reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

A dlaczego nie można jeść????????? Bez przesady !!!!!!!!! :D :D :D :D
ja na nic nie mam chęci, jakbym mogła to bym nie jadła nic, no ale troszke trzeba !!! ehh...Aha a cole to moge pić i pić , wiem to nie zdrowe ale akurat odkąd sie wczoraj napiłam(o 19) to juz bez przylulanek z kibelkiem , wiec chyba na mnie dziala ta cola, wiec pije małe łyczki jak mnie bardzo zmuli !!!!!! No trudno chyba lepiej wypic troche coli niz wszystko zwracać i sie odwodnić w koncu !!!!!
Może mi cos jeszcze lekarz przepisze na te wymioty to wtedy juz bede zadowolona ;)
Ja coli prawie w ogóle nigdy nie piłam...i teraz też jakoś mnie nie ciągnie..ale jak Tobie pomaga, to pij...na zdrówko...:)
hej dziewczyny.....ja dzisiaj jestem nieprzytomna....jak w letargu....jakby ciśnienia nie było...
gardełko trochę boli....i mini katarek....

aaaa co do jedzenia...teściowa ma nam zrobić lasanie.....właśnie na nią czekam....mniam.....

Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mi smaka narobiłaś....

Słyszałam że jajka mogą zawierać Salmonelle i należy ich raczej unikać...stąd to pytanie... ja uwielbiam sery ale mój gdzieś wyczytał że też na nie trzeba uważać:no:

Jajka można...byleby nie były surowe...a sery w każdej postaci też..tylko żeby były z mleka pasteryzowanego...

mamuska ciesze sie ze dzis juz troszke lepiej, oby tak dalej.

Ciekawi mnie, czy takie sery plesniowe jak sie mocno podgrzeje (chodzi mi o sos) to mozna jesc? Sama wlasnie nie wiem.
Kurcze znowu mialam troche zarozowiony sluz jak bylam w kibelku. Troche mnie to martwi, chociaz biore dupka i leze raczej. Mam nadzieje ze sie w koncu to unormuje...

bozena mysle ze to chodzi o surowe jajka

Odpoczywaj dużo...będzie dobrze...

Hej dziewczyny ja też się wliczam w październik, termin 30.10 :-)

Zrobiłam drugi test ciążowy, 5 dni po pierwszym. Na poniedziałkowych teście, krecha jest odrobinę bledsza od kontrolnej. Za to na dzisiejszej, druga krecha jest tak ciemna, ciemniejsza zdecydowanie od kontrolnej. Także bardzo mnie ten wynik zaskoczył :-)

Gratuluję fasolki...:)

Ja właśnie jestem po drzemce...ale czuję sie tak, że cały dzień mogłabym przespać...

reklama
Dzięki Hopee :*

Propos zakazów, nakazów etc. W nocy poszukałam sobie kilku informacji nt. zakazanych produktów. Przeczytałam na jednej stronie, że zaciążone mają unikać szamponu przeciwłupieżowego. Ile w tym prawdy?

Dzięki Hopee :*

Propos zakazów, nakazów etc. W nocy poszukałam sobie kilku informacji nt. zakazanych produktów. Przeczytałam na jednej stronie, że zaciążone mają unikać szamponu przeciwłupieżowego. Ile w tym prawdy?

ooo tego to jeszcze nie slyszalam ;)
mysle , ze bez przesady w koncu to tylko szampon szybko sie go slukuje nie trzyma no glowie jak odzywke np.
jedyne czego z kosmetyki nie mozna uzywac to kremy z pochodna witaminy A , retinoidy

Witaj Aelreda ja dołączyłam tu wczoraj, choć już wiem od ponad półtora tygodnia,a 2 dni temu byłam u gina i widziałam pęcherzyk z czymś maleńkim w środku:-) Widzę, że mamy 2 dni różnicy w wieku ciąży, choć ginka mi powiedziała, że ciąża jest starsza o 2 dni niż wg OM, tylko, że ma lipne USG-dowiem się na następnym, bo już pójdę do niej prywatnie, gdzie ponoć ma lepszy sprzęt-pożyjemy zobaczymy.

Znów o jedzeniu widzę- ja jakoś wielkich zachcianek nie mam na razie- no może teraz coś słodkiego bym przekąsiła no i spać mi się chce więcej niż zwykle...

a o tym szamponie przeciwłupieżowym to pierwsze słyszę- kurczę, kąpać się nie można, tylko prysznic; jeść i pić połowy rzeczy nie wolno- nic nie wolno- a mówią, że stan błogosławiony....

Witam serdecznie wszystkie Kobitki z terminem październikowym:)
Zapisuję się do Waszego teamu (mam nadzieję, że mnie przygarniecie;))

hej dziewczyny. ja caly dzien mam mega mdlosci, jedyne co jestem w stanie zjesc to parowki. wiem ze to niezdrowe, ale coz... niedobrze mi:( kiedy to sie skonczy wreszcie. witam nowe mamy

Hehe, dziękuję, więc wkraczam w Wasze progi;)
Ja koniec 7 tyg dopiero:) Powiedzcie dziewczyny, czy Wy też macie takie okropne mdłości od rana do wieczora? Bo ja od 2 tyg nie mogę normalnie funkcjonować. Jest to moja druga ciąża, w pierwszej czułam się wyśmienicie, a teraz po prostu umieram :(
A tak na marginesie, mam małe pytańko dotyczące suwaczków, gdzie mogę sobie wkleić te suwaczek? Bo w moim profilu nie widzę żadnej sygnatury. Z góry dzięki ;)

reklama
ja mam mdlosci od 2 tygodni mniej wiecej.wykanczaja mnie i odbieraja radosc z bycia w ciazy. masakra jednym slowem. nie jem nic - niedobrze mi, jem - niedobrze.nawet w nocy jak sie przebudze to czuje gule w gardle...

nacisnij na suwaczek ktorejs z dziewczyn i stworz swoj :) pozniej wejdz w swoj profil, sygnature i wklej link

Do góry