reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej

Mamuska jejku dziewczyno jak tak dalej pojdzie to sie odwodnisz,moze idz do gina i przepisze Ci czopki przeciwwymiotne...

Rabbit ja kiedys chcialam miec blizniaki ale wiem ile to pracy przy dwojce i mi sie odwidzialo,co innego gdybym miala kogos do pomocy ale niestety rodzina daleko wiec nie mialabym na kogo liczyc :-( wiec wole ciaze pojedyncza :-D

reklama
Asteria witaj wsrod nas;)

Mamuska jej az sie prawie poplakalam, jak przeczytalam Twojego posta... nie wiem co Ci poradzic, strasznie wspolczuje takich przejsc w ciazy i to jeszcze z maluchem u boku i bez meza na codzien, biedaczko, moze jest opcja zeby babcie sie zajely malym, zebys Ty mogla w spokoju sobie odpoczywac? ;(

Pozdrowienia i milego dnia wszystkim, jak ja sie ciesze ze juz pt..... dzis jestem placzka od rana;/

mamuśka- trzymaj się tam jakoś biedulko, jak mi ciebie żal , też mnie mdli ale nie wymiotuje tak jak ty , zobaczysz jutro już będzie lepiej, mąż przyjedzie i Ci pomoże !!

ja wypijam już litry herbaty imbirowe , niby pomaga , ale tak na prawdę wczoraj pomogła mi czekolada:-)

mamuśka współczuje
ja tez puszczam pawie,ale w porównaniu do Ciebie to pikuś
te czopki (turekan- czy jakoś tak) one łowno pomagają,bo mi w pierwszej ciąży przepisał na mdłosci...
mamuska jak tak dalej pójdzie to możesz się odwodnić,pilnuj tego,zadzwon do gina i powiedz że wymiotujesz dość obficie...bierz pod uwagę taką opcje,ze możesz zostać w szitalu na kilka dni,kroplówkę dadzą,żebyś się nie wypłukała doszczędnie z minerałow itd.
trzmam kciuki ze jednak mina...........

Czy Wam też dzisiaj tak ciśnienie padło??? Czuję się wypompowana, ledwo siedzę tak spać mi się chce i głowa mnie zaczyna boleć, na razie tylko pulsowanie w skroniach.

mamuska przejdzie,3maj sie !
ja wstalam przed chwila, mdlosci mam takie ze musze w siebie wmuszac sniadanie

Wysokie ciśnienie, hmm, a mnie jest tak słabo, wrzuciłam drugie śniadanie, łyk kawy i nic, dalej mam takie uczycie "przyciągania ziemskiego".

reklama
Położyłam sie chwilke to nie dało rady wyleżec znów do kibla, kurcze nie mam czym juz rzygać bo na samą mysl o jedzeniu mnie cofa !!!!!!Mały ze mną w kiblu ryczał, ja ryczałam i ON tak samo;( Boze jak ja wytrzymam cały dzien jeszcze, jutro to juz mój bedzie od rana to bede leżeć ale dzis to koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze, wspolczuje bardzo
a maz nie moglby sie zwolnic, albo dzien wolnego dostac,
normalnie na takie rewolucje pomagaja slone paluszki bo sol ma mineraly
i podobno pepsi ale w ciazy to watpie zeby tez dzialalo bo pewnie przyczyna wymiotow jest inna
a jestes pewna ze to zaden wirus, jelitowka czy cos
mamuśka- trzymaj się tam jakoś biedulko, jak mi ciebie żal , też mnie mdli ale nie wymiotuje tak jak ty , zobaczysz jutro już będzie lepiej, mąż przyjedzie i Ci pomoże !!

ja wypijam już litry herbaty imbirowe , niby pomaga , ale tak na prawdę wczoraj pomogła mi czekolada:-)
a ta herbatke to masz jakas gotowa czy imbir kroisz do herbaty?
mam imbir i nie wiem jak go uzyc, podobno dobry zima

witam nowa mamusie, coraz wiecej nas sie tu robi

Do góry