reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Oj mój mały to naprawdę żywe srebro :) Nie nie pracuję, studiuję jeszcze, na szczęście ostatni rok (semestr) i zajmuję się wychowaniem synala (ciężka praca :D). A Wy jak dziewczyny, pracujecie, uczycie się czy "cuś" w tym stylu?:)
Jestem pania domu dla wiekszosci pracodawcow trojka dzieci to horzej niz syfilis.Witam nowe zaciazone,moja polozna mowila ze smaki na krwiste mieso to moze byc oznaka braku zelaza w organizmie.Ja biore kapiele,nie gorace ale biore.Wszystko w umiarze jest ok.Ten temat juz mialysmy na tapecie.Ale kazdy powinien decydowac wedlug swojego uznania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolina Ty juz masz 3 etaty, a teraz 4. dojdzie :) dobrze ze juz w miare odchowane dzieci,pewnie przy trojce malych mialas niezly zapie....

ja mam przerwe w studiowaniu, mialam zamiar je skonczyc w nastepnym roku, ale ten zamiar gasnie teraz...

Ale ja bardzo chcialam pojsc do pracy,dwa lata szukam.Specjalnie zapisalam dzieci na swietlice szkolna.A tu dupa i stwierdzilam ze ja musze miec zawsze duzo do robotynbo inaczej mam depreche,ja nie moge sie nudzic.A ze w roli Matki tez sie bardzo dobrze czuje ,Stwierdzilam ze chce jeszcze jedno ,to juz napewno ostatnie.

mama_alana ja pracuje, tzn teraz jestem na L4 ale jak dzidzi sie urodzi to nie wiem jak to bedzie bo teraz umowa tylko do czerwca :dry:

Witam serdecznie wszystkie Kobitki z terminem październikowym:)
Zapisuję się do Waszego teamu (mam nadzieję, że mnie przygarniecie;))

witaj i gratulacje ;))

coraz wiecej nas fajnie :)

widze , ze sporo z nas zle sie czuje :( oby nam to przeszlo jak najszybciej !!

ja tez sie lenie caly dzien wczoraj czulam sie nawet dobrze , a dzisiaj od rana tragedia :/

Hej dziewczyny ja też się wliczam w październik, termin 30.10 :-)

Zrobiłam drugi test ciążowy, 5 dni po pierwszym. Na poniedziałkowych teście, krecha jest odrobinę bledsza od kontrolnej. Za to na dzisiejszej, druga krecha jest tak ciemna, ciemniejsza zdecydowanie od kontrolnej. Także bardzo mnie ten wynik zaskoczył :-)
czesc Aerleda przeciez to norma,że im później tym ciemniejsze krechy :)

Mnie sie zapytala lekarka czy sie zdrowo odzywiam,tak owszem cukier cukier i jeszcze raz cukier!!!!!!To sie zaczela smiac i stwierdzila ze skoro nie mam nadwagi to narazie jeszcze moge.
karolina jestem twoją fanką....dziewuchę Ci wróże;P
zawsze jak piszesz o żarciu o ja leże i kwicze,bo tak komicznie piszesz o tym:):):)

Do gieni idę dopiero w piątek, bo myślę, że nie ma czasu się spieszyć, a we wtorek może trzasnę betę :-)
po co będziesz robić betę?? teraz to bez sensu.... najlepiej zrobić w dniu @,albo kilka dni po, nie wiem czy wiesz,że jak zdecydujesz sie jednak zrobić bete to po 48h powinnaś powtórzyć żeby widzieć jak przyrasta..

zaciążone mają unikać szamponu przeciwłupieżowego. Ile w tym prawdy?

*****o prawda....całe życie używam garnier fructis przeciwłupieżowy ....bo tylko taki moge...

Witam serdecznie wszystkie Kobitki z terminem październikowym:)
Zapisuję się do Waszego teamu (mam nadzieję, że mnie przygarniecie;))

witaj,u nas miło i przyjemnie:)

a ja wczoraj jak żygłam koło 16h do kibla to mam spokój ....:)
dziś tylko lekkie mdłości,czyżby przechodzą???
ale teraz coś czuje że sie zbliżają:(

witam nowe i stare mamuśki!!!!!
u mnie wtorek coraz bliżej..... zobaczymy czy z dzidzią wszystko ok. staram się jak mogę nie denerwować ale to silniejsze ode mnie. współczuję tym, które mają mdłości. ja mam malutkie czasem z rana ale po śniadanku najczęściej mi przechodzą.
ściskam was wszystkie baaaaaaaaaaardzo mocno. trzymajcie za mnie kciuki we wtorek!!!!! :*

Ale tu się zaczyna wesoło i gwarnie robić :) Fajnie dziewczynki, że stworzył się taki duuży team, pewnie na tych 45 sztukach się nie skończy, ale jak tu ktoś wcześniej wspomniał, im więcej tym lepiej;) Zawsze to jest się kogo poradzić i komu zwierzyć ze swoich mdłości np. :D
Trzymajcie się dziewczynki ciepło, ja tymczasem muszę lecieć młodego kąpciać;)
Buziole:* Paps

reklama
Do góry