reklama
Asionek31
Fanka BB :)
oj wpadlabym gdyby blizej bylo nozki w galarecie z cwikla lub octem niamii
ciekawe czy dalabym rade tutaj zrobic ??
ciekawe czy dalabym rade tutaj zrobic ??
M
mamuśka23
Gość
dziewczyny dopiero teraz od wczoraj zjadłam kanapke ale czuje ze mnie juz znów bierze na wymioty, dobrze ze mój juz jedzie wiec bedzie w domu o 22 !! bo czuje ze nastepna noc bedzie przeryczana w kiblu !!!!!!!!! a co jak jutro bedzie tak samo?? Co ja mam robić, nie chce zeby mnie wysmiali na szpitalu ze z takim czys przychodze i zawracam głowe
madzilka
mamuśka23 jeśli Cię wyśmieją, to znaczy, że są bandą idiotów- więc nie masz się czym przejmować. A jeśli tak długo Cię to trzyma, to prędzej powinni w szpitalu się dziwić, czemu nie przyszłaś wcześniej- jak będziesz miała z kim zostawić dzieciątko to jedź do szpitala, bo nie możesz się tak męczyć. Oby Ci samo przeszło szybko i szpital był niepotrzebny, ale jeśli będzie się utrzymywać, to nie zwlekaj
Asionek31
Mamusia jedz na IP moze do jakiegos polozniczego szpitala i koniec
to nie jest normalne i kazdy madry lekarz wie o tym i ci pomoze !!
to nie jest normalne i kazdy madry lekarz wie o tym i ci pomoze !!
fever
Aktywna w BB
Cześć wieczorową porą.
Kilka dni mnie nie było,a tu troszkę nowych mam oraz inne dobre (rabbit) i gorsze wieści (olusia - bardzo to smutne).
Ja czuję się średnio, w pacy non stop mi duszno, jedzenie mi w większosci śmierdzi, najchętniej jadłabym tylko chleb z masłem...:-(Poza tym krosty na twarzy. Słowem wszystko to co ominęło mnie za pierwszym razem (może będzie chłopiec?:-)).
Jestem z natury optymistką, ale dziś więcej myślałam o tym,żeby wszystko było z maleństwem ok - moja koleżnaka z pracy jest w 7m-c i okazało się, że musi iść do szpitala, bo malutka za mało przybiera - waży niewiele ponad kilo, a powinna już dwa.:-( A do tej pory wszystko przebiegało książkowo. Przyczyn może być wiele - najpoważniejszą może być obumierające łożysko...:-( W duchu wierzę, że jednak cała historia skończy się dobrze.
Kilka dni mnie nie było,a tu troszkę nowych mam oraz inne dobre (rabbit) i gorsze wieści (olusia - bardzo to smutne).
Ja czuję się średnio, w pacy non stop mi duszno, jedzenie mi w większosci śmierdzi, najchętniej jadłabym tylko chleb z masłem...:-(Poza tym krosty na twarzy. Słowem wszystko to co ominęło mnie za pierwszym razem (może będzie chłopiec?:-)).
Jestem z natury optymistką, ale dziś więcej myślałam o tym,żeby wszystko było z maleństwem ok - moja koleżnaka z pracy jest w 7m-c i okazało się, że musi iść do szpitala, bo malutka za mało przybiera - waży niewiele ponad kilo, a powinna już dwa.:-( A do tej pory wszystko przebiegało książkowo. Przyczyn może być wiele - najpoważniejszą może być obumierające łożysko...:-( W duchu wierzę, że jednak cała historia skończy się dobrze.
reklama
Asionek31
Fever witaj
kurcze oby wszystko dobrze bylo u kolezanki i malenstwa !!!
co do cery to ja juz sie nawet nie chce denerwowac , ale jest okropna !!!
mam mase wagrow , male krostki , do tego jakos pociemniala mi skora na twarzy ogolnie bez tapety to porazka , a i w niej nie jest za kolorowo
mam nadzieje , ze to przejdzie i wam tez !!
kurcze oby wszystko dobrze bylo u kolezanki i malenstwa !!!
co do cery to ja juz sie nawet nie chce denerwowac , ale jest okropna !!!
mam mase wagrow , male krostki , do tego jakos pociemniala mi skora na twarzy ogolnie bez tapety to porazka , a i w niej nie jest za kolorowo
mam nadzieje , ze to przejdzie i wam tez !!