reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć.

I dziś znów nas więcej, jak miło...;-)

Ja też póki co objawów żadnych, poza bólem w piersiach - chyba 100 kilo ważą;-)

na te cyce to rady nie ma niestety:( najlepiej było by chodzić bez stanika i w bardzo luuuuuuuuuuźnej bluzce , wiem co to znaczy !!!!

reklama
Dziękuję :) Mieszkam obecnie w Białymstoku, ale tylko do skończenia studiów - czyli mam nadzieję do czerwca, a później wielka niewiadoma. Dziś byłam u lekarza...pierwsze usg chociaż niewiele na nim widać to i tak nie potrafię oderwać od niego wzroku :) to moje pierwsze dziecko - szkoda, że tylko moje... ;(

Kuuuuuuuurcze nawet nie wiesz jak ja bym juz chciała tą niedziele !!!!!!!!!!!!!!! W zyciu mi sie tak nie dłużyło, uwierzcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: To jest straszne !!!!!!!!!!

Dziękuję :) Mieszkam obecnie w Białymstoku, ale tylko do skończenia studiów - czyli mam nadzieję do czerwca, a później wielka niewiadoma. Dziś byłam u lekarza...pierwsze usg chociaż niewiele na nim widać to i tak nie potrafię oderwać od niego wzroku :) to moje pierwsze dziecko - szkoda, że tylko moje... ;(

A na kiedy masz termin? Napisalas ze tylko twoje,jesli moge spytac a ojciec dziecka nie chce dzidziusia?

Mamuska a o ktorej bedziesz testowac?

apnoe bardzo się cieszę z twojego dzidziusia....najważniejsze jest to że będziesz miała takiego kochanego ślicznego bobaska który będzie twój do końca życia...i zawsze cię będzie kochać...to cudowne....

A na kiedy masz termin? Napisalas ze tylko twoje,jesli moge spytac a ojciec dziecka nie chce dzidziusia?

terminu jeszcze nie znam...za 2tygodnie mam kolejną wizyte u lekarza i wtedy dopiero będzie na ten temat rozmowa - dziś dowiedziałam się tylko tyle, że będę mamą. Niestety tatuś stwierdził, że układa sobie życie i nie ma w nim miejsca na taki "problem", a najlepiej byłoby gdybym się "problemu" pozbyła...

terminu jeszcze nie znam...za 2tygodnie mam kolejną wizyte u lekarza i wtedy dopiero będzie na ten temat rozmowa - dziś dowiedziałam się tylko tyle, że będę mamą. Niestety tatuś stwierdził, że układa sobie życie i nie ma w nim miejsca na taki "problem", a najlepiej byłoby gdybym się "problemu" pozbyła...

To przykre , i to bardzo !!!!!!!!!!!! Ale napewno dasz sobie rade, wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe!!
A termin porodu z okresu można wyliczyć oczywiscie :) Kiedy miałas ostatni @ ????i czy cykle regularne były ?

Bardzo mi przykro ze tak sie to wszystko ulozylo :-(

reklama
faktycznie z tego całego zamieszania całkowicie o tym zapomniałam...więc wstępnie 7 października :) dokładnie teraz tylko to się liczy, aby dziecko było zdrowe - mam nadzięję, że ten stres maluszkowi nie zaszkodził.

Do góry