reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja w sumie sledzie wcinam mozna powiedziec na kilogramy.Nie pomyslalam jak sie kwalifikuje taka rybke.Ale to nic jak przychodzi ochota na sledzika to nie jestem w stanie sie temu oprzec.Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie przytylyscie cos??Bo ja to chyba od momentu kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to tyje :zawstydzona/y:.Juz mam ponad 2 kg do przodu a to dopiero poczatek!!! Nie wiem jak sobie radzic z kilogramami i ochota na jedzenie macie jakies pomysly??

reklama
bedziemy sie toczyc grupowo :) ja ciagle cos jem bo jak jem to mi na chwile mdlosci przechodza.. a najgorsze mdlosci sa , gdy jestem glodna, a poniewaz ciagle czuje sie glodna to to jest jakby kolo zamkniete...:D

tez tak mam, jak nie jem co 3 godziny to mdli mnie. nie mam pojecia jak temu zaradzic, juz mi brzuch widac... szkoda slow.

Ehh nie mozemy przesadzac ;-) zrzucac kilogramy to po ciazy bedziemy a teraz trzeba walczyc z mdlosciami i dzidziusia dobrze odzywiac. Bedzie poprostu letni wysyp sloniatek :-)

w sumie dziewczyny to jest jedyna okazja, gdy nie trzeba juz brzucha wciagac i martwic sie o kazda czekoladke :D potem sie tym zajmiemy, jak maluch bedzie na swiecie to nie da nam leniuchowac na kanapie ze smakolykami w lapie :)
gosiane - letni wysyp sloniatek - dobre , hihihihi

reklama
Do góry