a to dobrze, juz myslalam ze cos mnie ominelo. mam jeszcze jedno pytanie,na moim ciazowym planie jest napisane ze okolo 15.marca powinnam zrobic pierwsze usg zeby sprawdzic czy wszystko jest ok z dzieckiem.wydaje mi sie ze chodzi o przeziernosc karkowa.jestem w 8. tygodniu jesli liczac dzien ostatniego okresu,a w 7. jesli sugerowac sie wielkoscia mojej macicy wg lekarki, wiec kiedy powinnam zrobic? 15. to dobry termin czy pozniej jechac?
Mi ginka kazała zrobić około 10 kwietnia...po południu będę dzwonic i sie zapisywać...ciekawe ile sobie policzą za to....
Witam wszystkie październikowe mamusie Dużo Was tu jest ale jeśli można jeszcze ja dolącze.
Mam termin na 25 października i to bedzie mój trzeci dzieciaczek,mam już syna i córkę...i jestem mega szczęśliwa.
Kingolinka gratulacje i nie martw się ja też miałam zręczyny i cztery miesiące później wesele - wszystko na szybko bo rodzice naciskali ,ale było super i bez niespodzianek ,no i teraz na czternastą rocznice mamy taką fajną niespodziankę
Gratulacje!!!!!! i witaj wśród nas....
madzilka ja też grupę krwi mam zrobić...zapomniałam tylko napisać...cytomegalii nie kazała na razie robić, ale ja kiedys robiłam i mam przeciwciała..gorzej z toxo...bo nie mam...chyba, że coś się zmieniło przez ostatnie miesiące...dlatego muszę uważać....