reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
No, no, no widzę że się tu tłoczno zrobiło i tyle nowych mam przybyło...Gratuluje!!!:tak:

A mnie gdzieś dziś wchłonęło... najpierw małe sprzątanko i gotowanie a potem się zdrzemnęłam... jak się położyłam o 15, tak spałam do teraz:-) Powiem że byłam w małym szoku że ja aż tyle mogę spać:szok:

Na szczęście czuję się dziś dobrze i nawet mdłości za bardzo nie mam także pokusiłam się na słodkie:-D:-D:-D Mniam....;-)

czesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło :)

witaj :) fajna niespodzianke macie ;)) i zostan z nami :)

czesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło :)
to tak jak u nas
na synka musialam 2 lata czekac a teraz raz dwa i ciaza
witaj

Witam serdecznie wszystkie Kobitki z terminem październikowym:)
Zapisuję się do Waszego teamu (mam nadzieję, że mnie przygarniecie;))

Witaj i gratulacje...:)

No wyz bedzie jak nic, widze ile kolezanek moich jest w ciazy albo juz urodzily w tym roku.

U mnie na o siedłu jest bardzo dużo mam z wózkami albo z brzuszkami...w mojej klatce na przykład, gdzie są po 3 mieszkania na piętrze a pięter jest 3: parter: babe urodzone w ubiegłym roku, na moim piętrze 1: bebe roczek, druga sąsiadka tuż przed porodem, no i ja...mieszkanie na de mną..bebe roczek..., na trzecim też maleństwo...a to tylko jedna klatka....:)

Asionku ja na pewno zacznę się więcej udzielać, ale najpierw muszę wiedzieć czy z moim maleństwem wszystko ok. jakoś jeszcze nie umiem się ekscytować...:-( za dużą traumę przeszłam 8 miesięcy temu i teraz strasznie się boję.

Martycha staraj sie myśleć pozytywnie...będzie dobrze...

siemanko, pisałam już wcześniej, chwaliłam się maleństwem i podczytuje was troszke. Póki co nie mam wielkich mdłości i nie wymiotuję. Z objawów potwierdzajacych ciąże to brak @, ból i powiększone piersi (ok 1 rozmiar :D, z czego najbardziej zadowolony jest mój J. Jakaś to odmiana dla niego jest hehe). Czuję sie też strasznie zmeczona. Dzisiaj spałam do południa a teraz znowu mogłabym sie połozyc na drzemke. Szybko łapię nerwa i cieżko mi się potem uspokoic. Dobrze ze moj J jest wyrozumiały. Zagonilam go wczoraj do sprzatania mieszkania bo taki syf ,że az wstyd mieszkac w takim bałaganie :) Jem wszystko na co mam ochote. Przez pierwsze tygodnie wcinałam słodkie ale teraz na szczeście juz mi przeszło. Staram sie za to jeść duzo owoców i warzyw, sery, rybki. wczoraj to obzarlam sie jajkami na twardo z majonezem... mniam!
Pozdrawiam dziewuszki!!!

aha termin mam mniej wiecej na 20.X teraz jest 6tc

Witaj i gratuluje...

Super niespodzianka...synek będzie miał rodzeństwo...

A ja prawie cały dzień drzemałam...wstałąm tylko zrobić sobie cosdo jedzonka...dzisiaj był makaron ze szpinakiem, serem i śmietaną...pychota...:)

Dobranoc i do jutra...

hej u mnie wbloku tez wysyp,sasiadka z lewj rodzi pod koniec kwietnia,sasiadka z prawej jest w 23 tygodniu!Z ta z prawej tez mamy najstarszych synow z jednego rocznika,poznalysmy sie w przedszkolu,a teraz bedziemy chodzily razem z wozkami.Witam nowe mamusie

Hej
Ja bylam wczoraj w szpitalu... Mam zwiekszona dawke Luteiny. Troche sie wystraszylam bo brzuch boli i zauwazylam sluz z czyms. Ale nie jestem pewna czy to napewno to. Do pracy nie ide bo mam lezec.
No a w szpitalu... W poniedzialek 3mm pecherzyk a wczoraj w macicy Pani pokazala mi prawie 11mm pecherzyk :) I jest z nim zarodek. Nie mozna jeszcze dac pewnosci, ze bedzie ok, wiadomo i im wyzsza ciaza tym lepiej ale bede walczyc... :)

reklama
Dzien dobry wszystkim! Witam nowe mamusie i gratuluje!!!

Magda to witaj w klubie, ja leze od piatku. Brzuch mnie nie bolal ale mialam wlasnie taki rozowawy sluz w pt. Trzeba lezec to trudno, musimy sie postarac dla naszych fasolek :-)

Do góry