reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Asionku ja na pewno zacznę się więcej udzielać, ale najpierw muszę wiedzieć czy z moim maleństwem wszystko ok. jakoś jeszcze nie umiem się ekscytować...:-( za dużą traumę przeszłam 8 miesięcy temu i teraz strasznie się boję.

A ja właśnie się pokapowałam, że źle sobie wyliczyłam w suwaczku, ale jest zmieniony już i moje dziecię jest starsze o jeden dzień ( źle wpisałam długość cyklu...) a dużo nas faktycznie, fajnie!

Asionku ja na pewno zacznę się więcej udzielać, ale najpierw muszę wiedzieć czy z moim maleństwem wszystko ok. jakoś jeszcze nie umiem się ekscytować...:-( za dużą traumę przeszłam 8 miesięcy temu i teraz strasznie się boję.

bedzie dobrze :)
tutaj sporo nas po przejsciach :( ja tam mysle , ze w grupie sila jest ;)) gdybym miala sama siedziec i myslec to bym sie chyba zachlastala z tymi myslami ... a tak mam was i jest super !!

Hej kochane, ja jestem z Wami serduszkiem, ale nie nadążam z pisaniem, bo mój Maciuś jest dość absorbujący - a wciąż jestem jeszcze na wątku staraczek - zaczęłam tam pisać we wrześniu to i zdążyłam się zżyć. I chyba tak naprawdę uwierzę, że już nie jestem staraczką jak usłyszę serduszko :) BUZIAKI!

siemanko, pisałam już wcześniej, chwaliłam się maleństwem i podczytuje was troszke. Póki co nie mam wielkich mdłości i nie wymiotuję. Z objawów potwierdzajacych ciąże to brak @, ból i powiększone piersi (ok 1 rozmiar :D, z czego najbardziej zadowolony jest mój J. Jakaś to odmiana dla niego jest hehe). Czuję sie też strasznie zmeczona. Dzisiaj spałam do południa a teraz znowu mogłabym sie połozyc na drzemke. Szybko łapię nerwa i cieżko mi się potem uspokoic. Dobrze ze moj J jest wyrozumiały. Zagonilam go wczoraj do sprzatania mieszkania bo taki syf ,że az wstyd mieszkac w takim bałaganie :) Jem wszystko na co mam ochote. Przez pierwsze tygodnie wcinałam słodkie ale teraz na szczeście juz mi przeszło. Staram sie za to jeść duzo owoców i warzyw, sery, rybki. wczoraj to obzarlam sie jajkami na twardo z majonezem... mniam!
Pozdrawiam dziewuszki!!!

aha termin mam mniej wiecej na 20.X teraz jest 6tc

Heej!
Witam nowe mamy!!
Znow walkujemy pyszne tematy - ale to dobrze;D Za mna wciaz chodza zupy...
Teraz ide sie zmusic do nauki, bo caly dzien przelecial, a ja wlasciwie nie zrobilam nic poza zakupami i praniem;/
Milego wieczoru!

Hey dziewuszki :)

Dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam biustonosz pod sukienkę na ślub.. i wiecie że jak go założyłam to nie poznałam się.. mam takie bomby :szok: w ogóle nosiłam B, teraz C hihi Narzeczony się cieszy :-)

Ja się staram udzielać, ale wy tak dużo piszecie że nie nadążam.. poza tym mało siedzę na necie bo zmęczona wieczorami jestem a popołudnia mam zajęte.. Dam znać co i jak po kolejnej wizycie :)
Pozdrowionka :*

Aaaa :-D dopiero teraz zobaczyłam mój suwaczek.. ale didi się szybko rozwija :DDD nie mogę się doczekać 3go marca :)))

reklama
czesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło :)

Do góry