reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dziękuję dziewczyny, za każdym razem mnie uspokajacie. Ja jestem po styczniowym poronieniu przewrażliwiona, ale całkowicie ufam mojej ginekolog, więc jeśli mówi, że to nic to się nie martwię. :-)

Gratuluje ponko, no właśnie który to tydzień?

reklama
madzilka ja tez mam taki sluz wiec mysle ze wszystko jest ok

ponko to gratuluje i witamy wsrod pazdziernikowek :-)

asionek wlasnie juz wybralam i bede zamawiac hihi tylko sie wyprysznicuje najpierw :rofl2:

No i byłam na tych nartach i było super:) Nikt we mnie nie wjechał, nie przewróciłam się, ale to niestety ostatni raz w tym sezonie:(

Cześć.

Ja dziś dalej z bólem gardła i dodatkowo katarem, ale liczę na to, że nie będzie gorzej. Zauważyłam, że jak siedzę w domu, to generalnie czuję się lepiej. Jak wracam z pracy to jestem padnięta, śpiąca i dopadają mnie nudności - wczoraj nic takiego mi nie dokuczało...:-)

Ponko witaj u nas i gratulacje.

Jutro tłusty czwartek - jak wasze zapatrywania na pączki?:-):-) Ja normalnie zjadam ich conajmniej kilka, ale teraz nie wiem czy dam radę...;-)

mere to dobrze ze sobie pojezdzilas bez problemu. Moj B to na pewno by mi nie pozwolil jechac, strasznie sie przejmuje :-) Dobrze ze sie przed zajsciem wyjezdzilam.

Witam Wszystkich :) Normalnie to siedziałam na BabskieForum, ale tam się ostatnio coś wyludniło :(
A nie chcę siedzieć sama w takie dni... Może przyjmiecie mnie do siebie? :)
Strasznie sie denerwuje bo straliśmy się od 6 lat i już się całkiem poddałam, a teraz nagle mój zawsze równy jak w zegarku okres się spóźnia... Beta wyszła mi 1080 i... strasznie sie denerwuje bo nie moge uwierzyć ...

No i byłam na tych nartach i było super:) Nikt we mnie nie wjechał, nie przewróciłam się, ale to niestety ostatni raz w tym sezonie:(

Cieszę się, że się wyszalałaś i wszystko jest ok...ale zawsze trzeba bardziej uważać w tych miesiącach...

Cześć.

Ja dziś dalej z bólem gardła i dodatkowo katarem, ale liczę na to, że nie będzie gorzej. Zauważyłam, że jak siedzę w domu, to generalnie czuję się lepiej. Jak wracam z pracy to jestem padnięta, śpiąca i dopadają mnie nudności - wczoraj nic takiego mi nie dokuczało...:-)

Ponko witaj u nas i gratulacje.

Jutro tłusty czwartek - jak wasze zapatrywania na pączki?:-):-) Ja normalnie zjadam ich conajmniej kilka, ale teraz nie wiem czy dam radę...;-)

Ja to nie wiem...w ciągu dnia mam różne fazy...raz na słodkie, raz na słone...jeżeli jutro będzie przeważać na słodko...to pewnie kilka zjem...:)

Witam Wszystkich :) Normalnie to siedziałam na BabskieForum, ale tam się ostatnio coś wyludniło :(
A nie chcę siedzieć sama w takie dni... Może przyjmiecie mnie do siebie? :)
Strasznie sie denerwuje bo straliśmy się od 6 lat i już się całkiem poddałam, a teraz nagle mój zawsze równy jak w zegarku okres się spóźnia... Beta wyszła mi 1080 i... strasznie sie denerwuje bo nie moge uwierzyć ...

Gratuluję...i teraz tylko dużo spokoju...wszystko będzie dobrze...:)
Który masz tydzień wg OM?

reklama
agi pewnie ze cie przyjmiemy :-) A ktory to bylby tydzien od OM? Gratuluje oczywiscie!

Ooo tak jutro dzien paczkowy! Juz 4 zamowilam :-)

Do góry