reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

A ja dzisiaj nie poszlam do pracy. Od pierwszej w nocy strasznie bolo mnie glowa, w koncu zdecydowalam sie wziasc paracetamol o 6 rano, ktory 10 min pozniej zwymiotowalam. Bol glowy nie przechodzi... troche sie martwie, bo ciezko, jeslie zostanie ze mna na dluzej...ciezko tak bedzie pracowac :(

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki ;-)
Na początek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!!:*

Kurcze od wczoraj nie mam czasu na nic, teściowa mi w szpitalu wylądowała i teraz robię na 2 etaty, dom-szpital, szpital-dom. Urwanie głowy totalne.
Tak mnie dzisiaj głowa boli, ze nie wyrabiam, wzięłam dwa Apapy, jak myślicie nie przesadziłam?;/ Apap na mnie nigdy nie działał, no ale teraz nic innego tylko leki na paracetamolu można, takze ratowałam się jak mogłam, a teraz mam wyrzuty sumienia, ze jednak przesadziłam z tym podwójnym Apapem;/

oj to masz niezly kociol w domu ... zdrowka dla tesciowej !!
a o apap sie nie martw :)

Hej na innym watku dziewczyna podala linka. To jest nowe rozporzadzenie odnosnie opieki okoloporodowej. Wchodzi w zycie 7 kwietnia tego roku wiec warto sie zapoznac, szczegolnie od str 12. Teraz szpitale beda musialy sie do tego stosowac takze warto sie z tym zaznajomic bo wiadomo jak to jest. Ja jeszcze mojemu kaze to przeczytac i wydrukowac najlepiej zeby jakby co to wiedzial co i jak. Moze w koncu bedzie u nas mozna rodzic po ludzku... http://www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/zal_opiek_24092010.pdf

fajnie , ze to wkleilas , przyda sie dziewczyna z Polski :)

Ja w sumie sledzie wcinam mozna powiedziec na kilogramy.Nie pomyslalam jak sie kwalifikuje taka rybke.Ale to nic jak przychodzi ochota na sledzika to nie jestem w stanie sie temu oprzec.Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie przytylyscie cos??Bo ja to chyba od momentu kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to tyje :zawstydzona/y:.Juz mam ponad 2 kg do przodu a to dopiero poczatek!!! Nie wiem jak sobie radzic z kilogramami i ochota na jedzenie macie jakies pomysly??

widocznie cos w tych sledziach jest , ze organizm sie dopomina :) nie ma co sie stresowac bedzie dobrze :)
pomyslow zadnych :) moze mniej slodyczy ,gazowanych slodzonych napoi i sokow , to to i tak puste kalorie i mozna je wyrzucic z jadlospisu :) ciemne pieczywo , dobre tez na jelita ... a reszta to normalnie , w koncu tak czy innaczej przytyjemy :)

A ja dzisiaj nie poszlam do pracy. Od pierwszej w nocy strasznie bolo mnie glowa, w koncu zdecydowalam sie wziasc paracetamol o 6 rano, ktory 10 min pozniej zwymiotowalam. Bol glowy nie przechodzi... troche sie martwie, bo ciezko, ze zostanie ze mna na dluzej...ciezko tak bedzie pracowac :(

ja juz bedzie bardzo zle to idz po zwolnienie do lekarza i tyle
w koncu nie bedziesz sie tak meczyc w pracy !!

Cześć Wam Dziewczyny
Ja mam strasznego cykora od wczoraj. Po tych moich 6 letnich starankach to moja gin jeszcze nie potwierdziła ciąży. Tzn powiedziała że widać mały pęcherzyk, ale żebym jeszcze przyszła w przyszłym tyg na usg to zobaczymy...
A Wam już pozakładali karty ciążowe , czy jeszcze nie?

Cześć Wam Dziewczyny
Ja mam strasznego cykora od wczoraj. Po tych moich 6 letnich starankach to moja gin jeszcze nie potwierdziła ciąży. Tzn powiedziała że widać mały pęcherzyk, ale żebym jeszcze przyszła w przyszłym tyg na usg to zobaczymy...
A Wam już pozakładali karty ciążowe , czy jeszcze nie?

ja bylam w 6tc niby serduszko juz bylo , ale karty nie dostalam ... lekarze sceptycznie podchodza do tak wczesnej ciazy i wola nie nakrecac nas niepotrzebnie
w czwartek kolejna wizyta zobaczymy co bedzie
mam nadzieje , ze wszystko ok !!!

reklama
A ja teraz opracowalam po prostu swierzy chlebus z maslem i sola :tak:.Dobre bylo hehe ale malo jak zawsze.A co do chudniecia po ciazy to moze byc roznie.Mi po pierwszej zostalo 5kg i za nic nie moglam juz tego zrzucic.Milego wieczorku pa

Do góry