reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

No to chyba masz jakąś enklawę ciepła u siebie bo u mnie w nocy poprószył śnieg i temperatura - 2 :-(

Co do grupy luz, dopisujemy osoby które mają powyżej 100 postów resztę się usunie no i te osoby które pomimo dużej aktywności (na innych grupach) w ogóle się na naszym wątku nie udzielają.

reklama
No to chyba masz jakąś enklawę ciepła u siebie bo u mnie w nocy poprószył śnieg i temperatura - 2 :-(

Co do grupy luz, dopisujemy osoby które mają powyżej 100 postów resztę się usunie no i te osoby które pomimo dużej aktywności (na innych grupach) w ogóle się na naszym wątku nie udzielają.

Wiesz co Milka,mnie sie wydaje,ze ilosc postow nie ma znaczenia...
Ja jestem na tym forum od dosc dawna,a postow mam malo...
Niektore mamuski moga miec po kilka tys.postow,a przestac sie udzielac w grupie...
Aktywne mamuski w "Pazdzieniku 2011"powinny miec dostep do grupy-takie moje zdanie

Moim zdaniem powinno byc cos na zasadzie dyskusji w grupie kogo przyjac/usunac.....
Niech reszta dziewczyn sie wypowie!!!!!!

Wiesz co Milka,mnie sie wydaje,ze ilosc postow nie ma znaczenia...
Ja jestem na tym forum od dosc dawna,a postow mam malo...
Niektore mamuski moga miec po kilka tys.postow,a przestac sie udzielac w grupie...

Moim zdaniem powinno byc cos na zasadzie dyskusji w grupie kogo przyjac/usunac.....
Niech Panie moderatorki sie wypowiedza i cala reszta:)
właśnie coś na podobe tego co napisałaś ujęłam w moim ostatnim poście:-)

basia dziekujemy:-)
wracajac do malej roznicy wieku to zawsze chcialam zeby byla niska,wymarzylam sobie dwojke jedno po drugim,ale.....planowac a stac przed faktem dokonanym to wieeelka roznica...hehe naiwnie troche myslalam ze w oczekiwaniu na drugiego dzieciaczka nie bede musiala sie zmuszac na kazde pojscie do pracy i bede miala czas dla Julki,nawet nie wiecie ile kosztowalo mnie zostawianie jej na tyle godzin a teraz mysle non stop o tym szpitalu i porodzie,kurcze chyba zdecyduje sie na domowy:-D tak pol zartem to wydaje mi sie ze na porodowce zle odcieli Julii pepowine i cos jeszcze zostalo:-p jakas obsesyjna matka jestem
ja sie nie smieje, sama mysle czy nie wziasc ambulacyjnego czyli po 4 godz do domu, tylko trzeba miec pomoc, zeby przez nastepne 3 dni polezec w lozku
hehe a ja juz kiedys pisalam - podziwiam dziewczyny za decyzje o tak malej roznicy wieku :tak:
ja to len jestem chyba ;-) kiedys sobie wymarzylam roznice 5-10-15. teraz niby o 3 dzidziusia szybciej sie bedziemy starac, ale jak ja sobie patrze nawet na takie 2-latki to nie wiem czy sie odwaze :-D no coz do 40-stki mam jeszcze sporo czasu :-p
ja nie mam tyle czasu, moj maz jest starszy ode mnie, poza tym chcialam do 30 sie wyrobic bo potem mam ambitne plany na siebie;-) i macierzynstwo nie wchodzi juz w gre
a nie chce zeby Jas byl jedynakiem
w sumie planowalismy na troche pozniej ale te pare miesiecy juz nix nie zmieni
Halo w Niedzielleee :-)

Nie zaglądam wieczorem bo odmóżdżałam się na Seksie w wielkim mieście, leciał wczoraj na TVN ;-)

Napisałam do Mamuśki na PW aby przepięła na mnie Grupę. Nie widzę sensu aby dookoła tego zamkniętego wątku robić takie zamieszanie i wielkie poruszenie, głosowanie, ankietę, wybory i inne pierdy.

Grupa jest stworzona i tak nikt tam się nie udziela, jedynie wątek ze zdjęciami będzie aktywny i nie mam zamiaru tworzyć tam kolejnych, wątków, wąteczków i pod wątków. Bo wiem z perspektywy Grudniówek, że mniej więcej po roku od urodzenia dzieciaków i tak życie toczy się tylko na głównym wątku.

Jak ktoś ma coś przeciw to dawać ;-)
popieram decyzje

Anulka niezly trening od rana mialas:-D

ja tez tesknie za latem... szkoda ze tu ciagle wieje :/
w sumie Anulka to bedziemy wygladac jak slonice wiec nie wiem czy jak nadejdzie lato to nie bedziemy narzekac

spoko jak sobie przypomnę siebie w ostatniej ciąży 100 kg na blacie, gęba okrągła jak słoneczko do tego szary dres z różowym lampasem to aż mi się gęba śmieje

ja za latem tak super nie tęsknie bo wiem, że będą męczyć nas upały

Co do Grupy pewnie dojdziemy do jakiegoś konsensusu co by wszytko miało ręce i nogi :-)

jestem za wyborem milki na moderatora grupy :-) moglybysmy tam wstawiac zdjecia czy liste - i nie byloby problemu ze ktos z zewnatrz bedzie wlazil :tak:

asionek - moze to hormony, ale dla mnie caps czy czerwony kolor to to samo :sorry: wazne wiadomosci mozna podkreslic. jeszcze raz napisze, ze ciesze sie ze mamy modow, bo to wazna i czasochlonna funkcja, ale nie widze potrzeby robienia cisnien :tak: tak to odebralam i napisalam o tym - absolutnie nie atakuje cie personalnie.

klementinka - ja wlasciwie wszystko zalatwilam jesli chodzi o rozwoj to tylko pozostanie doszlifowanie jezyka i fajna robota :-) nooo chyba ze sie sytuacja mocno zmieni to zostaniemy przy dwojce dzieciaczkow :tak: teraz mysle o jakims kursie - od poniedzialku sie rozejrze :rofl2:

80 - to moj rocznik :-D

u mnie tez piekne slonko :-) pranko sie robi i zaraz na jakis spacerek trzeba ruszyc :-)

ale dzis zdziwko mialam, ze zegraki przestawione :rofl2:

reklama
Do góry