elifit
Moderatorka
Gratulacje i witamy!!!!!!!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło
to tak jak u nasczesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło
Witam serdecznie wszystkie Kobitki z terminem październikowym
Zapisuję się do Waszego teamu (mam nadzieję, że mnie przygarniecie)
No wyz bedzie jak nic, widze ile kolezanek moich jest w ciazy albo juz urodzily w tym roku.
Asionku ja na pewno zacznę się więcej udzielać, ale najpierw muszę wiedzieć czy z moim maleństwem wszystko ok. jakoś jeszcze nie umiem się ekscytować...:-( za dużą traumę przeszłam 8 miesięcy temu i teraz strasznie się boję.
siemanko, pisałam już wcześniej, chwaliłam się maleństwem i podczytuje was troszke. Póki co nie mam wielkich mdłości i nie wymiotuję. Z objawów potwierdzajacych ciąże to brak @, ból i powiększone piersi (ok 1 rozmiar , z czego najbardziej zadowolony jest mój J. Jakaś to odmiana dla niego jest hehe). Czuję sie też strasznie zmeczona. Dzisiaj spałam do południa a teraz znowu mogłabym sie połozyc na drzemke. Szybko łapię nerwa i cieżko mi się potem uspokoic. Dobrze ze moj J jest wyrozumiały. Zagonilam go wczoraj do sprzatania mieszkania bo taki syf ,że az wstyd mieszkac w takim bałaganie Jem wszystko na co mam ochote. Przez pierwsze tygodnie wcinałam słodkie ale teraz na szczeście juz mi przeszło. Staram sie za to jeść duzo owoców i warzyw, sery, rybki. wczoraj to obzarlam sie jajkami na twardo z majonezem... mniam!
Pozdrawiam dziewuszki!!!
aha termin mam mniej wiecej na 20.X teraz jest 6tc
czesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło