reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

karolina nie narzekam, dziekuje ;-)

ja na szczescie nie mam problemu jesli chodzi o loty
wiesz on tez jest w innej sytuacji bo urlop ma rozplanowany i nie moze sobie latac tak jak ja

ja mam to szczescie ze to ode mnie zalezy kiedy sobie wolne zrobie, wystraczy ze poprzestawiam sobie klientki na inny termin i droga wolna ;-)

powiem ci ,ze to ja bardziej nie lubie latac bez niego
jakos mi smutno za kazdym razem kiedy klade sie sama spac

reklama
A ja uwielbiam sama z dziecmi sie wyrwac.Moj maz nie jest Polakiem i jak jedziemy do mnie to nie mam mozliwosci polatania po kolezankach,bo on sie nudzi ,musze mu tlumaczyc i on stroi fochy ,a ja na swoim terenie robie sie wtedy w stosunku do niego opryskliwa.Zarzucam mu brak zrozumienia i predzej czy pozniej dochodzi do klotni.Ja jestem z nim 12 lat czasami potrzebuje odsapnac i zatesknic.A ja mowie dobranoc ide sie przytulac do synka ktoregos.Oni w weekend moga spac z nami,a i tak w nocy przeniose sie na kanape

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie mamuśki z rana!

Bożena i jak tam dzisiaj, mam nadzieję, że już żadnych plamień nie ma?

witam wszystkie :) jak samopoczucie z rana? u mnie mdlosci jak od paru juz dni, pewnie przejda dopiero jak zasne :/

Hej
Niesmialo sie dopisuje...
Nie smialo bo sie boje... Moja poprzednia ciaza zle sie skonczyla.
Tu raz uslyszalam cp a innym razem ze ok pecherzyk w macicy.
Dzis sobie zaczynam cos wkrecac i panikowac.
Kluja Was brzuszki?? Bola?? Plecy??
Wg OM 6tc3d wg owulki (dluzszy cykl) 5tc2d
No to ladnie zaczelam ;)

Dzien dobry porannie. Jak tam poranek u Was mija?
Bozena pisz c tam u ciebie, mam nadzieje ze wszystko ok.

Ja na szczescie mdlosci na razie nie mam bo troche ciezko by bylo skoro lezec musze heh. Jakies dziwne zachcianki mi sie robia na rzeczy ktorycvh sto lat nie jadlam, np dzis wcielam jajka na twardo z majonezem :-D

Magda napisalam ci na watku o cp. Nie martw sie mysle ze u ciebie wszystko ok ;-)

hej ranne ptaszki

ja sobie tak dorobilam tym wczorajszym wynalazkiem z ikeii, ze nie spalam prawie cala noc,
do teraz jest mi niedobrze
i mi tak jezdzi po jelitach ze Ma sa kra ...:-(

hej;)
kurcze jak mnie boli glowa koszmarnie :( a trzeba mieszkanie posprzatac .... ehhh

Hej
No to ladnie zaczelam ;)

hej ;) gratulacje i uwierze , ze bedzie dobrze !!
poczytaj sobie nas to zobaczysz , ze wikszaosc kobiet stracila swoje aniolki w poprzedniej ciazy :( ja rowniez
wiem , ze to nie pocieszenie , ale tym razem bedzie u nas dobrze zobaczysz ;))

reklama
Hej
No to ladnie zaczelam ;)

nic sie nie martw na zapas, pozytywne myslenie musi byc
bedzie dobrze zobaczysz ;-)

Do góry