reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witajcie,
nadrobiłam czytanie, coś się popołudniu wyłączyłam. Spotkałam się z przyjaciółką, była pizza i później już długo, długo nic, bo tak mi niedobrze było, odchorowałam łakomstwo...
Wszystkim Mamom, które były na wizycie u lekarza, gratuluję i dalej trzymam kciuki mocno za Nas wszystkie. Wiem jaki to spokój jak na monitorze widzi się Fasolkę.
Widzę że przybyły też nowe Październikówki, serdecznie witam i zapraszam do rozmowy, razem raźniej.
Mamuśka trzymaj się dzielnie, dasz radę, ślę fluidy dobre dla Ciebie i dla Wszystkich Mam z mdłościami oby przeszły i poszły sobie tam, gdzie pieprz rośnie &&&&&&&&&&&&&^^^^^^^^^^^^^

Ps. przepraszam, że tak ogólnie, ale mam taki mętlik w głowie, że aż strach. Muszę się obudzić, może jednak skuszę się na słabą kawę, bo dzisiaj już czuję, to nie jest mój dzień, a jutro zamiast wolnego do pracy, ale za to wybiorę sobie inny dzień wolny :-)

reklama
powiedział że prawdopodobnie dwujajowe....ale na takim usg jeszcze nie widać więc tzeba czekać....napewno dwuowodniowe...ale niewiadomo czy jedno- czy dwukosmówkowe.....:-)

chyba macie racje, dopiero mam 5t. i 5 dni, wiec moze byc wszystko przede mna
tylko nie wiem jak to zniose bo mam kuchnie otwarta a w poprzedniej ciazy do kuchni nie moglam nawet podchodzic, nie mowiac o otwarciu lodowki
juz sie cieszylam ze mnie ominie
oby Cie ominely wszystkie nieprzyjemne atrakcje!!!!
ja jestem , gadalam z mama na skypie ;)
i w zasadzie po przegladzie tego co mamy w Pl wychodzi na to , ze ja prawie nic nie musze kupowac !! super , duze odciazenie dla kieszeni ;)
jakies duperelki tylko typu kosmetyki , butelki , dla mnie pizamy , a z grubszych spraw mam wszystko ciesze sie bardzo ;)
Asionku,to super wiadomosc,odciazenie dla portfela na maksa;)
czesc dziewczyny:)
Ja juz mam potwierdzona ciaze beta HCG, 3 testy domowe... jeszcze niewiem ktory dokladnie tydzien ale wedle wyliczen 5 tc mam w poniedzialek zgłosić sie na USG.
Witaj wsrod pazdziernikowek!!!!!
Dziewczyny mam ***** dość !!!!!!!!!!!!!!!!
nie spałam całą noc, bo rzygałam , potem juz nie mialam czym wiec mnie tak wytarmosiło ze wszystko mnie boli, na dodatek jeszcze ,mialam biegunke , a z gardłem to nie wiem co mi sie zrobiło, boli jak cholera od tego rzygania , łykam sline to na początku tak jak boli gardło a dalej jakby coś tam było, jakby coś uwięzło, juz zjadłam w nocy trochę bułki bo myslałam ze to przejdzie ale zaraz ta bułka w kiblu wylądowała a to ciągle tam jest !!!!!!!!!!!!!!!!! Boże wykończe się, dzis nie mam siły na nic, teraz oczywiscie tez mnie wyszarpało , normalnie przeryczałam w kiblu całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo za taką ciąże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamuska sloneczko,tule mocno,poloz sie i wypoczywaj...
Hej kobitki

Juz robotam...wszyscy na urlopie :eek:..jakis zbiorowy chyba wzięli hihihihihi więc sama praktycznie jeste, w swoim dziale

Domel już więcej nie wymiotował...ale za to zaczyna kasłać więc już wisze na tel do przychodni...bo jak znam życie to się coś na weekend rozwinie :zawstydzona/y:
Zdrowka dla Domela!!!!!moze po tych wymiocinach boli go gardelko i zaczal kaszlac...
Mamuska biedaku!!!A tak chcialas miec objawy!!!!!!!!!Ja od dwoch dni nie mam mulenia,moze u ciebie tez szybko przejdzie.Zabieram sie za prasowanie,bo powoli nie mamy czego na tylki wlozyc.Witam nowe mamusie.A Hoop ,Rudson jak was wkurza szwedzi to wam zapodam pare przeklenstw w ich jezyku.
karolina,ja tez mam gooooory prasowania....no nie moge sie za to zabrac...
Mamuśka ty biedoku....mocne tulaski dla ciebie.....no naprawdę kiepsko przechodzisz...miejmy nadzieję że to przejciowe....ja obudziłam się z mega bólem gardła i chyba katar mnie bierze....bllleeeee......

