reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

cześć
Widzę, że coraz więcej bliźniaków. Gratuluje:)
A u Was w rodzinie były? Czy tak przypadkowo?
Wiem, że Hope z blizniaczek a reszta?

Co do grup krwi mamy z mężem oboje 0 rh + , więc ok. Moi rodzice mieli konflikt, a mają 3 dzieci i z wszystkimi ciążami, poradami i dziećmi jest ok. Mama 0- ojciec B+, ja mam 0+, siostra B+, brat 0- i nie było żadnych komplikacji.

Ja zaczynam źle się czuć, mdli mnie okropnie. Poijawiają się odrzuty do pewnych rzeczy ble ble A moje zachcianki szok. Rano jadłam lody a na obiad zamówiłam pizze z mnóstwem pieczarek i z sosem czosnkowym. Zjadłam 3 kawałki:szok::szok: i dzisiaj nic nie tkne.

reklama
hmm sama już nie wiem, chociaż nie czuję się jakaś nadzwyczaj wzdęta,brzuch mam miękki. Nie wiem, będę na wizycie za 2 tyg to zapytam gina czemu tak się ze mną dzieje.

Wszystko kwestia jak bardzo puszyste,mam dwie przyjaciolki o rubesowskich ksztaltach.Ale zupelnie innej budowie.Jedna ma szczuple nogi ale okraglutka jest w brzuch u ma duzy biust.U niej prawie do konca jak ktos nie wiedzial to nie zajarzyl.Druga ma figzre gruszki i u niej bylo widac tak samo jak u kazdej szczuplej dziewczyny.Dodam ze obydwie maja po jakies 25kg nadwagi

Też mi się wydaje że przy bliźniaczych ciążach cc jest lepsza,poród naturalny w tym przypadku musi być wykańczający,chociaż osobiście nie znam żadnych mamuś bliźniaków....
Jeśli chodzi o brzuszek to pamietam że przy pierwszej ciąży dłuuugo nic nie było widać,druga ciaza była już bardzo widoczna pod koniec trzeciego miesiąca,a teraz zobaczymy...

Hej, witajcie:)
Nie pamiętam, kiedy ostatni raz pisałam;)

Mam pytanie, co sądzicie o nartach w 9 tygodniu ciąży? Czuję się dobrze, nigdy na stoku nie szalałam i raczej jeżdżę po prostych i łagodnych trasach.

Mam pytanie, co sądzicie o nartach w 9 tygodniu ciąży? Czuję się dobrze, nigdy na stoku nie szalałam i raczej jeżdżę po prostych i łagodnych trasach.
no ja bym sobie odpuściła....bo może Ty dobrze zjeźdzasz,tzn.bez upadków,ale moze jechać jakiś baran i w Ciebie wjedzie...no ale jak uważasz

reklama
Zaraz koniec pracy i do domku.....!!!!!!!!!
Dziś napiłam się zielonej herbaty...ale takiej z drugiego parzenia...takiego smaka miałam na nią, że musiałam sie napić...:)

mere ja chyba też bym zrezygnowała...jeśli coś stałoby sie maleństwu, to na pewno byś to sobie wypominała...

Za 2 tygodnie jadę do tego Frankfurtu na targi...jadę ze zorganizowaną grupą autokarem...a ja tak często latam sikać w nocy, że nie wiem, jak to będzie w tym autokarze...

Ostatnia edycja:
Do góry