hej
ja jakos spac nie moglam , ale to juz norma , humoru brak i do tego pogoda taka nijaka :/
Halo w Niedzielleee :-)
Napisałam do Mamuśki na PW aby przepięła na mnie Grupę. Nie widzę sensu aby dookoła tego zamkniętego wątku robić takie zamieszanie i wielkie poruszenie, głosowanie, ankietę, wybory i inne pierdy.
Grupa jest stworzona i tak nikt tam się nie udziela, jedynie wątek ze zdjęciami będzie aktywny i nie mam zamiaru tworzyć tam kolejnych, wątków, wąteczków i pod wątków. Bo wiem z perspektywy Grudniówek, że mniej więcej po roku od urodzenia dzieciaków i tak życie toczy się tylko na głównym wątku.
Jak ktoś ma coś przeciw to dawać ;-)
i dobrze !!! w koncu ktos wzial ta grupe nieszczesna
a tam roboty nie ma wcale , watki sa juz pozakladane i juz
co do osob na nim to mysle , ze trzeba sprawdzic tylko niektore dziewczyny wogole sie tam nieudzielajace i tutaj tez nie , bo chyba za duzo osob ma dostep ..
ja mysle , ze wsumie ilosc postow jest wazna , ale wazniejsze jest ile ta osoba sie udziela tutaj , bo skoro nic nie pisze , albo wpadnie raz na tyg. i walnie jedengo posta to do grupy dostepu miec nie powinna , logiczne jak dla mnie
u nas latwo sie polapac , bo widac ktore dziewczyny pisza na bierzaco ,a ktore nie ...
powodzenia w prowadzeniu
czesc dziwczyny;-) jak tam samopoczucia?u nas pogoda zapowiada sie pieknie....
choc moj humor sredni,pobudka o 6 czasu dzisiejszego,Julka oczy jak orbity(co z tego ze teraz spi) postanowilam ze wyprowadze psy przed dom,brama otwarta,wiec miala byc szybka akcja i do domu...starsza sunia ciezarna jak Pani szybko posluchala,mlodsza sie zbuntowala...i wybrazcie sobie mnie w majtkach,krotkim rekawie i papciach jak gonie przyglupiego yorka po calym ogrodku wrzeszczac do tego,ludzie zaczeli z kosciola wracac pomysleli pewnie co za swir...wstyd wstydem ale brzuch czuje teraz calusi,wszystkie wezadla,chyba z lozka nie wstane teraz....makabra..Ale jakby nie patrzec jestem dowodem cudnej pogody nic tylko wbijac sie w stroj pozdrawiam:-)
nie no Karolina ja to nie moge z ciebie
tobie to pewnie nie bylo do smiechu ??
zgadzam sie na milke...i mam nadzieje ze podziela moja wizje grupy,tylko dziewczyny ktore znamy i ktore sie udzielaja, mozemy robic glosowania na forum....widze ze tez powinnysmy zadecydowac kogo juz teraz z niej usunac
tez sie z tym zgadzam !!
Hello!!!!
Basiu,Asia musiala w jakis sposob wyroznic swoj post!!!!!Jakby napisala normalna czcionka,post zniknalby w gaszczu naszych postow...Poza tym po raz pierwszy chyba tak napisala,a zobacz-poskutkowalo!!!!!Mozemy nawet sie umowic,ze na czerwono bedziemy pisalay naprawde wazne dla info i po klopocie
dzieki Agus
nie wiem skad to oburzenie odnosnie koloru ? kolor jak kolor , wielkosc normalna nie pisalam wielkoscia Palacu kultury
a skutek odnioslo , bo jednak dostalam na PW info i dziewczyny dopiero teraz zobaczyly info ...w koncu jakos trzeba wyroznic wazny post , a najlepiej na czarnym tle postow wychodzi czerwony
jestem za wyborem
milki na moderatora grupy :-) moglybysmy tam wstawiac zdjecia czy liste - i nie byloby problemu ze ktos z zewnatrz bedzie wlazil
asionek - moze to hormony, ale dla mnie caps czy czerwony kolor to to samo
wazne wiadomosci mozna podkreslic. jeszcze raz napisze, ze ciesze sie ze mamy modow, bo to wazna i czasochlonna funkcja, ale nie widze potrzeby robienia cisnien
tak to odebralam i napisalam o tym - absolutnie nie atakuje cie personalnie.
:
a ja odbieram jakbys na sile sie mnie czepiala ... kolor jak kolor napisze raz jeszcze , mialam wazne info i poskutkowalo wiec nie widze problemu , a krzyk na forum wyraza sie capsem wlasnie
i nie wiem skad pomysl , ze jakies cisnienie podnosze ?? czym prosba o dane ?? chyba lekka przesada ...
jeszcze raz po raz ostatni zreszta napisze , ze dane do tabelki nie sa obowiazkowe do podania i tabelka napewno bedzie jawna , a nie na Grupie , bo to sie z celem mija
takze decyzje kazda z nas podejmie sama czy chce na niej byc czy nie
Cześć dziewczynki
widzę, że jakaś nerwówka sie zrobiła z tymi sprawami technicznymi :-(
Asionek- rozumiem Cię, że denerwuje Cię brak naszej aktywności w sprawach technicznych
. Nie złość sie na nas...
Podejmuj sama decyzje- masz mój głos!
no i wielkie uznanie za zabranie się za "te sprawy" ja ostatnio jak mam zrobić listę zakupów to już mi się płakać chce ....echh
spoko mnie nie denerwuje tak bardzo brak reakcji z waszej strony , jak robienie z igly widly
)
A ja znowu siedze z dziecmi nad matematyka!Nie nawidze tabliczki mnozenia.Oni maja po 7 lat i juz musza mnozyc idzielic do 10.Tutaj dzieci nie ida rocznikowo tylko jakos tak miesiacami.Oni sa najmlodsi w klasie.
Tutaj slonce swieci ,ale na dworze jest mrozno
Karolina dadza rade !!! ja do tej pory i moja mama pamieta jaka meke przechodzila z nasza 3 podczas nauki tabliczki mnozenia
no niestety kazdy przez to przejsc musi , a dla dziecka latwo nie jest ...