reklama
Rudson
Mamy październikowe 2007
Witam się poniedziałkowo
Dziś powiem wam nieźle...ale weekend był dramatyczny ..wczoraj o 7 rano to aż po mamę zadzwoniłam ....nie odchodziłam od kibelka...dramat myślalam że się odwodnię.
Domel kaszle na całego i siedzi w domu
Dziś powiem wam nieźle...ale weekend był dramatyczny ..wczoraj o 7 rano to aż po mamę zadzwoniłam ....nie odchodziłam od kibelka...dramat myślalam że się odwodnię.
Z
zupkaogorkowa
Gość
hej laseczki.ja tez weekendu nie mialam udanego,podobnie jak dzisiejszego poranka. mdlosci mnie wykanczaja. te sprzed dwoch tygodni konczyly sie po godzienie, te nie koncza sie wcale ;( !!
Mama_Alana
Zaciekawiona BB
gosiane, powiem Ci, że przyjemne to to nie jest pijesz 50 g glukozy rozpuszczonej w szklance wody na czczo (słodkie to jak jasna cholera) i musisz odczekać godzinkę na powtórne badanie krwi. Wiesz na czczo taka słodycz przy porannych mdłościach to nic fajnego Ale słyszałam, ze można sobie wcisnąć do tego roztworu cytrynę, więc teraz jak będę miała to badanie to biorę ze sobą cytrynkę.
M
mamuśka23
Gość
Widze ze mdłości i wymioty juz o kazdej prawie Mnie w cale nie przechodzą, męczą 24h na dobę , wykonczyc sie naprawde mozna !!!! Ja do lekarza dzis nie ide jednak tylko moze w srode sie uda zapisac !!!!!!! Zła jestem ale poczekam juz do srody
U mnie słoneczko ale mroźno jednak
U mnie słoneczko ale mroźno jednak
Mama_Alana
Zaciekawiona BB
madzilka, jezeli wyniki tego badania będą w normie to nie będziesz miała powtarzanego badania z obciążeniem, test z obciążeniem polega na podaniu większej dawki glukozy 75g
Oj no to faktycznie fuj dobrze wiedziec o cytrynce Moje mdlosci na szczescie tylko delikatne i przechodza ale nie mowie hop... wole nie zapeszac ;-)
Mi weekend sie dluzyl okropnie bo maz musial pracowac a ja uziemiona w lozku wiec masakra. Dobrze ze laptopy wynaleziono to moge na bb z wami siedziec.
Mi weekend sie dluzyl okropnie bo maz musial pracowac a ja uziemiona w lozku wiec masakra. Dobrze ze laptopy wynaleziono to moge na bb z wami siedziec.
Kingolinka
Fanka BB :)
Witam się poniedziałkowo
Słyszalam ze jak wymiotuje to dziewczynka.... Rudson znasz moze jakiegos grajka jednosobowego albo Dj na wesele;>?
reklama