reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Z tego co wiem, to teraz już nie można tworzyć wątków zamkniętych, ich substytutem są grupy, gdzie dostęp mają tylko zaproszone osoby.
Zazdroszczę Wam "zaawansowania" na suwaczkach. U mnie ciągle malutko i jeszcze tyyyyle czasu do wizyty :-( Bo idę dopiero ok połowy kwietnia.

znam ten bol... tez czekalam na pierwsze usg 1,5 m-ca

Ja mam 1,5 roku miedzy najstarszym i blizniakami i to ma ten plus ze czlowiek szybko traci kilogramy -najlepsza dieta ,bo nie ma czasu porzadnie zjesc!
Zartuje ,moje dzieci swietnie sie ze soba bawia maja te same zainteresowania .Np teraz ogladamy Gwiezdne wojny,cala trojka zafascynowana!

tez licze na szybkie schudniecie dzieki dziecku :)
widze nowy suwaczek - jakos tak przejrzysciej

reklama
tez licze na szybkie schudniecie dzieki dziecku :)
widze nowy suwaczek - jakos tak przejrzysciej[/QUOTE]
Tez tak mia sie wydaje tamten zajmowal wiecej miejsca

Dziewczyny ale widziałam że na innych forach mają wątki z Galeria zamkniętą gdzie ludzie z zewnątrz nie mogą wejść tylko wybrane osoby, może zamiast grupy coś takiego?? i wtedy zostawiam wątek galeria brzuszków a robimy Nasze zdjęcia, póżniej możemy wklejać tam również zdjęcia naszych bobasów też bezpiecznie bo nie wyjda nigdzie w niepowołane ręce:-D
Echhh wróciłam do domu, fatanie się czuję:-(

ot, przykład....https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-grudniu-2009-f294/zamkniete-forum-40062/

Mamusia chyba pisala do modow czy mozna zrobic galerie zamknieta i nie mozna :/ do tego wlasnie sa grupy ... a szkoda , bo wszystko by bylo w jednym miejscu :)

cytaty mi sie pokasowaly :/

Karolina widze , ze ty mkniesz jak burza :) wow juz 13 tc niezle :)

ja sobie filmy ogladam i staram sie troche zrelaksowac ,, bo jakies dolki mnie lapia :(((

i jeszcze male ogloszonko , po raz ostatni , wiecej tego tematu poruszac nie bede

na dane do tabelki czekam ostatecznie do poniedzialku
osoby , ktore udzielaja sie , a nie podaly i nie podadza danych nie beda wpisane , bo odbieram to jako niechec do takich zabaw i nie bede sie narzucac :) a wyjasnienia ani na forum ani na PW nie dostalam ... pisze to tutaj zeby kazda z was miala w to wglad i nie bylo pozniej niepotrzebnych pretensji i nieporozumien !!
aha do tabelki beda zapisywane oczywiscie nowe mamusie pazdziernikowe o ile takie sie pojawia i bede chcialy zostac z nami :)

Ostatnia edycja:
No tak teraz pewnie jest świetnie... mała różnica wieku jest najlepsza w późniejszym czasie dla dzieci.... ale boje sie początku, jeju śnią mi sie koszmary że Julka bedzie zazdrosna, będzie płakać, ja świata póki co za nia nie widze, to jest mój mały wystarany cud...
Najbardziej przeraża mnie pobyt w szpitalu i zostawienie jej, kiedy nigdy nie była sama na noc i bez mamy na tak długo...
ja tez sie boje, Jas ma dopiero niecale 10 mcy, jak sie urodzi dzidzia to bedzie mial rok i 5 mcy, nie wiem jak dam sobie rade
mieszkam daleko od rodziny wiec nikt mi nie pomoze, musimy liczyc na siebie,
najbardziej tez boje sie pobytu w szpitalu, jak Jas beze mnie da rade i ja bez niego
obym tylko nie musiala byc dluzej niz trzeba bo z Jasiem bylam az 6 dni, nie przybieral tak jak trzeba i mial zoltaczke

witam :-)

gratuluje nowym moderatorkom :tak:

asionek - mam serdeczna prosbe - nie pisz czerwona czcionka - to tak jakbys krzyczala - a nie widze powodu.
z tego co sie orientuje - nie mozna zamknac watku glownego (na ktorym teraz piszemy), ale watek zdjeciowy czy tez kazdy kolejny tak.
ja dane chetnie podam - jesli nie beda na otwartym
wez tez prosze pod uwage, ze nie kazdy ma caly dzien na siedzenie w necie i forum traktujemy raczej jako mila odskocznie i miejsce do dzielenia sie doswiadczeniami, a nie denerwowanie sie... prosze tez abys sie nie pogniewala, takie sa moje odczucia.

hoopee - tule cie kochana, bardzo bardzo mi przykro :-(

u nas dzis mega aktywny dzien :tak: u joli przewinelo sie pol osiedla :-D chalupka blyszczy ;-)
ja wciaz kaszle - w poniedzialek w koncu mam badanie krwi, to sprobuje sie dostac do lekarza, bo tantum verde mi juz nie pomaga :dry:
szczeniaczek z dnia na dzien wiekszy i bardziej ogarniety :-D

co do cycolenia - to ja mloda karmilam 8 miesiecy i super wspominam ten czas, choc poczatki tez byly trudne :-) sciagalam tez pokarm i mrozilam. dosc szybko wprowadzilam butelke z moim mleczkiem i nie bylysmy od siebie uzaleznione :-) mam nadzieje ze i tym razem sie uda :tak: a laktator mialam reczny avent - polecam!

Widze że nasze córcie sa w podobnym wieku nie boisz sie tak małej różnicy??bo ja strasznie

Jakoś się nie boję. Jedyne moje obawy wynikają z faktu mojej kondycji. Czy mój organizm da radę. W końcu to czwarta ciąża w krótkim czasie, chłopców długo karmiłam piersią - 15 m-cy i rok, potem Dominikę 4 m-ce...
A jak się już urodzi Maluś? Będzie dobrze - byleby tylko kłopotów z karmieniem takich jak z Dominiką nie było... I szybciej bedą się dogadywać ze sobą :tak:

Mamusia chyba pisala do modow czy mozna zrobic galerie zamknieta i nie mozna :/ do tego wlasnie sa grupy ... a szkoda , bo wszystko by bylo w jednym miejscu :)

cytaty mi sie pokasowaly :/

Karolina widze , ze ty mkniesz jak burza :) wow juz 13 tc niezle :)

ja sobie filmy ogladam i staram sie troche zrelaksowac ,, bo jakies dolki mnie lapia :(((

i jeszcze male ogloszonko , po raz ostatni , wiecej tego tematu poruszac nie bede

na dane do tabelki czekam ostatecznie do poniedzialku
osoby , ktore udzielaja sie , a nie podaly i nie podadza danych nie beda wpisane , bo odbieram to jako niechec do takich zabaw i nie bede sie narzucac :) a wyjasnienia ani na forum ani na PW nie dostalam ... pisze to tutaj zeby kazda z was miala w to wglad i nie bylo pozniej niepotrzebnych pretensji i nieporozumien !!
aha do tabelki beda zapisywane oczywiscie nowe mamusie pazdziernikowe o ile takie sie pojawia i bede chcialy zostac z nami :)

Myślę że trzeba dać więcej czasu. to w końcu forum towrzyskie, są osoby któe nie mają czasu codziennie zajrzeć. Ja też zupełnie nie mam czasu żeby doczytać jeśli jest wiecej stron. Może przykleić ogłoszenie o tabelce i danych na górze działu październikowego i poczekać? Do tego trzeba w nim wyjaśnić dokładnie czy lista bedzie jawna czy ukryta, bo nie każdy chce od razu rozgłaszać całemu światu skąd jest i ile ma lat.

basia dziekujemy:-)
wracajac do malej roznicy wieku to zawsze chcialam zeby byla niska,wymarzylam sobie dwojke jedno po drugim,ale.....planowac a stac przed faktem dokonanym to wieeelka roznica...hehe naiwnie troche myslalam ze w oczekiwaniu na drugiego dzieciaczka nie bede musiala sie zmuszac na kazde pojscie do pracy i bede miala czas dla Julki,nawet nie wiecie ile kosztowalo mnie zostawianie jej na tyle godzin a teraz mysle non stop o tym szpitalu i porodzie,kurcze chyba zdecyduje sie na domowy:-D tak pol zartem to wydaje mi sie ze na porodowce zle odcieli Julii pepowine i cos jeszcze zostalo:-p jakas obsesyjna matka jestem

reklama
hehe a ja juz kiedys pisalam - podziwiam dziewczyny za decyzje o tak malej roznicy wieku :tak:
ja to len jestem chyba ;-) kiedys sobie wymarzylam roznice 5-10-15. teraz niby o 3 dzidziusia szybciej sie bedziemy starac, ale jak ja sobie patrze nawet na takie 2-latki to nie wiem czy sie odwaze :-D no coz do 40-stki mam jeszcze sporo czasu :-p

Do góry