M
mamuśka23
Gość
Echh... u mnie też dość cieżki dzień. Młody szaleje ,wogóle nikogo sie nie słucha ,robi co chce ,strasznie nie grzeczny sie zrobił, ma wczesny bunt dwulatka chyba hihi. Jeszcze nie da rady mu wytłumaczyc czemu mamusia go nie weźmie na opa. Ma ponad 12 kilo i nie za bardzo abym go nosiła. Troszke mi nawet dziś nie dobrze było ,chyba sie zaczyna Pół dnia pakowałam M bo na miesiac jedzie na poligon zawsze w nieodpowiednim momencie, no ale cóż.
W pierwszej ciąży opychałam sie czekoladą i słodyczami ,choć całe życie nielubiłam słodyczy i jest chłopiec. Teraz mam na odwrót jak narazie kapusta kiszona i cebula hih koniecznie surowa ,już dodaje do wszystkiego. Na kanapki kłade tone Mam nadzieje ze z cebula mi przejdzie bo nie pachnie za ładnie Może bedzie dziewczynka.
Hej Ewa my sie jeszcze nie znamy a wiec Witam Mamy synków w podobnych miesiącach- pare dni różnicy z tego co widze
Mój tez czasem taki nie słuchany, ale to baaaaaaaaardzo rzadko , ogólnie grzeczny jest itd Ale obawiam sie ze z czasem taki sam sie zrobi łobuziak !!! hehhe