reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Karolina fajna masz kolezanke ;) tez chce taka hehe saltaki bym sobie chyba zjadla
pisze chyba , bo u mnie to sie zmienia , niby mam na cos chec i jak nie zjem od razu to juz pozniej moge nie moc patrzec na to :zawstydzona/y:

reklama
tak was czytam i zaczynam sie martwic bo nie mam zadnych objawow, troche tylko brzuch ciagnie i pije jak smok, nawet do 3 butelek 1,5 l. dzienne
nic mnie nie mdli, nie wyostrzyl mi sie wech i ogolnie dobrze sie czuje
teraz bede sie zamartwiac do przyszlego piatku czy wszystko jest ok

tak was czytam i zaczynam sie martwic bo nie mam zadnych objawow, troche tylko brzuch ciagnie i pije jak smok, nawet do 3 butelek 1,5 l. dzienne

ciesze sie ciesz moja droga , ze sie dobrze czujesz ;)
ja tez do 6tc czulam sie swietnie tylko brzuszek ciagnal i piersi , a jak sie zaczelo to konca nie widac i to fajne nie jest .... wolalam siebie przed tym wszystkim :(
takze korzystaj , bo nigdy nic nie wiadomo ;)

a który to dokładnie tydzien u Ciebie ??Bo ja tak samo mówiłam w 6 tygodniu a na drugi dzien juz mialam wesoło i tak juz mam te 2 dni mdłości, zawroty głowy , słaba jestem , pić pije jak oszalała!!!! Wiec spoko wszystko przed Tobą kochana jeszcze :-D:-D Nie bój sie raczej Cię to nie ominie !!!!!!! :p:p:p:p:p:Ale mam nadzieje ze lekko to przejdziesz :)

Uciekam spać:) Wiem, strasznie wcześno ale nie daje rady dłuzej wysiedziec juz !!! Masakra !!! Ale trzeba sie teraz wysypiac ile sie da bo od pażdziernika możemy zapomniec o przespanej nocy !!!!!!!:szok:
Paaaaaaa.....:)

Chyba porra spadac,obzarlam sie jak bak!I teraz tak mnie wydelo,ze wygladam jak w 4 miesiacu i to z blizniakami!

reklama
Dopierodotarlam do bb. Kurcze zawsze trafiam tu jak juz wszystkie chrapia. Bylam na wizycie i w odpowiednim watku napisze co i jak. Chyba zaraz sama chrapac bede bo cos mnie sen bierze.

Do góry