atram81
Fanka BB :)
Bozena a nie macie pl sklepikow tam????
a ja mam ochote na mamusine gołabki
mniaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fajnie ze mozesz ogladac swoja fasolke tak wczesnie ;-) swoja droga lekarz mial dobre wyczucie czasu,dajac skierowanie na usg
Bozena a nie macie pl sklepikow tam????
No w Leicester jest pełno polskich sklepów... kaszanki nigdy nie szukałam więc nie wiem czy mogę tutaj dostać ale pewnie się jutro wybiorę na mały spacerek
Ach!!! Gołąbki też bym zjadła...takie polane sosem pomidorowym:-) Mniam...
I też chcę do Polski!!! Zabierz mnie ze sobą w walizce!!!
dawaj ze mna
tylko zabierz ciepla kurtke bo tam meeeeeeega zimno
az mi sie robi zimno jak pomysle co bedzie jak otworza drzwi samolotu i wpadnie mrozne powietrze jak u nas juz jest tak pieknie i cieplutko
Asionek ja powoli dochodzę do wniosku, że na początku to ciężko zachować zdrową dietę gdy większość rzeczy przeszkadza, więc trzeba jeść akurat to na co mamy ochotę i już... Przyjdzie czas na bardziej przemyślane wybory:-) Ja zmykam, Hania mi na kolanach zasnęła, muszę ją jeszcze do łóżka przetransportować...
Spokojnej nocy.
A mnie to kompletnie odrzuca od kurczaka Nawet zapachu nie toleruje bo mi się niedobrze robi,a wcześniej bez kurczaka po prostu nie mogłam się obejść Nawet czekolada mnie już przestała interesować ( w co mój mąż nie mógł uwierzyć).
Za to pomarańcze to bym zjadała kilogramami
Bozena u nas od kilku dni po 16 stopni i sloneczko :-)
cudnie jest
dzisiaj na wiecor troszke pokropilo ale tak nie znacznie
wlasnie zamowilam bilecik <huraaaaaaaaaaa> lece 9 marca i wracam 16 )