i się udało 2,5 roku. No a teraz pojawiła się Niespodziewajka i zobaczymy jak to jest mieć dzieci prawie rok po roku ;-)

Klementinka - ja mam pomoc w sytuacjach naprawdę awaryjnych, co prawda dotąd miałam większe dzieci jak się pojawiał noworodek, ale wierz mi - przy drugim dziecku łatwiej wszystko ogarnąć i zorganizować. A i takiego maluszka można zaangażować do pomocy przy dzidziusiu i zaciekawić. A już niebawem będą trzymać taaaaką sztamę :-D

Edit: Basia - a numerek przy nicku to rok? bo jak tak to jesteśmy z tego samego, dobrego rocznika :-)

reklama
hehe a ja juz kiedys pisalam - podziwiam dziewczyny za decyzje o tak malej roznicy wieku :tak:
ja to len jestem chyba ;-) kiedys sobie wymarzylam roznice 5-10-15. teraz niby o 3 dzidziusia szybciej sie bedziemy starac, ale jak ja sobie patrze nawet na takie 2-latki to nie wiem czy sie odwaze :-D no coz do 40-stki mam jeszcze sporo czasu :-p

hehe pocieszajace:-D juz ani nie czytam i bez tego jestem wycykana na maxa:-D

witam :-)

gratuluje nowym moderatorkom :tak:

asionek - mam serdeczna prosbe - nie pisz czerwona czcionka - to tak jakbys krzyczala - a nie widze powodu.
z tego co sie orientuje - nie mozna zamknac watku glownego (na ktorym teraz piszemy), ale watek zdjeciowy czy tez kazdy kolejny tak.
ja dane chetnie podam - jesli nie beda na otwartym
wez tez prosze pod uwage, ze nie kazdy ma caly dzien na siedzenie w necie i forum traktujemy raczej jako mila odskocznie i miejsce do dzielenia sie doswiadczeniami, a nie denerwowanie sie... prosze tez abys sie nie pogniewala, takie sa moje odczucia.

pisze na czerwono jak jest cos waznego do ogloszenia i wlasnie po to zeby osoby co nie maja czasu i nie przegladaja kazdego posta z osobna mogly dojrzec latwiej i nie krzycze :) krzyk to pisanie z Capslockiem , a tego nie robie :)
o zamknieciu watku nie pisalam ja :) mi to obojetne gdzie beda fotki i kto je bedzie wklejal
i ja rowniez nie mam calego dnia na siedzeniu na forum stad moja prosba o w miare szybkie podanie danych
a podanie danych nie jest obowiazkowe i kto chce to poda :) tylko fajnie by bylo jakby te osoby co nie maja checi napisaly male info , ze nie chca byc w tabelce i po krzyku
w ten sposob nie bedzie sie czekalo bez sensu
i nie wiem czemu sadzisz , ze ja kogos denerwuje ?? tym , ze poprosilam o dane ?? czy czym innym ??

Myślę że trzeba dać więcej czasu. to w końcu forum towrzyskie, są osoby któe nie mają czasu codziennie zajrzeć. Ja też zupełnie nie mam czasu żeby doczytać jeśli jest wiecej stron. Może przykleić ogłoszenie o tabelce i danych na górze działu październikowego i poczekać? Do tego trzeba w nim wyjaśnić dokładnie czy lista bedzie jawna czy ukryta, bo nie każdy chce od razu rozgłaszać całemu światu skąd jest i ile ma lat.

dlatego napisalam o osobach co zagladaja codziennie , a nawet kilka razy dziennie , a nie podaly danych i nie wiem czy nie chca czy o co inego chodzi ?? fajnie by bylo wyjasnic to i juz
nie pisze o kobietkach , ktore nie pisza prawie wogole lub pisza bardzo malo , bo to logiczne , ze nie doczytaja nawet o co biega
i jak juz pisalam tabelka czy lista , jest dla chetnych nie obowiazkowa :)
a ukryta czy zamknieta to raczej nie bedzie ... przynajmniej nikt nie zglaszal , ze sobie zyczy czegos takiego

Halo w Niedzielleee :-)

Nie zaglądam wieczorem bo odmóżdżałam się na Seksie w wielkim mieście, leciał wczoraj na TVN ;-)

Napisałam do Mamuśki na PW aby przepięła na mnie Grupę. Nie widzę sensu aby dookoła tego zamkniętego wątku robić takie zamieszanie i wielkie poruszenie, głosowanie, ankietę, wybory i inne pierdy.

Grupa jest stworzona i tak nikt tam się nie udziela, jedynie wątek ze zdjęciami będzie aktywny i nie mam zamiaru tworzyć tam kolejnych, wątków, wąteczków i pod wątków. Bo wiem z perspektywy Grudniówek, że mniej więcej po roku od urodzenia dzieciaków i tak życie toczy się tylko na głównym wątku.

Jak ktoś ma coś przeciw to dawać ;-)

czesc dziwczyny;-) jak tam samopoczucia?u nas pogoda zapowiada sie pieknie....
choc moj humor sredni,pobudka o 6 czasu dzisiejszego,Julka oczy jak orbity(co z tego ze teraz spi) postanowilam ze wyprowadze psy przed dom,brama otwarta,wiec miala byc szybka akcja i do domu...starsza sunia ciezarna jak Pani szybko posluchala,mlodsza sie zbuntowala...i wybrazcie sobie mnie w majtkach,krotkim rekawie i papciach jak gonie przyglupiego yorka po calym ogrodku wrzeszczac do tego,ludzie zaczeli z kosciola wracac pomysleli pewnie co za swir...wstyd wstydem ale brzuch czuje teraz calusi,wszystkie wezadla,chyba z lozka nie wstane teraz....makabra..Ale jakby nie patrzec jestem dowodem cudnej pogody nic tylko wbijac sie w stroj pozdrawiam:-)

Dobrze wiec jesli sie dziewczyny zgadzają to ja przekaże GRUPĘ Miłce , wiec dajcie odp mi na 100% zeby potem nie było ze robie coś poza Waszymi plecami!!!!!!
Buziaki :*:*:*

zgadzam sie na milke...i mam nadzieje ze podziela moja wizje grupy,tylko dziewczyny ktore znamy i ktore sie udzielaja, mozemy robic glosowania na forum....widze ze tez powinnysmy zadecydowac kogo juz teraz z niej usunac

Hello!!!!
Basiu,Asia musiala w jakis sposob wyroznic swoj post!!!!!Jakby napisala normalna czcionka,post zniknalby w gaszczu naszych postow...Poza tym po raz pierwszy chyba tak napisala,a zobacz-poskutkowalo!!!!!Mozemy nawet sie umowic,ze na czerwono bedziemy pisalay naprawde wazne dla info i po klopocie:)

Mnie jest obojetne kto bedzie prowadzil grupe,ja na pewno sie tego nie podejme,bo nie mam czasu...

Anulka,no musialas swietnie wygladac:) ha ha ha....:laugh2::laugh2::laugh2:
Olej ludzi-nie mialas wyjscia:))))))
I zgadzam sie zupelnie z Twoim postem "nade " mna:tak::tak:

U mnie tez pogoda cudna,maz na dzialeczce,obiadek mam przygotowany,wiec dzis luz-blues:):cool2::cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry