reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hej

Mamuska jejku dziewczyno jak tak dalej pojdzie to sie odwodnisz,moze idz do gina i przepisze Ci czopki przeciwwymiotne...

Rabbit ja kiedys chcialam miec blizniaki ale wiem ile to pracy przy dwojce i mi sie odwidzialo,co innego gdybym miala kogos do pomocy ale niestety rodzina daleko wiec nie mialabym na kogo liczyc :-( wiec wole ciaze pojedyncza :-D

reklama
Asteria witaj wsrod nas;)

Mamuska jej az sie prawie poplakalam, jak przeczytalam Twojego posta... nie wiem co Ci poradzic, strasznie wspolczuje takich przejsc w ciazy i to jeszcze z maluchem u boku i bez meza na codzien, biedaczko, moze jest opcja zeby babcie sie zajely malym, zebys Ty mogla w spokoju sobie odpoczywac? ;(

Pozdrowienia i milego dnia wszystkim, jak ja sie ciesze ze juz pt..... dzis jestem placzka od rana;/

mamuśka- trzymaj się tam jakoś biedulko, jak mi ciebie żal , też mnie mdli ale nie wymiotuje tak jak ty , zobaczysz jutro już będzie lepiej, mąż przyjedzie i Ci pomoże !!

ja wypijam już litry herbaty imbirowe , niby pomaga , ale tak na prawdę wczoraj pomogła mi czekolada:-)

mamuśka współczuje
ja tez puszczam pawie,ale w porównaniu do Ciebie to pikuś
te czopki (turekan- czy jakoś tak) one łowno pomagają,bo mi w pierwszej ciąży przepisał na mdłosci...
mamuska jak tak dalej pójdzie to możesz się odwodnić,pilnuj tego,zadzwon do gina i powiedz że wymiotujesz dość obficie...bierz pod uwagę taką opcje,ze możesz zostać w szitalu na kilka dni,kroplówkę dadzą,żebyś się nie wypłukała doszczędnie z minerałow itd.
trzmam kciuki ze jednak mina...........

Czy Wam też dzisiaj tak ciśnienie padło??? Czuję się wypompowana, ledwo siedzę tak spać mi się chce i głowa mnie zaczyna boleć, na razie tylko pulsowanie w skroniach.

mamuska przejdzie,3maj sie !
ja wstalam przed chwila, mdlosci mam takie ze musze w siebie wmuszac sniadanie

Wysokie ciśnienie, hmm, a mnie jest tak słabo, wrzuciłam drugie śniadanie, łyk kawy i nic, dalej mam takie uczycie "przyciągania ziemskiego".

reklama
Położyłam sie chwilke to nie dało rady wyleżec znów do kibla, kurcze nie mam czym juz rzygać bo na samą mysl o jedzeniu mnie cofa !!!!!!Mały ze mną w kiblu ryczał, ja ryczałam i ON tak samo;( Boze jak ja wytrzymam cały dzien jeszcze, jutro to juz mój bedzie od rana to bede leżeć ale dzis to koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze, wspolczuje bardzo
a maz nie moglby sie zwolnic, albo dzien wolnego dostac,
normalnie na takie rewolucje pomagaja slone paluszki bo sol ma mineraly
i podobno pepsi ale w ciazy to watpie zeby tez dzialalo bo pewnie przyczyna wymiotow jest inna
a jestes pewna ze to zaden wirus, jelitowka czy cos
mamuśka- trzymaj się tam jakoś biedulko, jak mi ciebie żal , też mnie mdli ale nie wymiotuje tak jak ty , zobaczysz jutro już będzie lepiej, mąż przyjedzie i Ci pomoże !!

ja wypijam już litry herbaty imbirowe , niby pomaga , ale tak na prawdę wczoraj pomogła mi czekolada:-)
a ta herbatke to masz jakas gotowa czy imbir kroisz do herbaty?
mam imbir i nie wiem jak go uzyc, podobno dobry zima

witam nowa mamusie, coraz wiecej nas sie tu robi

Do góry