reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

chyba macie racje, dopiero mam 5t. i 5 dni, wiec moze byc wszystko przede mna
tylko nie wiem jak to zniose bo mam kuchnie otwarta a w poprzedniej ciazy do kuchni nie moglam nawet podchodzic, nie mowiac o otwarciu lodowki
juz sie cieszylam ze mnie ominie

reklama
klementinka to korzystaj poki sie tak dobrze czujesz bo nigdy nie wiadomo ;-) Ja slyszalam ze to ze sie w jednej ciazy zle czulo nie oznacza ze w drugiej bedzie tak samo. Takze zycze przyjemnych 9 m-cy :-)

Mamuska tez tak mowila a pozniej calowala sie z kiblem!!!

hehe no wlasnie ;))

Dopierodotarlam do bb. Kurcze zawsze trafiam tu jak juz wszystkie chrapia. Bylam na wizycie i w odpowiednim watku napisze co i jak. Chyba zaraz sama chrapac bede bo cos mnie sen bierze.

ja jestem , gadalam z mama na skypie ;)
i w zasadzie po przegladzie tego co mamy w Pl wychodzi na to , ze ja prawie nic nie musze kupowac !! super , duze odciazenie dla kieszeni ;)
jakies duperelki tylko typu kosmetyki , butelki , dla mnie pizamy , a z grubszych spraw mam wszystko ciesze sie bardzo ;)

Dziewczyny mam ***** dość !!!!!!!!!!!!!!!!
nie spałam całą noc, bo rzygałam , potem juz nie mialam czym wiec mnie tak wytarmosiło ze wszystko mnie boli, na dodatek jeszcze ,mialam biegunke , a z gardłem to nie wiem co mi sie zrobiło, boli jak cholera od tego rzygania , łykam sline to na początku tak jak boli gardło a dalej jakby coś tam było, jakby coś uwięzło, juz zjadłam w nocy trochę bułki bo myslałam ze to przejdzie ale zaraz ta bułka w kiblu wylądowała a to ciągle tam jest !!!!!!!!!!!!!!!!! Boże wykończe się, dzis nie mam siły na nic, teraz oczywiscie tez mnie wyszarpało , normalnie przeryczałam w kiblu całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo za taką ciąże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej kobitki

Juz robotam...wszyscy na urlopie :eek:..jakis zbiorowy chyba wzięli hihihihihi więc sama praktycznie jeste, w swoim dziale

Domel już więcej nie wymiotował...ale za to zaczyna kasłać więc już wisze na tel do przychodni...bo jak znam życie to się coś na weekend rozwinie :zawstydzona/y:

..bo w sobotę rano też muszę byc w pracy..bo Szwedzi przyjeżdzają...ale myślę, że max 2 godzinki i sobie pojadą...

:-D:-D:-D:-D Może moi z wczoraj hihihihihihi też Szwedów gościłam

A ja sobie zrobilam golabki,po raz drugi w zyciu.Zawsze wykorzystywalam mame.A wczoraj powiedzialam kolezance ,ze chetnie zjadlabym warzywnej salatki takiej jak ona robi(bardzo drobnitko kroi) i wiecie co dzisiaj mi przyniosla,bo babie w ciazy sie nie odmawia-bo jak u niej sie mowilo w przeciwnym wypadku wszystko ci myszy zezra!Teraz zastanawiam sie co sobie znowu zazyczyc:-);-)

Dobre dobre może dlatego mi teściowa zrobiła kopytka bo głośno mówiłam ze chętnie bym zjadła :-D

mamuska wspolczuje, mysle ze kwasy zoladkowe mogly podraznic ci gardlo i troche spuchlo. Bidulo nie daj sie. Trzymam &&&&&&&& zeby ci juz zoladek spokoj dal.

Ja leze od wczoraj plackiem, dobrze, ze mam lapka i net. Chyba zadomowie sie na najblizsze 2 tyg na bb. Dobrze, ze jestescie czlowiekowi razniej odrazu.

Mamuska biedaku!!!A tak chcialas miec objawy!!!!!!!!!Ja od dwoch dni nie mam mulenia,moze u ciebie tez szybko przejdzie.Zabieram sie za prasowanie,bo powoli nie mamy czego na tylki wlozyc.Witam nowe mamusie.A Hoop ,Rudson jak was wkurza szwedzi to wam zapodam pare przeklenstw w ich jezyku.

Mamuśka ty biedoku....mocne tulaski dla ciebie.....no naprawdę kiepsko przechodzisz...miejmy nadzieję że to przejciowe....ja obudziłam się z mega bólem gardła i chyba katar mnie bierze....bllleeeee......

aa tak wogóle witam nowe mamy.....:)

reklama
Rabbit ja sie ciebie juz na innym watku pytalam ,ale moze nie zauwazylas co ci lekarz powiedzial dwu jajowe czy jedno sa twije fasolki?

Do góry