reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

no dokladnie tak jest :) M. ciagle zapomina ze nie lubie juz cebuli i bez przerwy ja gdzies dodaje :/ jak mu dzis powiedzialam ze boli mnie w dole brzucha to uznal ze to normalne bo przeciez mam tam dziecko, wczoraj natomiast jak powiedzialam ze nie ide jeszcze spac, bo byla dopiero 21.00 to stwierdzil "kobieto badz odpowiedzialna, bedziesz mama"... :confused::confused: az chce sie powiedziec ze faceci to (...)

reklama
ehh ja mam dzis dzien mdlosci :/ wczoraj super bylo , caly dzien aktywna ,zakupy , gin , spacery , a dzisiaj w pizamie leze na kanapie i nie mam na nic sily :/
buuu

dobrze , ze moj maz jest wyrozumialy i nic nie mowi na to moje "lenistwo" :)

Asionek a tylko by spróbował coś mówić !!!!!!!!! My teraz to naprawde nie do życia tak naprawde jestesmy !!!!!!!!!!!!! :(:(:(

NO i ja mam tak samo, chce mi sie pić ale na nic nie mam chęci, :( Kurcze ale kobietki dość tego narzekania, musimy to znieść dla maleństwa !!!!!!!!!! Choć to nie takie proste ale mamy jakieś inne wyjscie ????? Mój mówi mi zebym wmawiała sobie ze jest mi dobrze :szok: co za chłop, czasami jak cos palnie to nie wiem czy sie śmiać czy płakać !!!!!!!!!!!!!!! hehe

witam dziewczynki :D jestem tu w sumie nowa...i mam termin na 5 października :D uhuhuhuhu

Witaj i gratuluję...

Mnie też po coli jest nie dobrze. Po migdałach zawsze mi przechodzi ale przeważnie z 10 muszę zjeść a tu resztka paczki była i nic... no cóż, najwyżej zjemy na mieście, mnie się też czasem coś od życia należy.

Ja migdały jem od dawna...więc może dlatego nie mam mdłości...:))..a Ty jesz blanszowane czy takie w skórce?

Gosiane to bardzo dobrze ze nasze facety tak sie o Nas troszczę :) Mojego to strasznie ciężko utrzymać w łózku w sensie ze nie lubi leżec plackiem jak jest chory albo sie źle czuje !!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok:

Mój to uwielbia leżeć i spać...on by to tak chciał...ostatnio śmiał się nawet, że mógłby pracować gdzieś w ośrodku gdzie prowadzą badania nad snem...hehehe

ehh ja mam dzis dzien mdlosci :/ wczoraj super bylo , caly dzien aktywna ,zakupy , gin , spacery , a dzisiaj w pizamie leze na kanapie i nie mam na nic sily :/
buuu

dobrze , ze moj maz jest wyrozumialy i nic nie mowi na to moje "lenistwo" :)

Jutro na pewno poczujesz się lepiej...

NO i ja mam tak samo, chce mi sie pić ale na nic nie mam chęci, :( Kurcze ale kobietki dość tego narzekania, musimy to znieść dla maleństwa !!!!!!!!!! Choć to nie takie proste ale mamy jakieś inne wyjscie ????? Mój mówi mi zebym wmawiała sobie ze jest mi dobrze :szok: co za chłop, czasami jak cos palnie to nie wiem czy sie śmiać czy płakać !!!!!!!!!!!!!!! hehe

Dobre...haha...:))

Ja właśnie zrobiłam sobie pieczone jabłka z miodem i cynamonem...zjadłam i były pyszne...a teraz zastanawiam się czy cynamon to w ciąży można jeść...wiecie coś na ten temat?

reklama
Do góry