aa tak wogóle witam nowe mamy.....:)
rabbitku,pod koldre i lezec!!!!!Wygrzejesz sie i moze nic groznego sie nie wykluje...
Witajcie,
nadrobiłam czytanie, coś się popołudniu wyłączyłam. Spotkałam się z przyjaciółką, była pizza i później już długo, długo nic, bo tak mi niedobrze było, odchorowałam łakomstwo...
Wszystkim Mamom, które były na wizycie u lekarza, gratuluję i dalej trzymam kciuki mocno za Nas wszystkie. Wiem jaki to spokój jak na monitorze widzi się Fasolkę.
Widzę że przybyły też nowe Październikówki, serdecznie witam i zapraszam do rozmowy, razem raźniej.
Mamuśka trzymaj się dzielnie, dasz radę, ślę fluidy dobre dla Ciebie i dla Wszystkich Mam z mdłościami oby przeszły i poszły sobie tam, gdzie pieprz rośnie &&&&&&&&&&&&&^^^^^^^^^^^^^

Ps. przepraszam, że tak ogólnie, ale mam taki mętlik w głowie, że aż strach. Muszę się obudzić, może jednak skuszę się na słabą kawę, bo dzisiaj już czuję, to nie jest mój dzień, a jutro zamiast wolnego do pracy, ale za to wybiorę sobie inny dzień wolny :-)
yustynia,to fajne mialas popoludnie;)

Ja sie dzisiaj obudzialm w miare...jakies tam male mdlosci,ale zjadlam(wcisnelam)kanapke i popijam herbatke...

wczoraj opowiedzialm mezowi o mojej wizycie u lekarza i tez kazal mi umawiac sie prywatnie i olac ich wszystkich...kochany jest...

Cala noc mnie suszylo,wypilam normalnie 1,5l wody....

Rabbit tak myslalam bo wygladaja dokladnie tak jak u mnie,ja mam dwoch synkow ale totalnie roznych zarowno z charakterow jak i z wygladu.Jeden wrazliwiec ,perfekcjonista ,drugi -wchodzi z zalozenia ze mu wszystko zwisa,maly egoista,ale jednym spojrzeniem kupuje sobie ludzi.

Położyłam sie chwilke to nie dało rady wyleżec znów do kibla, kurcze nie mam czym juz rzygać bo na samą mysl o jedzeniu mnie cofa !!!!!!Mały ze mną w kiblu ryczał, ja ryczałam i ON tak samo;( Boze jak ja wytrzymam cały dzien jeszcze, jutro to juz mój bedzie od rana to bede leżeć ale dzis to koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!!

hihihi fajnie...też bym wolała różne dzieciaki.... karolinko a powiedz mi robiłaś jakieś dodatkowe badania w ciąży bliźniaczej??

Nie ,wszystkie takie same jak w pojedynczej,tylko prosze cie oszczedzaj sie ,ja mialam malego Giulka i to oczywiscie nie bylo do konca mozliwe i wyladowalam w 31 na podtrzymaniu ,bo mialam przedwczesne skurcze ,lezalam do konca ciazy,koszmar..Ale nie chce cie straszyc ,u ciebie napewno bedzie wszystko spoko.Pij duzo ,bo twoje nerki beda pracowaly za trojke,ja mialam piach(kolke nerkowa) i to tez oznaczalo pobyt w szpitalu i podlaczenie pod kroplowke na pare godzin.

reklama
czesc dziewczyny:)
Ja juz mam potwierdzona ciaze beta HCG, 3 testy domowe... jeszcze niewiem ktory dokladnie tydzien ale wedle wyliczen 5 tc mam w poniedzialek zgłosić sie na USG.

Gratuluje i spokojnej ciąży!

Dziewczyny mam ***** dość !!!!!!!!!!!!!!!!
nie spałam całą noc, bo rzygałam , potem juz nie mialam czym wiec mnie tak wytarmosiło ze wszystko mnie boli, na dodatek jeszcze ,mialam biegunke , a z gardłem to nie wiem co mi sie zrobiło, boli jak cholera od tego rzygania , łykam sline to na początku tak jak boli gardło a dalej jakby coś tam było, jakby coś uwięzło, juz zjadłam w nocy trochę bułki bo myslałam ze to przejdzie ale zaraz ta bułka w kiblu wylądowała a to ciągle tam jest !!!!!!!!!!!!!!!!! Boże wykończe się, dzis nie mam siły na nic, teraz oczywiscie tez mnie wyszarpało , normalnie przeryczałam w kiblu całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo za taką ciąże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biedulko !!!! zobaczysz będzie lepiej dużo zdrowia!!

Mamuśka ty biedoku....mocne tulaski dla ciebie.....no naprawdę kiepsko przechodzisz...miejmy nadzieję że to przejciowe....ja obudziłam się z mega bólem gardła i chyba katar mnie bierze....bllleeeee......

aa tak wogóle witam nowe mamy.....:)

tobie Rabbitku też dużo zdrowia!!

Tym dziewczyną co muszą pracować miłej pracy!!

Witam nowe dziewczyny i gratuluje , ładnie nas przybywa:-)

ja dziś się dobrze czuje, ale mam zabiegany dzień , tyle do zrobienia , a nie za bardzo mi się chce :zawstydzona/y:
miłego dnia:tak:

Do góry