reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

cześć kobietki :*:*:*
Asteria - strasznie mi przykro, trzymaj sie dzielnie,
[*]

Jak dzisiejsze samopoczucie ????????????
dziś znów piękna pogoda :D aż miło :D ale mnie i tak sie nic nie chce hehhe leń sie straszny zrobiłam :-(

reklama
U mnie samopoczucie nawet niezłe, mimo choróbska, które się przyplątało. Dzięki niemu, z drugiej strony, jestem na tygodniowym zwolnieniu:happy2:

Asteria - bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się...

Mere TY juz w 10 tygodniu :szok::szok: ja Cię kręce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedługo bedzie nas wysadzać juz ;D
No nie ma tego złego ... :D wiec odpoczywaj w tym czasie jak siedzisz w domciu :D należy sie nam :D

Nieźle ten czas leci, prawda? też nie mogę uwierzyć, tym bardziej, że brzuch przestał mnie pobolewać, piersi bez zmian - mam nadzieję, że wszystko jest ok:-) Za tydzień idę do lekarza i nie mogę się już doczekać, kiedy zobaczę kolejne USG maleństwa.

Ja to bym juz chciala byc przynajmniej w 20 tygodniu, ale pewnie szybko zleci nam:)
Ja ide w poniedziałek do lekarza, i ciekawe czy bede miec usg następne, bo na razie chodze państwowo wiec to różnie bywa !! Jak nie to bede chodzic prywatnie i juz :D

Mnie się fajnie złożyło, że badania będę mieć na NFZ, bo moja lekarka w tej przychodni dzień wcześniej przyjmuje na NFZ i pielęgniarka zaproponowała chodzenie na fundusz:) Byłam w szoku, bo normalnie trzeba dzwonić 15 każdego miesiąca, więc nawet nigdy nie próbowałam chodzić do niej nie prywatnie.

Asteria, bardzo mi przykro.... trzymaj sie dzielnie :) niedlugo na pewno znowu bedziesz miala swoja fasolke :)

A my dzis wstalismy o wpoldo 9 :) moje dziecko sie chyba zlitowalo, bo normalnie ostatnio to po 7 juz pobudka byla :-)
ale pogode mamy znowu niewyjsciowa...dalej wieje, ale zamiast deszczu dzis snieg pada :D ehh....tylko za dlugo nie polezy pewnie bo mamy temperature na plusie troche, wiec zrobi sie z tego jedna wielka glimzia ;-)
Lusi, witaj wsrod mam pazdziernikowych :)

Gratulacje Lusi...Masz jakieś dolegliwości? Byłaś już na usg?

Mere odpoczywaj...szkoda, że jesteś chora, ale poza tym, to zazdroszczę Ci tego tygodnia leniuchowania...ja po całym przespanym weekend w poniedziałek jeszcze jakos funkcjonowałam...ale dzisiaj, to juz ledwo siedzę, tak chce mi się spać...

A ja właśnie policzyłam sobie do kiedy starczy mi recepta dupka...na wizytę miałam iść 1 kwietnia, ale dupek skończy mi się 29 marca...tak więc do ginki pójdę 25 marca...czyli 3 tygodnie po poprzedniej wizycie...ale przynajmniej szybciej zobaczę moją dzidzię...:)

reklama
Asteria- bardzo mi przykro, tymbardziej że miałyśmy ten sam termin porodu :-(

Ja wczoraj rozkręciłam małe tornado w domu. Położyłam się na godzinkę a jak wstałam to w domu byłtaki bałagan jakbym conajmniej miesiąc spała :angry:. A mój m. przed komputerkiem sidzi i nic z tego sobie nie robi. Dostało mu się za wszystkie czasy!
ech czy tylko ja świruję w tej ciązy czy Was też szlag czasem trafia?:baffled:

witam nowe mamusie :tak:

Do góry