reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

A mnie to kompletnie odrzuca od kurczaka:no: Nawet zapachu nie toleruje bo mi się niedobrze robi,a wcześniej bez kurczaka po prostu nie mogłam się obejść:eek: Nawet czekolada mnie już przestała interesować ( w co mój mąż nie mógł uwierzyć:eek:).

Za to pomarańcze to bym zjadała kilogramami:-D

ticker.php
z tymi pomaranczami uwazaj,
z Jaskiem w ciazy na poczatku najadlam sie mandarynek i zaraz mnie wysypalo, najpierw przerazilam sie ze to rozyczka, kilka wizyt u lekarza i dermatologa i wszystko jasne-alergia, ktorej nigdy wczesniej nie mialam
no ale jak sie zjadlo prawie kilo na raz:-)

a dzis maz pognal po sledzie w oleju, mniam, mialam takiego smaka ze nie moglam myslec o niczym innym tylko o nich
jeszcze zachcialo mi sie kaszanki a z tym gorzej bo tu nie ma

reklama
z Jaskiem w ciazy na poczatku najadlam sie mandarynek i zaraz mnie wysypalo, najpierw przerazilam sie ze to rozyczka, kilka wizyt u lekarza i dermatologa i wszystko jasne-alergia, ktorej nigdy wczesniej nie mialam

a dzis maz pognal po sledzie w oleju, mniam, mialam takiego smaka ze nie moglam myslec o niczym innym tylko o nich

matko to teraz mnie nastraszyłaś :szok: ja codziennie piję w pracy pół litra świeżo wyciskanego soku z pomarańczy. ale jak na razie nic.... może mi się upiecze bo ja bez tego żyć nie mogę.

USG miałam robione w UK tak wcześnie tylko dlatego że zanim zaszłam w ciąże miałam problemy z krwawieniem i bólem podczas seksu...zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży, miałam już skierowanie na USG:tak:

spokojnie, jak cie jeszcze nic nie wysypalo to pewnie bedzie ok
warto wiedziec, ze w ciazy mozna nagle dostac jakiejs alergii

mi lekarz mówił, że trzeba na fistaszki uważać bo one uczulenia wywołują. tyle wiem o alergiach w ciąży...:-( także dobrze poczytać nieraz takie fora bo dużo można się dowiedzieć.

USG miałam robione w UK tak wcześnie tylko dlatego że zanim zaszłam w ciąże miałam problemy z krwawieniem i bólem podczas seksu...zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży, miałam już skierowanie na USG:tak:

To fajnie ze mozesz ogladac swoja fasolke tak wczesnie ;-) swoja droga lekarz mial dobre wyczucie czasu,dajac skierowanie na usg :-p

Dobrze wiedzieć że nie jestem sama :-):-):-)
Mój mąż ma mnie już dosyć bo tylko gadam i gadam a on chce oglądać telewizję :-D
Sam mnie wysłał na Babyboom :szok:

nie tylko w tym temacie jesteś sama:tak: ja tak jak ty kochałam zawsze czekoladę, a teraz blllllllleeeeeeeeeeee nie lubię. za to pomarańcze i inne kwaśne owoce jem tonami. kurczak też bleeeeeeee...

Kaszanka!!!! Ale mi smaka narobiłaś!!!:zawstydzona/y: Mi to też pewnie będzie tutaj trudno dostać, chociaż jeszcze nie szukałam nigdy:no: Męża wysłać jutro nie mogę bo nie Polak i pewnie by z czymś innym wrócił :-D:-D:-D

reklama
To fajnie ze mozesz ogladac swoja fasolke tak wczesnie ;-) swoja droga lekarz mial dobre wyczucie czasu,dajac skierowanie na usg :-p

no ja rowniez zazdroszcze

ja dopiero mam spotkanie z polozna w przyszly piatek i zapene mnie umowi gdzies po 11 tyg na badania i usg

ale ja chyba zaraz kupie ten bilet do pl
bo stanialy troszke
polecialabym od 9-16 moze ..
najgorzej ze zostawie meza samego z przeprowadzka
ale mi ciagle powtarza ze i tak bym mu nie mogla pomoc , wiec mam niemarudzic tylko zamawiac bilet

Do góry