reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

dziewczyny widze ze juz w paranoje popadacie :p:p:p:p nie gniewajcie sie bo żartuje sobie ale ciąza to nie choroba jakaś , jesc mozemy wszystko , oprócz oczywiscie surowych mięs, ryb !!!!!!!!! a cynamon w czym może zaszkodzić ??????????????? wiem ze chcecie być ostrożne ale bez przesady słoneczka :*:*:*:*:*:*:*:*

reklama
a mnie brzuch strasznie dzis boli, tak jak na okres :( to normalne ze jeszcze sie macica rozciaga? tzn wiem ze sie bedzie rozciagala sila rzeczy cala ciaze, ale to ma tak bolec??

jej ja też mam problem z piciem , nic nie mogę się napić nawet po wodzie mi nie dobrze, ale muszę się zmuszać żeby się nie odwodnić!!!!
powiem wam, że też w jeden dzień spoko a w drugi umieram, a mój jeszcze dolewa oliwy do ognia mówiąc, że wolał by być w ciąży na moim miejscu , bo on by tak się źle nie czuł.... no poprostu mam ochotę walnąć go patelnią!!!!:wściekła/y:

a mnie brzuch strasznie dzis boli, tak jak na okres :( to normalne ze jeszcze sie macica rozciaga? tzn wiem ze sie bedzie rozciagala sila rzeczy cala ciaze, ale to ma tak bolec??

Mnie bolał bardzo często z małym, teraz ani razu mnie nie bolał jak na @, dopóki nie ma krwawienia i silnych bóli nic sie nie dzieje, i mam nadzieje ze nie bedzie sie nic dziać !!!!!!!!!!!!

a no racja :)

Hopee ja juz sto razy pisalam , co mozna jesc , a co nie :) cynamon mozesz :) czemu nie ??

Może faktycznie przesadziłam z tym cynamonem...hehe...
Dzięki, że tak bardzo nie krzyczycie za te głupiutkie pytania...:)

Mnie też jednego dnia boli bardziej a drugiego mniej...moja gina powiedziała, że takie bóle są normalne...

jej ja też mam problem z piciem , nic nie mogę się napić nawet po wodzie mi nie dobrze, ale muszę się zmuszać żeby się nie odwodnić!!!!
powiem wam, że też w jeden dzień spoko a w drugi umieram, a mój jeszcze dolewa oliwy do ognia mówiąc, że wolał by być w ciąży na moim miejscu , bo on by tak się źle nie czuł.... no poprostu mam ochotę walnąć go patelnią!!!!:wściekła/y:

Może zaserwuj mu jakiś srodek przeczyszczający czy coś, po czym go zemdli i zetnie z nóg a potem spytaj czy chciałby tak codziennie przez parę dni czy tygodni...(oczywiscie żartuje)...:)
Pij jak najwiecej...i życzę by szybko Ci przeszło...

ja nie mam poki co kogo zapytac, wiec oby faktycznie bylo jak piszecie. bol jeszcze jakos wytrzymam, tylko martwic sie nie lubie

reklama
Hopee, kto pyta nie błądzi, to jest twoje pierwsze dzieciątko wiec masz prawo zadawać takie pytania :D A my co niektóre doświadczone mamuśki doradzamy i zawsze pomożemy , ale to tak jakbys pytała czy pieprz do zupy ci zaszkodzi :p wiadomo lepiej zapytać wczesniej niz potem mieć wyrzuty sumienia :D
Zupa- bedzie dobrze, mam nadzieje ze Ci minie ten ból !!!!!!!!!

A gdzie sie podziewa w ogóle RABBIT ????????????????????

Do góry