reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

chyba macie racje, dopiero mam 5t. i 5 dni, wiec moze byc wszystko przede mna
tylko nie wiem jak to zniose bo mam kuchnie otwarta a w poprzedniej ciazy do kuchni nie moglam nawet podchodzic, nie mowiac o otwarciu lodowki
juz sie cieszylam ze mnie ominie

reklama
klementinka to korzystaj poki sie tak dobrze czujesz bo nigdy nie wiadomo ;-) Ja slyszalam ze to ze sie w jednej ciazy zle czulo nie oznacza ze w drugiej bedzie tak samo. Takze zycze przyjemnych 9 m-cy :-)

Mamuska tez tak mowila a pozniej calowala sie z kiblem!!!

hehe no wlasnie ;))

Dopierodotarlam do bb. Kurcze zawsze trafiam tu jak juz wszystkie chrapia. Bylam na wizycie i w odpowiednim watku napisze co i jak. Chyba zaraz sama chrapac bede bo cos mnie sen bierze.

ja jestem , gadalam z mama na skypie ;)
i w zasadzie po przegladzie tego co mamy w Pl wychodzi na to , ze ja prawie nic nie musze kupowac !! super , duze odciazenie dla kieszeni ;)
jakies duperelki tylko typu kosmetyki , butelki , dla mnie pizamy , a z grubszych spraw mam wszystko ciesze sie bardzo ;)

Dziewczyny mam ***** dość !!!!!!!!!!!!!!!!
nie spałam całą noc, bo rzygałam , potem juz nie mialam czym wiec mnie tak wytarmosiło ze wszystko mnie boli, na dodatek jeszcze ,mialam biegunke , a z gardłem to nie wiem co mi sie zrobiło, boli jak cholera od tego rzygania , łykam sline to na początku tak jak boli gardło a dalej jakby coś tam było, jakby coś uwięzło, juz zjadłam w nocy trochę bułki bo myslałam ze to przejdzie ale zaraz ta bułka w kiblu wylądowała a to ciągle tam jest !!!!!!!!!!!!!!!!! Boże wykończe się, dzis nie mam siły na nic, teraz oczywiscie tez mnie wyszarpało , normalnie przeryczałam w kiblu całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo za taką ciąże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej kobitki

Juz robotam...wszyscy na urlopie :eek:..jakis zbiorowy chyba wzięli hihihihihi więc sama praktycznie jeste, w swoim dziale

Domel już więcej nie wymiotował...ale za to zaczyna kasłać więc już wisze na tel do przychodni...bo jak znam życie to się coś na weekend rozwinie :zawstydzona/y:

..bo w sobotę rano też muszę byc w pracy..bo Szwedzi przyjeżdzają...ale myślę, że max 2 godzinki i sobie pojadą...

:-D:-D:-D:-D Może moi z wczoraj hihihihihihi też Szwedów gościłam

A ja sobie zrobilam golabki,po raz drugi w zyciu.Zawsze wykorzystywalam mame.A wczoraj powiedzialam kolezance ,ze chetnie zjadlabym warzywnej salatki takiej jak ona robi(bardzo drobnitko kroi) i wiecie co dzisiaj mi przyniosla,bo babie w ciazy sie nie odmawia-bo jak u niej sie mowilo w przeciwnym wypadku wszystko ci myszy zezra!Teraz zastanawiam sie co sobie znowu zazyczyc:-);-)

Dobre dobre może dlatego mi teściowa zrobiła kopytka bo głośno mówiłam ze chętnie bym zjadła :-D

mamuska wspolczuje, mysle ze kwasy zoladkowe mogly podraznic ci gardlo i troche spuchlo. Bidulo nie daj sie. Trzymam &&&&&&&& zeby ci juz zoladek spokoj dal.

Ja leze od wczoraj plackiem, dobrze, ze mam lapka i net. Chyba zadomowie sie na najblizsze 2 tyg na bb. Dobrze, ze jestescie czlowiekowi razniej odrazu.

Mamuska biedaku!!!A tak chcialas miec objawy!!!!!!!!!Ja od dwoch dni nie mam mulenia,moze u ciebie tez szybko przejdzie.Zabieram sie za prasowanie,bo powoli nie mamy czego na tylki wlozyc.Witam nowe mamusie.A Hoop ,Rudson jak was wkurza szwedzi to wam zapodam pare przeklenstw w ich jezyku.

Mamuśka ty biedoku....mocne tulaski dla ciebie.....no naprawdę kiepsko przechodzisz...miejmy nadzieję że to przejciowe....ja obudziłam się z mega bólem gardła i chyba katar mnie bierze....bllleeeee......

aa tak wogóle witam nowe mamy.....:)

reklama
Rabbit ja sie ciebie juz na innym watku pytalam ,ale moze nie zauwazylas co ci lekarz powiedzial dwu jajowe czy jedno sa twije fasolki?

Do góry