reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Mamusia trzymam kciuki!!! Wiecie dziewczyny że nie wszyscy jeszcze wiedzą o dzidziusiu?? Babcie i nie wszyscy znajomi wiedzą hehe.. po wyprowadzce czyli początek maja powiemy :)

A tak wogóle to wczoraj podpisaliśmy umowę przedstępną mieszkania, już oczami wyobraźni widzę pokoik dla mojego skarbu :))

reklama
U mnie tez nikt nie wie z rodziny,oprocz moich dwoch kuzynek.Ale dziadkowie nie wiedza ,ani ciotki itp.Mama sie dowie z mija chrzestna jak przyjada w maju na dlugi weekend.

miałam na myśli taką galerię, którą tylko październikowe mamy mogą oglądać,wklejac zdjęcia (a nie cały net) czyli osoby z dostępem (wszystkie przyszłe mamy z pąździernika)

chodzi ci o Grupe innymi slowy , bo na watku glownym nie da sie takiej galerii zrobic , moze byc tylko na Grupie
a poniewaz nikt chetny do prowadzenia i zlozenia grupy sie nie zglosil wiec na dzien dzisiejszy jest ta stara , ktora zalozyla Mamusia
jak sie znajdzie ktos chetny to mozecie zakladac Grupe :) ja juz sie tego nie podejmuje , bo za duzo troche tego bedzie ...

Mamusia trzymam kciuki!!! Wiecie dziewczyny że nie wszyscy jeszcze wiedzą o dzidziusiu?? Babcie i nie wszyscy znajomi wiedzą hehe.. po wyprowadzce czyli początek maja powiemy :)

A tak wogóle to wczoraj podpisaliśmy umowę przedstępną mieszkania, już oczami wyobraźni widzę pokoik dla mojego skarbu :))

super !!! gratuluje mieszkanka :)

Grupę po prostu moge przekazać bo sie tak da , wiec nie trzeba kasować jej tylko ktoś ją przejmie (jesli ktoś bedzie chętny)

ja mysle ze to jest jeszcze troche za wczesnie na grupe, ja moglabym sie podjac prowadzenia jej ale przeciez w niej nawet nie jestem, poza tym nie znacie mnie za bardzo wiec czulabym sie glupio biorac taka role

jak to zablokowana ?? znaczy bez komentarzy ?? jezeli tak to napewno , bo tam ma byc tylko lista , a nie dyskusja :)

Asionek,a precież w tym wątku "lista mam" to tylko będziesz edytowac swojego pierwszego posta,ktory zawsze będzie na pierwszej stornie wątku....a wszelkie zmiany to chyba dziewczyny beda pisać w tym wątku pod tabela?? no chyba że sobie życzysz na priv wszelkie zmiany??

lista to ma byc tylko lista bez postow pod spodem , ktrych bedzie pewnie sporo i ciezko sie polapac , wiec pozniej jak juz bedzie tabelka to lepiej jakies zmiany na Pw pisac , nic nie umknie i bedzie klarowniej

Dziewczyny ale widziałam że na innych forach mają wątki z Galeria zamkniętą gdzie ludzie z zewnątrz nie mogą wejść tylko wybrane osoby, może zamiast grupy coś takiego?? i wtedy zostawiam wątek galeria brzuszków a robimy Nasze zdjęcia, póżniej możemy wklejać tam również zdjęcia naszych bobasów też bezpiecznie bo nie wyjda nigdzie w niepowołane ręce:-D
Echhh wróciłam do domu, fatanie się czuję:-(

ot, przykład....https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-grudniu-2009-f294/zamkniete-forum-40062/

reklama
Hej Wam dziewczyny. U mnie wszystko oki, wczoraj miałam przeraźliwą rewolucję żołądkową i myślałam że skończę życie w kiblu:( Naprawdę przeżyłam coś takiego pierwszy raz w życiu i w pewnym momencie myślałam że coś złego się dzieje ale przeszło i dziś czuję się dużo lepiej, chodź boję się cokolwiek jeść żeby nie wróciło :)

Jeżeli chodzi o listę mam to wydaję mi się żeby to była tylko lista nic więcej żadnych komentarzy i zbędnych postów. Takie moje zdanie i trzeba znaleźć kogoś na modka grupy !!! Ja bym z chęcią ale ja nie mam o tym zielonego pojęcia, bo tak na forum to wątpię żeby któraś chciałam wklejać zdjęcia??
Należało by zrobić casting :D
Oczywiście to tylko moje skromne zdanie :)

Do góry