reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

No to chyba masz jakąś enklawę ciepła u siebie bo u mnie w nocy poprószył śnieg i temperatura - 2 :-(

Co do grupy luz, dopisujemy osoby które mają powyżej 100 postów resztę się usunie no i te osoby które pomimo dużej aktywności (na innych grupach) w ogóle się na naszym wątku nie udzielają.

no to ja nie mam 100 postów a jestem tu od początku, jeszcze jak mamuska i edyta testy robiły.. więc nie zgadzam się z tą ilością postów. Myślę, że tu chodzi o to kto się udziela, jak często, w ilu wątkach, czy aktualizuje wizyty usg itp.. to jest moje zdanie :tak:

A tak z innej bajki, dziewczyny kończące I trymestr.. jak tam wasz apetyt? Bo odkąd ustąpiły mdłości, to jem coraz więcej :)

reklama
Basia to rzeczywiscie w twojej sytuacji spoko, ja jeszcze taka malo zorganizowana, tzn praca jest ale chcialabym cos na wlasna reke, zaczelysmy planowac z kolezanka i ciaza wyskoczyla, nawet sie ucieszylam bo na rok mozna wszystko odlozyc, gdybysmy byly dalej w planach to juz byloby kiepsko

mnie tez drazni ta zmiana czasu, caly dzien mam rozwalony, chcialam z Mlodym do kosciola sie wybrac ale nie bede zrywac sie o starej 7 zeby sie na 9 wyrobic
czuje ze dzien mi przeleci przez palce
slonce pieknie swieci ale termometr pokazuje tylko 2°, oby pod koniec tygodnia sie ocieplilo bo nad morzem jeszcze zimniej bedzie

elifit - dużo Ci nie brakuję do setki ;-)

Ja zbliżam się ku końcowi i trymestru ale z apetytu nici, jem na ogół jak mi już burczy w brzuchu :-) i bardzo mnie ten stan cieszy :tak:

Klementinka - u mnie będzie jutro problem z dobudzeniem młodej do przedszkola bo zawsze wstaje na ostatnią chwilę :sorry:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :)
widzę, że jakaś nerwówka sie zrobiła z tymi sprawami technicznymi :-(
Asionek- rozumiem Cię, że denerwuje Cię brak naszej aktywności w sprawach technicznych:zawstydzona/y: . Nie złość sie na nas... :sorry: Podejmuj sama decyzje- masz mój głos!
no i wielkie uznanie za zabranie się za "te sprawy" ja ostatnio jak mam zrobić listę zakupów to już mi się płakać chce ....echh

basia80- ja też jestem 80 r. :tak:

a co do tabelki listy mam - wydaje mi się że nie ma potrzeby jej robić ukrytą. Jeśli ktoś nie chce podawać wieku i skąd jest to niech nie pisze. Przecież może napisać tylko termin porodu. Ja mam mało postów i rzadko się odzywam więc pewnie do grupy zamkniętej nie trafię a chciałabym mieć dostęp do listy mam :tak:.

A ja znowu siedze z dziecmi nad matematyka!Nie nawidze tabliczki mnozenia.Oni maja po 7 lat i juz musza mnozyc idzielic do 10.Tutaj dzieci nie ida rocznikowo tylko jakos tak miesiacami.Oni sa najmlodsi w klasie.
Tutaj slonce swieci ,ale na dworze jest mrozno

hehehehe moja ostatnio powiedziała, że nie pójdzie do szkoły bo ją od ciągłego pisania literek będzie głowa boleć :-D

to z matematyką będzie pewnie jeszcze gorzej u mnie :eek:

Witam się słonecznie :)
Wczoraj mieliśmy w okolicach Bielska mały powrót zimy ale dzisiaj ani śladu śniegu -na całe szczęście :)
Widzę że więcej mam z rocznika 80 :) ja też do niego należę.
Anulka-niezły początek dnia hehe.
Karolina- moj Kamil od wrześnie tego roku pójdzie do pierwszej klasy- i już się boję,teraz program jest tak zawyżony .....
Co do grupy zamkniętej bardzo dużo brakuje mi do 100 postów ale też chciałabym uczestniczyć we wszystkim co dotyczy mam na październik 2011.

hej :)
ja jakos spac nie moglam , ale to juz norma , humoru brak i do tego pogoda taka nijaka :/

Halo w Niedzielleee :-)

Napisałam do Mamuśki na PW aby przepięła na mnie Grupę. Nie widzę sensu aby dookoła tego zamkniętego wątku robić takie zamieszanie i wielkie poruszenie, głosowanie, ankietę, wybory i inne pierdy.

Grupa jest stworzona i tak nikt tam się nie udziela, jedynie wątek ze zdjęciami będzie aktywny i nie mam zamiaru tworzyć tam kolejnych, wątków, wąteczków i pod wątków. Bo wiem z perspektywy Grudniówek, że mniej więcej po roku od urodzenia dzieciaków i tak życie toczy się tylko na głównym wątku.

