monika~
Fanka BB :)
teraz tez widze,ze glupio to napisalam,przepraszam,ale ja tez z polski przeciez, co nie? najwazniejsze,ze wyjasnione, naprawde ostatnia rzecza o ktorej moglabym pomyslec to zrobic komus przykrosc slowem czy tez czynem.. ja tez sie macam,kazde wyjscie do wc z lekkim niepokojem,a musze poczekac jeszcze 2 tyg zanim sie dowiem czy jest serduszko..
niemniej co do internetu to czasami sa sprzeczne informacje i lapie sie na tym,ze lepiej nie szperac za bardzo, bo potem spac nie mozna. ale w moim wypadku to widzisz, jak tragicznie nie ma to bagatelizuja. siedze pozniej w domu i wkrecam sobie srubke, ehhh lepiej zaczne odkurzac czy prasowac,zeby zajac czyms sie bo nauka mi dzis nie wchodzi do glowy :/
niemniej co do internetu to czasami sa sprzeczne informacje i lapie sie na tym,ze lepiej nie szperac za bardzo, bo potem spac nie mozna. ale w moim wypadku to widzisz, jak tragicznie nie ma to bagatelizuja. siedze pozniej w domu i wkrecam sobie srubke, ehhh lepiej zaczne odkurzac czy prasowac,zeby zajac czyms sie bo nauka mi dzis nie wchodzi do glowy :/