reklama
mamuska - mam nadzieje ze bedzie dobrze... trzynaj sie!
zupa ogorkowa - ja cie rozumiem, bo sama tez nic nie wiem. nie mam jeszcze terminu na USG, juz nawet chcialam robic prywatnie, ale w jedynym miejscu gdzie robia u mnie w miescie nie ma takich terminow ktore by mi pasowaly przez kolejne 2 tygodnie, do tej pory juz powinnam miec to "panstwowe" USG zrobione.
zupa ogorkowa - ja cie rozumiem, bo sama tez nic nie wiem. nie mam jeszcze terminu na USG, juz nawet chcialam robic prywatnie, ale w jedynym miejscu gdzie robia u mnie w miescie nie ma takich terminow ktore by mi pasowaly przez kolejne 2 tygodnie, do tej pory juz powinnam miec to "panstwowe" USG zrobione.
Z
zupkaogorkowa
Gość
cytryna a skad jestes??
monika~
Fanka BB :)
rabbit, tutaj robia w 11-12 tc i ja mma dokladnie 5.4 czyli prawie 12tc ukonczony. Tu wogole jest tak,ze jak chcesz prenatalne to nie robia ci "zwyklego" tylko na prenatalnym badaja za jednym razem rozwoj plodu i specjalistycznie + badania krwi. a ty w ktorym tc masz te prenatalne?
Z
zupkaogorkowa
Gość
ja tez mam cos kolo tego rabbit. raz lekarka podala termin porodu na 1.10, pozniej na 7.10. moim zdaniem tez troche za wczesnie, ale dostalam skierowanie do szpitala na srode wiec chyba nie musze sie martwic. tu tylko 2 razy jest robione usg i wlasnie przy okazji sprawdzaja stan zdrowia dziecka. mam na mysli przeziernosc itd.
to bedzie 11. tydzien i 4. dzien ciazy jesli termin jest na 1.10
to bedzie 11. tydzien i 4. dzien ciazy jesli termin jest na 1.10
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asionek31
Fanka BB :)
11 t i 3 dni..... i nie wiem nie za wczas??
z tego co wszedzie pisza i moj dr mowil to idealnie robi sie miedzy 11 a 13tc
a mnie dosc czesto boli brzuch , wsumie tak ciagnie i kluje czasami jak bym okres miala .... ale chyba jest wszystko ok skoro ciaza rowija sie prawidlowo i nie mam krwawien ??