reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

cześć
Widzę, że coraz więcej bliźniaków. Gratuluje:)
A u Was w rodzinie były? Czy tak przypadkowo?
Wiem, że Hope z blizniaczek a reszta?

Co do grup krwi mamy z mężem oboje 0 rh + , więc ok. Moi rodzice mieli konflikt, a mają 3 dzieci i z wszystkimi ciążami, poradami i dziećmi jest ok. Mama 0- ojciec B+, ja mam 0+, siostra B+, brat 0- i nie było żadnych komplikacji.

Ja zaczynam źle się czuć, mdli mnie okropnie. Poijawiają się odrzuty do pewnych rzeczy ble ble A moje zachcianki szok. Rano jadłam lody a na obiad zamówiłam pizze z mnóstwem pieczarek i z sosem czosnkowym. Zjadłam 3 kawałki:szok::szok: i dzisiaj nic nie tkne.

reklama
hmm sama już nie wiem, chociaż nie czuję się jakaś nadzwyczaj wzdęta,brzuch mam miękki. Nie wiem, będę na wizycie za 2 tyg to zapytam gina czemu tak się ze mną dzieje.

Wszystko kwestia jak bardzo puszyste,mam dwie przyjaciolki o rubesowskich ksztaltach.Ale zupelnie innej budowie.Jedna ma szczuple nogi ale okraglutka jest w brzuch u ma duzy biust.U niej prawie do konca jak ktos nie wiedzial to nie zajarzyl.Druga ma figzre gruszki i u niej bylo widac tak samo jak u kazdej szczuplej dziewczyny.Dodam ze obydwie maja po jakies 25kg nadwagi

Też mi się wydaje że przy bliźniaczych ciążach cc jest lepsza,poród naturalny w tym przypadku musi być wykańczający,chociaż osobiście nie znam żadnych mamuś bliźniaków....
Jeśli chodzi o brzuszek to pamietam że przy pierwszej ciąży dłuuugo nic nie było widać,druga ciaza była już bardzo widoczna pod koniec trzeciego miesiąca,a teraz zobaczymy...

Hej, witajcie:)
Nie pamiętam, kiedy ostatni raz pisałam;)

Mam pytanie, co sądzicie o nartach w 9 tygodniu ciąży? Czuję się dobrze, nigdy na stoku nie szalałam i raczej jeżdżę po prostych i łagodnych trasach.

Mam pytanie, co sądzicie o nartach w 9 tygodniu ciąży? Czuję się dobrze, nigdy na stoku nie szalałam i raczej jeżdżę po prostych i łagodnych trasach.
no ja bym sobie odpuściła....bo może Ty dobrze zjeźdzasz,tzn.bez upadków,ale moze jechać jakiś baran i w Ciebie wjedzie...no ale jak uważasz

reklama
Zaraz koniec pracy i do domku.....!!!!!!!!!
Dziś napiłam się zielonej herbaty...ale takiej z drugiego parzenia...takiego smaka miałam na nią, że musiałam sie napić...:)

mere ja chyba też bym zrezygnowała...jeśli coś stałoby sie maleństwu, to na pewno byś to sobie wypominała...

Za 2 tygodnie jadę do tego Frankfurtu na targi...jadę ze zorganizowaną grupą autokarem...a ja tak często latam sikać w nocy, że nie wiem, jak to będzie w tym autokarze...

Ostatnia edycja:
Do góry