reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Witaj Mama_Alana! Wejdź na -->Ustawienia-->Moje Ustawienia--> Edytuj sygnaturę i tam w okienku, które wygląda jak to w którym tu coś wpisujemy wklejasz kod

reklama
Dziękuję zupkaogorkowa ;) Widzę, że mamy ten sam problem. Ja przez te mdłości, nie mam siły na zajmowanie się swoim 5 letnim synem, że o jakimkolwiek gotowaniu czegokolwiek nie wspomnę:/

ja do kuchni nawet nie wchodze. w ogole caly czas leze i modle sie zeby mi przeszlo. pomyslec ze to dopiero koniec 2. m-ca....wole nie myslec co bedzie pozniej.

Mam nadzieję, że nam przejdzie jak najszybciej ;) Ja póki co mam od lekarza czopki przeciwwymiotne i hydroksyzynę, którymi się ratuję. Ale nie pomaga mi to na zbyt długo, poza tym nie chcę się faszerować tymi specyfikami, bo bardzo śpiąca po nich jestem, a przy moim żywym dziecku nie mogę sobie pozwolić na jakąkolwiek drzemkę w dzień.

Witaj gosiane i Wszystkie mamy, z którymi się jeszcze nie przywitałam. Fajnie, że nas tyle październikowych mam już jest:)

Gosiane oczywiście tak rezygnuje, tylko mówię że mi taka myśl po głowie chodzi, a chodzi mi właśnie o takie dobrze wysmażone mięsko :-)

Madzilka, dam Ci znać w piątek wieczorem jaki wiek ciąży, wtedy będzie 5t5d więc zobaczymy :-)

Mama Alana pewnie Maly niezle daje popalic...a pracujesz zawodowo?
ps. ja nie mam niestety zadnych czopkow, nic mi nie pomaga :(

Oj mój mały to naprawdę żywe srebro :) Nie nie pracuję, studiuję jeszcze, na szczęście ostatni rok (semestr) i zajmuję się wychowaniem synala (ciężka praca :D). A Wy jak dziewczyny, pracujecie, uczycie się czy "cuś" w tym stylu?:)

reklama
Zupkaogorkowa, co do tych mdłości to spróbuj może imbiru (ja osobiście zakupiłam sobie imbir w kapsułkach, ale na mnie nie działa), a przy najblizeższej wizycie u gina, poproś o jakieś specyfiki :) To są właśnie uroki ciąży, dla mnie wcześniej nieznane, bo jak wspominałam, pierwsza ciąża była rewelacyjna, żadnych dolegliwości. Apetyt mi dopisywał od samego początku, energii miałam mnóstwo. A teraz cięgle chce mi się spać i w ogóle zrobiłam się strasznie apatyczna.

Do góry