reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
dziewczyny dopiero teraz od wczoraj zjadłam kanapke ale czuje ze mnie juz znów bierze na wymioty, dobrze ze mój juz jedzie wiec bedzie w domu o 22 !! bo czuje ze nastepna noc bedzie przeryczana w kiblu !!!!!!!!! a co jak jutro bedzie tak samo?? Co ja mam robić, nie chce zeby mnie wysmiali na szpitalu ze z takim czys przychodze i zawracam głowe

mamuśka23 jeśli Cię wyśmieją, to znaczy, że są bandą idiotów- więc nie masz się czym przejmować. A jeśli tak długo Cię to trzyma, to prędzej powinni w szpitalu się dziwić, czemu nie przyszłaś wcześniej- jak będziesz miała z kim zostawić dzieciątko to jedź do szpitala, bo nie możesz się tak męczyć. Oby Ci samo przeszło szybko i szpital był niepotrzebny, ale jeśli będzie się utrzymywać, to nie zwlekaj

mamusia dziewczyny mają rację..jedź do lekarza...

Ja dziewczyny kładę sie spać....jutro muszę rano być w pracy...ale to tylko 2-3 godzinki...

Dobrej nocy...buziaki

mamuśka czego ty sie przejmujesz....biorą łajzy od nas składki...to w każdej chwili możemy z tego skorzystać....aaa lekarze są po to by nam pomagać... jedź jedź i wogóle się nie przejmuj...... ty i dzidzia najważniejsi!!!!!!!!!

Cześć wieczorową porą.

Kilka dni mnie nie było,a tu troszkę nowych mam oraz inne dobre (rabbit) i gorsze wieści (olusia - bardzo to smutne).

Ja czuję się średnio, w pacy non stop mi duszno, jedzenie mi w większosci śmierdzi, najchętniej jadłabym tylko chleb z masłem...:-(Poza tym krosty na twarzy. Słowem wszystko to co ominęło mnie za pierwszym razem (może będzie chłopiec?:-)).

Jestem z natury optymistką, ale dziś więcej myślałam o tym,żeby wszystko było z maleństwem ok - moja koleżnaka z pracy jest w 7m-c i okazało się, że musi iść do szpitala, bo malutka za mało przybiera - waży niewiele ponad kilo, a powinna już dwa.:-( A do tej pory wszystko przebiegało książkowo. Przyczyn może być wiele - najpoważniejszą może być obumierające łożysko...:-( W duchu wierzę, że jednak cała historia skończy się dobrze.

reklama
Fever witaj ;)
kurcze oby wszystko dobrze bylo u kolezanki i malenstwa !!!

co do cery to ja juz sie nawet nie chce denerwowac , ale jest okropna !!!
mam mase wagrow , male krostki , do tego jakos pociemniala mi skora na twarzy :szok:ogolnie bez tapety to porazka , a i w niej nie jest za kolorowo
mam nadzieje , ze to przejdzie ;) i wam tez !! ;)

Do góry