K
karolina1978
Gość
Polskiego chleba i oscypka by mi sie chcialo!!!!!!!!!!ale nie ma takiej mozliwosci!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znowu jestem glodna ale nie mam na nic ochoty!!!!!!!Kto ma pomysl na cos dobrego?
Polskiego chleba i oscypka by mi sie chcialo!!!!!!!!!!ale nie ma takiej mozliwosci!
Ja dziś musze sie z wami pozegnac... dbajcie o siebie i fasolki
Ja wczoraj zrobiłam sobie pieczonego śledzia...tak na wszelki wypadek...wyszedł naprawdę dobry...Ja w sumie sledzie wcinam mozna powiedziec na kilogramy.Nie pomyslalam jak sie kwalifikuje taka rybke.Ale to nic jak przychodzi ochota na sledzika to nie jestem w stanie sie temu oprzec.Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie przytylyscie cos??Bo ja to chyba od momentu kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to tyje .Juz mam ponad 2 kg do przodu a to dopiero poczatek!!! Nie wiem jak sobie radzic z kilogramami i ochota na jedzenie macie jakies pomysly??
Ehh nie mozemy przesadzac ;-) zrzucac kilogramy to po ciazy bedziemy a teraz trzeba walczyc z mdlosciami i dzidziusia dobrze odzywiac. Bedzie poprostu letni wysyp sloniatek :-)
Cześć Wam Dziewczyny
Ja mam strasznego cykora od wczoraj. Po tych moich 6 letnich starankach to moja gin jeszcze nie potwierdziła ciąży. Tzn powiedziała że widać mały pęcherzyk, ale żebym jeszcze przyszła w przyszłym tyg na usg to zobaczymy...
A Wam już pozakładali karty ciążowe , czy jeszcze nie?