Z
zupkaogorkowa
Gość
a no ukradli... juz sie nawkurzalam, cale szczescie wiekszosc dokumentow, lacznie z karta ciazy udalo sie odzyskac
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ustawienia --> edytuj sygnature
Asionek lepiej chyba w bio sklepie odpowiednie soki,np z czarnego bzu maja duzo zelaza ,albo sok z burakow,da sie pic.Mi lekarz przepisal magnez jak mi serducho kolotalo i na skurcze lydek.Ja kupilam witaminy dla ciezarnych wcaale tanie nie byly,a pozniej wyczytalam ze niekoniecznie organizm je przyswaja .Zupka a co sie stalo z torebka ukradli?
Nie ma tak że nie da się schizować 3 lata starała się o baby plus intensywane leczenie myślalam nawet o in vitro a tu pach w swoje urodziny dowiedzialam się ze jestem w ciąży i mega niespodzianka, i też ciągle schizuje jednego dnia jestem w ciazy natomiast drugiego nie jestem i tak w kolo a przed każda wizytą stres, ale ostatnio powiedzialam sobie ze co ma być to będzie i koniec ja robię wszystko żeby było dobrze a reszta to już nie od nas kochane dziewczyny zależy.....
A ja z kolei mam mnóstwo cudów wianków z brzuchem kłucie, twardnienia dołu brzucha plus dzis czuje normalnie taki cięzki dół i ucisk na pęcherz, trzeba dużo soku z żurawiny pić chyba
Karolina mi lekarka powiedziala ze oprocz kf i zelaza to absolutnie nic nie brac. ponoc nawet witamina c szkodzi... co kraj to opinia
moją radość z tego,ze bede miala malenstwo zabija lęk! od 2 tyg jestem na zwolnieniu- mam infekcje gardła! lekarz zapisal mi bioparox- jest pewna poprawa, ale dostalam kolejne zwolnienie! dodam, ze pracuje w przedszkolu i drże z obawy , ze znowu cos złapie! w dodatku naczytałam się o skutkach infekcji bateryjnych i jestem zalamana! tak bardzo martwie sie o dzidzie...
"Zwykła" infekcja zabija kobiety w ciąży! - Dzieci.pl
teraz tez widze,ze glupio to napisalam,przepraszam,ale ja tez z polski przeciez, co nie? najwazniejsze,ze wyjasnione, naprawde ostatnia rzecza o ktorej moglabym pomyslec to zrobic komus przykrosc slowem czy tez czynem.. ja tez sie macam,kazde wyjscie do wc z lekkim niepokojem,a musze poczekac jeszcze 2 tyg zanim sie dowiem czy jest serduszko..
niemniej co do internetu to czasami sa sprzeczne informacje i lapie sie na tym,ze lepiej nie szperac za bardzo, bo potem spac nie mozna. ale w moim wypadku to widzisz, jak tragicznie nie ma to bagatelizuja. siedze pozniej w domu i wkrecam sobie srubke, ehhh lepiej zaczne odkurzac czy prasowac,zeby zajac czyms sie bo nauka mi dzis nie wchodzi do glowy :/
Kobity!! Boze!! Kobity!! Jak ja WAS kocham!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
Normalnie jest idealnie jak napisalyscie!! Naprawde tak pisza na internecie i w ksiazkach i mozna sobie niezle wkrecic!! Ja akurat tak mialam ale mniejsza o to. Normalnie ryczalam dzis do meza, bo sie ciagle zastanawiam i wslu****e czy bola czy nie, jestem w stanie sie nawet gniesc!! Paranoja!! A Tu Was poczytalam i od razu mi lepiej:-):-) Aha ale dajcie znac co lekarz na to o tych znikajacych bolach;-)
Zupkaogorkowa generalnie kwas foliowy powinno sie zaczac przyjmowac ok 3 miesiace przed planowanym poczeciem i nie wiem do kiedy. Napewno I trymestr. Tak przynajmniej mowi moja lekarka i takie cos jest napisane na opakowaniu
anita&maciek witaj mamy ten sam termin:-)
:-):-)
Nie ma tak że nie da się schizować 3 lata starała się o baby plus intensywane leczenie myślalam nawet o in vitro a tu pach w swoje urodziny dowiedzialam się ze jestem w ciąży i mega niespodzianka, i też ciągle schizuje jednego dnia jestem w ciazy natomiast drugiego nie jestem i tak w kolo a przed każda wizytą stres, ale ostatnio powiedzialam sobie ze co ma być to będzie i koniec ja robię wszystko żeby było dobrze a reszta to już nie od nas kochane dziewczyny zależy.....
A ja z kolei mam mnóstwo cudów wianków z brzuchem kłucie, twardnienia dołu brzucha plus dzis czuje normalnie taki cięzki dół i ucisk na pęcherz, trzeba dużo soku z żurawiny pić chyba
moją radość z tego,ze bede miala malenstwo zabija lęk! od 2 tyg jestem na zwolnieniu- mam infekcje gardła! lekarz zapisal mi bioparox- jest pewna poprawa, ale dostalam kolejne zwolnienie! dodam, ze pracuje w przedszkolu i drże z obawy , ze znowu cos złapie! w dodatku naczytałam się o skutkach infekcji bateryjnych i jestem zalamana! tak bardzo martwie sie o dzidzie...
"Zwykła" infekcja zabija kobiety w ciąży! - Dzieci.pl
na usg jeszcze nie bylam , nastepną wizytę mam 22.03 , wtedy zrobią pierwsze usg- mam nadzieję, ze wszystko bedzie ok....
co do moich dolegliwości to bola mnie bardzo piersi, nie mam apetytu i mdli mnie na zapach mięsa