reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Bozena a nie macie pl sklepikow tam????

a ja mam ochote na mamusine gołabki
mniaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm

No w Leicester jest pełno polskich sklepów... kaszanki nigdy nie szukałam więc nie wiem czy mogę tutaj dostać ale pewnie się jutro wybiorę na mały spacerek :-D

Ach!!! Gołąbki też bym zjadła...takie polane sosem pomidorowym:-) Mniam...:tak:

I też chcę do Polski!!! Zabierz mnie ze sobą w walizce!!!

Atram jak masz mozliwosc to zamawiaj bilety :-)
Bozena czwartek juz niedlugo,szybko zleci ;-)

No w Leicester jest pełno polskich sklepów... kaszanki nigdy nie szukałam więc nie wiem czy mogę tutaj dostać ale pewnie się jutro wybiorę na mały spacerek :-D

Ach!!! Gołąbki też bym zjadła...takie polane sosem pomidorowym:-) Mniam...:tak:

I też chcę do Polski!!! Zabierz mnie ze sobą w walizce!!!

dawaj ze mna
tylko zabierz ciepla kurtke bo tam meeeeeeega zimno :)
az mi sie robi zimno jak pomysle co bedzie jak otworza drzwi samolotu i wpadnie mrozne powietrze jak u nas juz jest tak pieknie i cieplutko

dawaj ze mna
tylko zabierz ciepla kurtke bo tam meeeeeeega zimno :)
az mi sie robi zimno jak pomysle co bedzie jak otworza drzwi samolotu i wpadnie mrozne powietrze jak u nas juz jest tak pieknie i cieplutko

Hehe:-D Bardzo bym chciała ale niestety nie mogę rzucić studiów a egzaminy tuż tuż:-( Muszę się zadowolić tym co znajdę w polskich sklepach i tym co sama zdołam ugotować;-)

To w Birmingham macie słoneczko i cieplutko??:szok: To czemu w Leicester tylko deszcz i deszcz??:eek:

Bozena u nas od kilku dni po 16 stopni i sloneczko :-)
cudnie jest
dzisiaj na wiecor troszke pokropilo ale tak nie znacznie

wlasnie zamowilam bilecik <huraaaaaaaaaaa> lece 9 marca i wracam 16 :))

Dziewczyny na golabki zapraszam jeszcze mi pare zostalo.Atram dobrego masz meza ja jak chce sama do domu to on robi mine psa pluto i pozniej dzwoni co 5 minut,bo dom bezemnie i dzieciaczkow to nie dom.Ale on mnie wtedy drazni!!!!!!

reklama
Asionek ja powoli dochodzę do wniosku, że na początku to ciężko zachować zdrową dietę gdy większość rzeczy przeszkadza, więc trzeba jeść akurat to na co mamy ochotę i już... Przyjdzie czas na bardziej przemyślane wybory:-) Ja zmykam, Hania mi na kolanach zasnęła, muszę ją jeszcze do łóżka przetransportować...

Spokojnej nocy.

no wlasnie chyba te pierwsze miesiace to takie sa i najwazniejsze to jesc wogole cos ...

A mnie to kompletnie odrzuca od kurczaka:no: Nawet zapachu nie toleruje bo mi się niedobrze robi,a wcześniej bez kurczaka po prostu nie mogłam się obejść:eek: Nawet czekolada mnie już przestała interesować ( w co mój mąż nie mógł uwierzyć:eek:).

Za to pomarańcze to bym zjadała kilogramami:-D

ticker.php

ooo widze , ze mamy takie same gusta kulinarne w ciazy :-D kurczak bleee, warzywa bleee , najlepsze pomarancze , klementynki oj to moge jesc i jesc ;) na slodkie tez nie patrze bleee

Bozena u nas od kilku dni po 16 stopni i sloneczko :-)
cudnie jest
dzisiaj na wiecor troszke pokropilo ale tak nie znacznie

wlasnie zamowilam bilecik <huraaaaaaaaaaa> lece 9 marca i wracam 16 :))

ja tez chce leciec !!!!!!!!!! ;) zazdroszcze ;)

obejrzalam "Matka Teresa od kotow " pokrecony ten film niezle .... strasznie ciezki

Do góry