reklama
M
mamuśka23
Gość
Asionek jakoś sie zbieram pomalutku do ładu, potrwa to jeszcze troszkę !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mam dla kogo żyć i to daje mi dużo siły, wierze ze za jakiś czas zajde w ciąze i urodze zdrowe dziecko!!!!!!!!!!! za jakiś czas napewno wejde do Was z dobrą nowiną, ale My teraz juz sobie obiecaliśmy ze nie powiemy nikomu aż do końca I trymestru !!!!!!!!!!!!! Więc Wy pewnie bedziecie juz "rozpakowane" a ja dopiero zacznę sie znów cieszyć !!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, i trzymam kciuki za kazdą z osobna zeby ciąża przebiegała idealnie i żeby juz żadna nie żegnała sie z tym wątkiem!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, i trzymam kciuki za kazdą z osobna zeby ciąża przebiegała idealnie i żeby juz żadna nie żegnała sie z tym wątkiem!!!!!!!!!!
Z
zupkaogorkowa
Gość
mamuska to dobrze ze powoli dochodzisz do siebie. jeszcze szczescie sie do Ciebie usmiechnie. oby jak najszybciej.
Arlets
w oczekiwaniu na...?
Asionek Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, i trzymam kciuki za kazdą z osobna zeby ciąża przebiegała idealnie i żeby juz żadna nie żegnała sie z tym wątkiem!!!!!!!!!!
ściskam Cię mocno - będziesz mamusią szybciej niż Ci sie wydaję Bardzo Ci tego życzę
Asionek31
Fanka BB :)
Mamusia ja bede za was mocno trzymac kciuki !!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze zobaczysz !!! i juz sie dobrych nowin nie moge doczekac i czekam z niecierpliwoscia ))
nick , wiek , skad , sie nie zmieni no wiek to jeszcze moze , ale to juz malo istatna sprawa rok w ta czy ta )
a data porodu to ja uwazam , ze juz kazda wie kiedy bedzie mniej wiecej !! pozniej beda one sie zmieniac tysiac razy i nie znaczy to , ze mamy ja do tabelki wpisywac za kazdym razem ... jak dla mnie to ma byc data przyblizona , bo dziecko i tak malo prawdopodobne , ze wyjdzie o terminie
takze mozna spokojnie sie wpisywac
tylko chodzi o to że jest jeszcze dość wcześnie na wpisywanie do tabelki (przynajmniej dla mnie)
i co potem będziesz wchodzić i zmieniać co dwie minuty (zartuję)
nick , wiek , skad , sie nie zmieni no wiek to jeszcze moze , ale to juz malo istatna sprawa rok w ta czy ta )
a data porodu to ja uwazam , ze juz kazda wie kiedy bedzie mniej wiecej !! pozniej beda one sie zmieniac tysiac razy i nie znaczy to , ze mamy ja do tabelki wpisywac za kazdym razem ... jak dla mnie to ma byc data przyblizona , bo dziecko i tak malo prawdopodobne , ze wyjdzie o terminie
takze mozna spokojnie sie wpisywac
Asionek31
Fanka BB :)
jak to zablokowana ?? znaczy bez komentarzy ?? jezeli tak to napewno , bo tam ma byc tylko lista , a nie dyskusja a o galerie to nie wiem o co chodzi ?? jak to zablokowana ?? wtedy by sensu nie miala , bo kto by fotki wklejal ??
no to ja juz nie wiem w takim razie o jakie dane ci chodzi ?? co ma sie jeszcze zmienic oprocz daty porodu ?? wiadomo plec trzeba bedzie dopisac , imiona jak juz beda wybrane , ale to z czasem pewnie
no to ja juz nie wiem w takim razie o jakie dane ci chodzi ?? co ma sie jeszcze zmienic oprocz daty porodu ?? wiadomo plec trzeba bedzie dopisac , imiona jak juz beda wybrane , ale to z czasem pewnie
reklama