reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Dziewczynki ja na krótko...już po pracy..ledwo na oczy patrzę a jeszcze muszę po jakis prezent skoczyć i na urodzinki do taty...
najgorsze jest to, że jutro muszę wstać o 5:30...na samą myśl robie sie jeszcze bardziej zmęczona...

Postaram sie odezwać po powrocie...

Czekam na wieści z wizyt...

reklama
18.30 wizyta nr.2 , moze nareszcie lekarz raczy zrobic mi usg, bo nie moge sie doczekac widoku fasolki :tak: Beta wczorajsza zrobiona, w ciagu tygodnia przyrost z 3872 na 26166 :-) Czyli jak na razie wszystko ok :-) Trzymajcie kciuki, bardzo chce z Wami zostac az do Pazdziernika :tak::tak::tak:

bedzie dobrze !!! wszystkie dotrwamy do pazdziernika z slicznymi zdrowymi bobasami ;) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& !!! ;))

ja to sie wogole czuje jakbym miala kaca giganta od tyg. :( i tez mnie suszy ;) ja zawsze bardzo duzo pilam , ale teraz to juz wogole szok

Tez o tym pomyslalam :-D:-D:-D nie ciaza tylko kac!

Ide sie zmusic zeby cos zjesc.... mimo ze niby glodna jestem. Wszystko mi smierdzi!!

A ja robie frytki !!!!:szok: no i jak ma dupa nie rosnąć, !!!!!! raz sie żyje !! co prawda to nie zdrowe ale co tam !!!!!!!!!!

no kac zbiorowy , gigant :-D

Mamusia e tam dobrze , ze wogole cos ci sie jesc chce !! a czy zdrowe czy mniej to juz narazie niewazne , na zdrowe to ja sie przezuce jak w koncu mdlosci mi przejda i odzyskam apetyt ;)

Hopee trzymaj sie !!!

reklama
A ja sobie zrobilam golabki,po raz drugi w zyciu.Zawsze wykorzystywalam mame.A wczoraj powiedzialam kolezance ,ze chetnie zjadlabym warzywnej salatki takiej jak ona robi(bardzo drobnitko kroi) i wiecie co dzisiaj mi przyniosla,bo babie w ciazy sie nie odmawia-bo jak u niej sie mowilo w przeciwnym wypadku wszystko ci myszy zezra!Teraz zastanawiam sie co sobie znowu zazyczyc:-);-)

Do góry