reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Asionek jakoś sie zbieram pomalutku do ładu, potrwa to jeszcze troszkę !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mam dla kogo żyć i to daje mi dużo siły, wierze ze za jakiś czas zajde w ciąze i urodze zdrowe dziecko!!!!!!!!!!! za jakiś czas napewno wejde do Was z dobrą nowiną, ale My teraz juz sobie obiecaliśmy ze nie powiemy nikomu aż do końca I trymestru !!!!!!!!!!!!! Więc Wy pewnie bedziecie juz "rozpakowane" a ja dopiero zacznę sie znów cieszyć !!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, i trzymam kciuki za kazdą z osobna zeby ciąża przebiegała idealnie i żeby juz żadna nie żegnała sie z tym wątkiem!!!!!!!!!!

tylko chodzi o to że jest jeszcze dość wcześnie na wpisywanie do tabelki (przynajmniej dla mnie)
i co potem będziesz wchodzić i zmieniać co dwie minuty (zartuję)

Mamusia ja bede za was mocno trzymac kciuki !!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze zobaczysz !!! i juz sie dobrych nowin nie moge doczekac i czekam z niecierpliwoscia :)))

tylko chodzi o to że jest jeszcze dość wcześnie na wpisywanie do tabelki (przynajmniej dla mnie)
i co potem będziesz wchodzić i zmieniać co dwie minuty (zartuję)

nick , wiek , skad , sie nie zmieni :) no wiek to jeszcze moze , ale to juz malo istatna sprawa rok w ta czy ta ;))
a data porodu to ja uwazam , ze juz kazda wie kiedy bedzie mniej wiecej !! pozniej beda one sie zmieniac tysiac razy i nie znaczy to , ze mamy ja do tabelki wpisywac za kazdym razem ... jak dla mnie to ma byc data przyblizona , bo dziecko i tak malo prawdopodobne , ze wyjdzie o terminie :)
takze mozna spokojnie sie wpisywac :)

mi zupełnie nie o date porodu chodzi ani o wiek
a czy ta lista będzie zablokowana dla nas I galeria?

jak to zablokowana ?? znaczy bez komentarzy ?? jezeli tak to napewno , bo tam ma byc tylko lista , a nie dyskusja :) a o galerie to nie wiem o co chodzi ?? jak to zablokowana ?? wtedy by sensu nie miala , bo kto by fotki wklejal ??
no to ja juz nie wiem w takim razie o jakie dane ci chodzi ?? co ma sie jeszcze zmienic oprocz daty porodu ?? wiadomo plec trzeba bedzie dopisac , imiona jak juz beda wybrane , ale to z czasem pewnie :)

reklama
miałam na myśli taką galerię, którą tylko październikowe mamy mogą oglądać,wklejac zdjęcia (a nie cały net) czyli osoby z dostępem (wszystkie przyszłe mamy z pąździernika)

Do góry