reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hejka Dziewczyny!
Nie wiem gdzie mogę to napisać ale brałam przez długi okres duphaston (data ważności czerwiec 2015, kupowany w styczniu w aptece) jestem już przy końcu i ginekolog kazał odstawić już do porodu nie będę brała wykorzystałam tylko 3 tabletki. Opakowanie posiada 20szt po 10mg w opakowaniu zostało 17szt nie ruszone w idealnym stanie. Normalnie w aptece kosztuje 40zł ja sprzedam za 20zł + przesyłka (zwykła) 2zł lub 4zł (polecony) (chyba że chcesz za pobraniem to sie dogadamy) Jeżeli któraś z dziewczyn była by chętna bo lekarz jej zapisał (oczywiście nie życzę nikomu) to zachęcam. Napisz na PW, jeżeli masz też jakieś pytanie do mnie to pisz zawsze chętnie odpisze.
Pozdrawiam Zdjęcie0124.jpg

reklama
hej ponownie

olusia bardzo mi przykro :-:)-(

mamuska nawet nie mysl o tym co bedzie jak cie wysmieja, od tego tam siedze jełopy zeby pomoc czlowiekowi <tuli>

Hmmmmmm galareta drobiowaaaaa...
ale mi narobilyscie smaka, chyba jutro zrobie

a wogole to dopiero co mowilam ze sie dobrze czuje a sama, na wlasne zyczenie zrobilam sobie dzisiaj KUKU
pojechaam do ikeii i zjadlam tam jakas ala zapiekanke ziemniaczana z dynia w sosie pomidorowym i mi jest teraz tak niedobrze ze masakra
jak sie nie zerzygam to bedzie dobrze

Aha a ja dziś zrobiłam ciasto czekoladowe z truskawkami Kachutki. Jest super, bo to taka inna wersja brownies, które uwielbiam:-):-)

Kurcze u mnie już naprawdę najwyższy czas na drugie dziecko, bo jeszcze trochę to wogóle się wygodna zrobię (moja trzylatka już większość rzeczy robi sama). Teraz widzę, że w tej ciąży mi wszytsko bardziej przeszkadza i brakuje mi cierpliwości - co to dalej będzie...:szok:

Atram hehe sam opis mnie prawie doprowadzil do kibelka ;)) oby ci przeszlo szybko i nie jedz wiecej takich wynalazkow ;))

Fever dasz rade , szybko sie spowrotem no poprzedni tor nakierujesz ;)
ja to sie o siebie boje i mojego meza .... zawsze robilismy co chcemy , podroze , wyjazdy , imprezy , zmiany kraju zamieszkania , a teraz juz sie nam ukruciu i trzeba bedzie sie przestawic dosc mocno , ale wierze , ze damy rade ;)

moj wlasnie mi zrobil Hot doga o ktrym marzylam juz kilka dni ;)
wogole mam zachcianki iscie niezdrowe :( dzisiaj cole wypilam ... nie moglam sie powstrzymac , tak goraco bylo na dwoerzu i zamarzyla mi sie zimna coca ... ehhh oby to przeszlo ;)

ja cerę mam okropną....jak jakiś kropek....masakra...:-(

Fever witaj ;)
kurcze oby wszystko dobrze bylo u kolezanki i malenstwa !!!

co do cery to ja juz sie nawet nie chce denerwowac , ale jest okropna !!!
mam mase wagrow , male krostki , do tego jakos pociemniala mi skora na twarzy :szok:ogolnie bez tapety to porazka , a i w niej nie jest za kolorowo
mam nadzieje , ze to przejdzie ;) i wam tez !! ;)

No ja się dołączam bo wyglądam strasznie!!! Hormony szaleją i są tego efekty:wściekła/y:
Całą twarz mam pstrokatą:no::no::no:
Ale najwidoczniej takie są 'uroki' ciąży:eek:

Asionek ja powoli dochodzę do wniosku, że na początku to ciężko zachować zdrową dietę gdy większość rzeczy przeszkadza, więc trzeba jeść akurat to na co mamy ochotę i już... Przyjdzie czas na bardziej przemyślane wybory:-) Ja zmykam, Hania mi na kolanach zasnęła, muszę ją jeszcze do łóżka przetransportować...

Spokojnej nocy.

A mnie to kompletnie odrzuca od kurczaka:no: Nawet zapachu nie toleruje bo mi się niedobrze robi,a wcześniej bez kurczaka po prostu nie mogłam się obejść:eek: Nawet czekolada mnie już przestała interesować ( w co mój mąż nie mógł uwierzyć:eek:).

Za to pomarańcze to bym zjadała kilogramami:-D

ticker.php

Bożena nie martw się ja jestem :tak:. mam to samo co ty. już się wyspałam przez cały dzień a teraz będę przesiadywać przed kompem do 12.

reklama
Gosiane
Jestem w 6 tygodniu ciąży...pierwsze USG miałam robione w zeszły czwartek i lekarka powiedziała mi wtedy że dziecko znajduje się we właściwym miejscu ale jest za wcześnie żeby powiedzieć cokolwiek o zdrowiu dziecka i zapisała mnie na kolejne USG na następny czwartek...
mam nadzieję więc że to nie ciąża pozamaciczna...
Ból z jednej strony brzucha pojawia mi się od 2 dni ale tylko po wyjściu z pod prysznica i trwał jakąś godzinkę lub mniej...to samo plamienie wystepuję tylko rano i też od dwóch dni...a teraz czuje się już w porządku ( no może poza drobnymi mdłościami i bólem głowy)
Trzymajcie za mnie kciuki :))
https://www.babyboom.pl/forum/members/gosiane-86220.html

Hej Gratuluje fasolki :tak:

A dlaczego mialas robione Usg tak wczesnie ??? Bylas u Polskiego gina ??? bo w UK pierwsze usg robia miedzy 10-13 tyg ciazy,stad moje glupie pytanie :-p

Do góry