reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

mnie się też nic nie chce. Obiad powinnam robić, a mdli mnie na samą myśl o tym, że w lodówce jest twarożek. Tak się skończyły moje smaczki dzisiaj. Zjadłam całą paczkę migdałów i jakoś tym razem nie podziałało.

reklama
mnie się też nic nie chce. Obiad powinnam robić, a mdli mnie na samą myśl o tym, że w lodówce jest twarożek. Tak się skończyły moje smaczki dzisiaj. Zjadłam całą paczkę migdałów i jakoś tym razem nie podziałało.

a próbowałas coli ???????? mnie pomogła, bo jak tylko napiłam sie pare łyczków juz nie wymiotuje,i mdłości sa minimalne, codziennie pije pare łyczków i jest ok jak na razie , wiec moze i TY spróbuj :) a nóż Ci bedzie lepiej :)

Hura umylam gary i wstawilam pranie! I juz leze bo nie mam wiecej sily :-p

O coli tez slyszalam od paru osob ze troche pomaga na mdlosci. Mysle ze warto sprobowac.

ja też jestem senna, leże sobie w łóżku, pozbyłam się małej jest u teściowej , nie mam siły dziś się z nią bawić!!!
ja też próbowałam coli wciskałam prawie połowę cytryny, bo smak coli też mnie odrzuca u mnie działała, ale tylko jeden dzień :-( mąż mi mówi pij cole bo w pierwszej ciąży mi pomagała .

Kurcze ale my to musimy znieść w tej ciązy, facet zrobił co miał zrobić ( samą przyjemność) i koniec , a My ????????????????????? Biedaczki jestesmy :(:(:(

ja po coli wymiotuje...
widze ze cos leniwy ten piatek, ja tez energia nie tryskam. juz zasnelam w pociagu o 12 i teraz znow zaczynam patrzec na powieki :)

dokladnie mamuska... M. to chyba czasem mysli ze ja symuluje, a zamienilby sie tak na jeden dzien chociaz to do mamy by pobiegl :wściekła/y:

zupa- dokładnie , mój co prawda jest wyrozumiały bardzo, i mnie wspiera , ale ja chętnie bym mu oddała to samopoczucie i objawy żeby był tego jeszcze bardziej świadomy !!!!!!!!!!!!!!!!! hehe :)

Mnie też po coli jest nie dobrze. Po migdałach zawsze mi przechodzi ale przeważnie z 10 muszę zjeść a tu resztka paczki była i nic... no cóż, najwyżej zjemy na mieście, mnie się też czasem coś od życia należy.

mamuska u mnie jest podobnie. Jak sie okazalo ze mam lezec plackiem to powiedzial ze on to by mogl ale pewnie po 1-2 dniach juz by mial dosc a tu trzeba bylo 2 tyg non stop. On sie martwi i przejmuje okropnie ale czasami mnie smieszy bo troche mu sie mieszaja pojecia i zle rozumie niektore rzeczy i martwi sie rzeczami ktore sa normalne :-)

reklama
Gosiane to bardzo dobrze ze nasze facety tak sie o Nas troszczę :) Mojego to strasznie ciężko utrzymać w łózku w sensie ze nie lubi leżec plackiem jak jest chory albo sie źle czuje !!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok:

Do góry