reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witaj Mama_Alana! Wejdź na -->Ustawienia-->Moje Ustawienia--> Edytuj sygnaturę i tam w okienku, które wygląda jak to w którym tu coś wpisujemy wklejasz kod

reklama
Dziękuję zupkaogorkowa ;) Widzę, że mamy ten sam problem. Ja przez te mdłości, nie mam siły na zajmowanie się swoim 5 letnim synem, że o jakimkolwiek gotowaniu czegokolwiek nie wspomnę:/

ja do kuchni nawet nie wchodze. w ogole caly czas leze i modle sie zeby mi przeszlo. pomyslec ze to dopiero koniec 2. m-ca....wole nie myslec co bedzie pozniej.

Mam nadzieję, że nam przejdzie jak najszybciej ;) Ja póki co mam od lekarza czopki przeciwwymiotne i hydroksyzynę, którymi się ratuję. Ale nie pomaga mi to na zbyt długo, poza tym nie chcę się faszerować tymi specyfikami, bo bardzo śpiąca po nich jestem, a przy moim żywym dziecku nie mogę sobie pozwolić na jakąkolwiek drzemkę w dzień.

Witaj gosiane i Wszystkie mamy, z którymi się jeszcze nie przywitałam. Fajnie, że nas tyle październikowych mam już jest:)

Gosiane oczywiście tak rezygnuje, tylko mówię że mi taka myśl po głowie chodzi, a chodzi mi właśnie o takie dobrze wysmażone mięsko :-)

Madzilka, dam Ci znać w piątek wieczorem jaki wiek ciąży, wtedy będzie 5t5d więc zobaczymy :-)

Mama Alana pewnie Maly niezle daje popalic...a pracujesz zawodowo?
ps. ja nie mam niestety zadnych czopkow, nic mi nie pomaga :(

Oj mój mały to naprawdę żywe srebro :) Nie nie pracuję, studiuję jeszcze, na szczęście ostatni rok (semestr) i zajmuję się wychowaniem synala (ciężka praca :D). A Wy jak dziewczyny, pracujecie, uczycie się czy "cuś" w tym stylu?:)

reklama
Zupkaogorkowa, co do tych mdłości to spróbuj może imbiru (ja osobiście zakupiłam sobie imbir w kapsułkach, ale na mnie nie działa), a przy najblizeższej wizycie u gina, poproś o jakieś specyfiki :) To są właśnie uroki ciąży, dla mnie wcześniej nieznane, bo jak wspominałam, pierwsza ciąża była rewelacyjna, żadnych dolegliwości. Apetyt mi dopisywał od samego początku, energii miałam mnóstwo. A teraz cięgle chce mi się spać i w ogóle zrobiłam się strasznie apatyczna.

Do góry