reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dziewczynki ja na krótko...już po pracy..ledwo na oczy patrzę a jeszcze muszę po jakis prezent skoczyć i na urodzinki do taty...
najgorsze jest to, że jutro muszę wstać o 5:30...na samą myśl robie sie jeszcze bardziej zmęczona...

Postaram sie odezwać po powrocie...

Czekam na wieści z wizyt...

reklama
18.30 wizyta nr.2 , moze nareszcie lekarz raczy zrobic mi usg, bo nie moge sie doczekac widoku fasolki :tak: Beta wczorajsza zrobiona, w ciagu tygodnia przyrost z 3872 na 26166 :-) Czyli jak na razie wszystko ok :-) Trzymajcie kciuki, bardzo chce z Wami zostac az do Pazdziernika :tak::tak::tak:

bedzie dobrze !!! wszystkie dotrwamy do pazdziernika z slicznymi zdrowymi bobasami ;) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& !!! ;))

ja to sie wogole czuje jakbym miala kaca giganta od tyg. :( i tez mnie suszy ;) ja zawsze bardzo duzo pilam , ale teraz to juz wogole szok

Tez o tym pomyslalam :-D:-D:-D nie ciaza tylko kac!

Ide sie zmusic zeby cos zjesc.... mimo ze niby glodna jestem. Wszystko mi smierdzi!!

A ja robie frytki !!!!:szok: no i jak ma dupa nie rosnąć, !!!!!! raz sie żyje !! co prawda to nie zdrowe ale co tam !!!!!!!!!!

no kac zbiorowy , gigant :-D

Mamusia e tam dobrze , ze wogole cos ci sie jesc chce !! a czy zdrowe czy mniej to juz narazie niewazne , na zdrowe to ja sie przezuce jak w koncu mdlosci mi przejda i odzyskam apetyt ;)

Hopee trzymaj sie !!!

reklama
A ja sobie zrobilam golabki,po raz drugi w zyciu.Zawsze wykorzystywalam mame.A wczoraj powiedzialam kolezance ,ze chetnie zjadlabym warzywnej salatki takiej jak ona robi(bardzo drobnitko kroi) i wiecie co dzisiaj mi przyniosla,bo babie w ciazy sie nie odmawia-bo jak u niej sie mowilo w przeciwnym wypadku wszystko ci myszy zezra!Teraz zastanawiam sie co sobie znowu zazyczyc:-);-)

Do góry