reklama
Asionek31
Fanka BB :)
naliczylam nas 45 sztuk ...........duzoooo czuje że będzie wyż...
no na liscie to nas sporo , ale tylko jakas czesc sie udziela , a reszta weszla raz i znikla gdzies
moze jeszcze powracaja dziewczyny do nas ??
Asionku ja na pewno zacznę się więcej udzielać, ale najpierw muszę wiedzieć czy z moim maleństwem wszystko ok. jakoś jeszcze nie umiem się ekscytować...:-( za dużą traumę przeszłam 8 miesięcy temu i teraz strasznie się boję.
Asionek31
Asionku ja na pewno zacznę się więcej udzielać, ale najpierw muszę wiedzieć czy z moim maleństwem wszystko ok. jakoś jeszcze nie umiem się ekscytować...:-( za dużą traumę przeszłam 8 miesięcy temu i teraz strasznie się boję.
bedzie dobrze
tutaj sporo nas po przejsciach ja tam mysle , ze w grupie sila jest ) gdybym miala sama siedziec i myslec to bym sie chyba zachlastala z tymi myslami ... a tak mam was i jest super !!
lil_maja
Hej kochane, ja jestem z Wami serduszkiem, ale nie nadążam z pisaniem, bo mój Maciuś jest dość absorbujący - a wciąż jestem jeszcze na wątku staraczek - zaczęłam tam pisać we wrześniu to i zdążyłam się zżyć. I chyba tak naprawdę uwierzę, że już nie jestem staraczką jak usłyszę serduszko BUZIAKI!
trojanka
Zaciekawiona BB
siemanko, pisałam już wcześniej, chwaliłam się maleństwem i podczytuje was troszke. Póki co nie mam wielkich mdłości i nie wymiotuję. Z objawów potwierdzajacych ciąże to brak @, ból i powiększone piersi (ok 1 rozmiar , z czego najbardziej zadowolony jest mój J. Jakaś to odmiana dla niego jest hehe). Czuję sie też strasznie zmeczona. Dzisiaj spałam do południa a teraz znowu mogłabym sie połozyc na drzemke. Szybko łapię nerwa i cieżko mi się potem uspokoic. Dobrze ze moj J jest wyrozumiały. Zagonilam go wczoraj do sprzatania mieszkania bo taki syf ,że az wstyd mieszkac w takim bałaganie Jem wszystko na co mam ochote. Przez pierwsze tygodnie wcinałam słodkie ale teraz na szczeście juz mi przeszło. Staram sie za to jeść duzo owoców i warzyw, sery, rybki. wczoraj to obzarlam sie jajkami na twardo z majonezem... mniam!
Pozdrawiam dziewuszki!!!
aha termin mam mniej wiecej na 20.X teraz jest 6tc
Pozdrawiam dziewuszki!!!
aha termin mam mniej wiecej na 20.X teraz jest 6tc
elifit
Moderatorka
Hey dziewuszki
Dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam biustonosz pod sukienkę na ślub.. i wiecie że jak go założyłam to nie poznałam się.. mam takie bomby w ogóle nosiłam B, teraz C hihi Narzeczony się cieszy :-)
Ja się staram udzielać, ale wy tak dużo piszecie że nie nadążam.. poza tym mało siedzę na necie bo zmęczona wieczorami jestem a popołudnia mam zajęte.. Dam znać co i jak po kolejnej wizycie
Pozdrowionka :*
Aaaa dopiero teraz zobaczyłam mój suwaczek.. ale didi się szybko rozwija DD nie mogę się doczekać 3go marca ))
Dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam biustonosz pod sukienkę na ślub.. i wiecie że jak go założyłam to nie poznałam się.. mam takie bomby w ogóle nosiłam B, teraz C hihi Narzeczony się cieszy :-)
Ja się staram udzielać, ale wy tak dużo piszecie że nie nadążam.. poza tym mało siedzę na necie bo zmęczona wieczorami jestem a popołudnia mam zajęte.. Dam znać co i jak po kolejnej wizycie
Pozdrowionka :*
Aaaa dopiero teraz zobaczyłam mój suwaczek.. ale didi się szybko rozwija DD nie mogę się doczekać 3go marca ))
reklama
czesc dziewczyny ,chyba dołanczam do was :-) robiłam dziś test pozytywny. Zreszta juz podejżewałam jakiś czas. Z moich obliczen mam na 25.X Wybieram sie do gina to powie mi dokładnie. Mam juz jednego synka ,nie mogłam długo zajść w pierwsza ciąże ,a teraz mam niespodzianke nie planowliśmy z M ,ale cieszymy sie. Chociaz powiem wam szczerze ze jeszcze do mnie całkiem to nie dotarło