Jak ktoś ma coś przeciw to dawać ;-)

i dobrze !!! w koncu ktos wzial ta grupe nieszczesna :) a tam roboty nie ma wcale , watki sa juz pozakladane i juz :)
co do osob na nim to mysle , ze trzeba sprawdzic tylko niektore dziewczyny wogole sie tam nieudzielajace i tutaj tez nie , bo chyba za duzo osob ma dostep ..
ja mysle , ze wsumie ilosc postow jest wazna , ale wazniejsze jest ile ta osoba sie udziela tutaj , bo skoro nic nie pisze , albo wpadnie raz na tyg. i walnie jedengo posta to do grupy dostepu miec nie powinna , logiczne jak dla mnie :)
u nas latwo sie polapac , bo widac ktore dziewczyny pisza na bierzaco ,a ktore nie ...
powodzenia w prowadzeniu :)

czesc dziwczyny;-) jak tam samopoczucia?u nas pogoda zapowiada sie pieknie....
choc moj humor sredni,pobudka o 6 czasu dzisiejszego,Julka oczy jak orbity(co z tego ze teraz spi) postanowilam ze wyprowadze psy przed dom,brama otwarta,wiec miala byc szybka akcja i do domu...starsza sunia ciezarna jak Pani szybko posluchala,mlodsza sie zbuntowala...i wybrazcie sobie mnie w majtkach,krotkim rekawie i papciach jak gonie przyglupiego yorka po calym ogrodku wrzeszczac do tego,ludzie zaczeli z kosciola wracac pomysleli pewnie co za swir...wstyd wstydem ale brzuch czuje teraz calusi,wszystkie wezadla,chyba z lozka nie wstane teraz....makabra..Ale jakby nie patrzec jestem dowodem cudnej pogody nic tylko wbijac sie w stroj pozdrawiam:-)

nie no Karolina ja to nie moge z ciebie :-Dtobie to pewnie nie bylo do smiechu ?? :)

zgadzam sie na milke...i mam nadzieje ze podziela moja wizje grupy,tylko dziewczyny ktore znamy i ktore sie udzielaja, mozemy robic glosowania na forum....widze ze tez powinnysmy zadecydowac kogo juz teraz z niej usunac

tez sie z tym zgadzam !! :)

Hello!!!!
Basiu,Asia musiala w jakis sposob wyroznic swoj post!!!!!Jakby napisala normalna czcionka,post zniknalby w gaszczu naszych postow...Poza tym po raz pierwszy chyba tak napisala,a zobacz-poskutkowalo!!!!!Mozemy nawet sie umowic,ze na czerwono bedziemy pisalay naprawde wazne dla info i po klopocie:)

dzieki Agus :)
nie wiem skad to oburzenie odnosnie koloru ? kolor jak kolor , wielkosc normalna nie pisalam wielkoscia Palacu kultury :) a skutek odnioslo , bo jednak dostalam na PW info i dziewczyny dopiero teraz zobaczyly info ...w koncu jakos trzeba wyroznic wazny post , a najlepiej na czarnym tle postow wychodzi czerwony :)

jestem za wyborem milki na moderatora grupy :-) moglybysmy tam wstawiac zdjecia czy liste - i nie byloby problemu ze ktos z zewnatrz bedzie wlazil :tak:

asionek - moze to hormony, ale dla mnie caps czy czerwony kolor to to samo :sorry: wazne wiadomosci mozna podkreslic. jeszcze raz napisze, ze ciesze sie ze mamy modow, bo to wazna i czasochlonna funkcja, ale nie widze potrzeby robienia cisnien :tak: tak to odebralam i napisalam o tym - absolutnie nie atakuje cie personalnie.

:

a ja odbieram jakbys na sile sie mnie czepiala ... kolor jak kolor napisze raz jeszcze , mialam wazne info i poskutkowalo wiec nie widze problemu , a krzyk na forum wyraza sie capsem wlasnie :)
i nie wiem skad pomysl , ze jakies cisnienie podnosze ?? czym prosba o dane ?? chyba lekka przesada ...
jeszcze raz po raz ostatni zreszta napisze , ze dane do tabelki nie sa obowiazkowe do podania i tabelka napewno bedzie jawna , a nie na Grupie , bo to sie z celem mija

takze decyzje kazda z nas podejmie sama czy chce na niej byc czy nie :)

Cześć dziewczynki :)
widzę, że jakaś nerwówka sie zrobiła z tymi sprawami technicznymi :-(
Asionek- rozumiem Cię, że denerwuje Cię brak naszej aktywności w sprawach technicznych:zawstydzona/y: . Nie złość sie na nas... :sorry: Podejmuj sama decyzje- masz mój głos!
no i wielkie uznanie za zabranie się za "te sprawy" ja ostatnio jak mam zrobić listę zakupów to już mi się płakać chce ....echh

spoko mnie nie denerwuje tak bardzo brak reakcji z waszej strony , jak robienie z igly widly ;))

A ja znowu siedze z dziecmi nad matematyka!Nie nawidze tabliczki mnozenia.Oni maja po 7 lat i juz musza mnozyc idzielic do 10.Tutaj dzieci nie ida rocznikowo tylko jakos tak miesiacami.Oni sa najmlodsi w klasie.
Tutaj slonce swieci ,ale na dworze jest mrozno

Karolina dadza rade !!! ja do tej pory i moja mama pamieta jaka meke przechodzila z nasza 3 podczas nauki tabliczki mnozenia :wściekła/y: no niestety kazdy przez to przejsc musi , a dla dziecka latwo nie jest ...

reklama
Do góry