reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Dzewczyny z tymi brzuszkami to mysmy sie wyluzowaly i nie wciagamy ich juz nie musimy byc plaskie!!!!!!
hehe dobry pomysl )
dziewczyny mój brzuch nie będzie narazie płaski.....właśnie wcieła pół pizzy domowej roboty...oooo masakra...ale pyszna.....
ale mój lekarz powiedział: MAM JEŚĆ NA CO MAM OCHOTĘ!!! więc bardzo wziełam sobie to do serca:-)
aa wy co tam pysznego jecie?? i na co ochotki macie??
hmmm normalnie to pewnie na wszystko ,a teraz na twoja pizze nabralam smaka )
Dobranoc kochane,
humor dzis podly wiec ide spac zeby nie smecic Wam!!
Do jutra!!!!
Paaaaaaa...............:*
jutro bedzie lepiej spij slodko !!
gosiane ja dzisiaj też takie zapiekane kanapki z serem wcinałam do tego jeszcze ogórek konserwowy, zaraz poprawię zupą ogórkową, ale tylko odrobinkę tak na smak, a reszta do lodówki na jutro :-) Musiałam się powstrzymywać jak tarłam kiszone do zupy bo zupy by nie było, nawet dobre w sklepie trafiłam, takie woreczkowe...
Dobrze, że kupiłam dwa, jeden został
Dobrze, że kupiłam dwa, jeden został
atram81
Fanka BB :)
ja , jak nie jadlam wedliny 2 tyg bo mi smierdziala
tak dzisiaj mi sie w pracy tak straznie zachcialo rogala z makiem, kielbasy swojskiej i musztardy ze bieglam jak zrobilam klientke do polskiego sklepu po to
dobrze ze mam blizutko , zaraz kolo salonu
dziewczyny mialy ze mnie straszna beke, jak mnie zobaczyly jak gryze ta kielbache zamoczona w musztardzie hihihi
tak dzisiaj mi sie w pracy tak straznie zachcialo rogala z makiem, kielbasy swojskiej i musztardy ze bieglam jak zrobilam klientke do polskiego sklepu po to
dobrze ze mam blizutko , zaraz kolo salonu
dziewczyny mialy ze mnie straszna beke, jak mnie zobaczyly jak gryze ta kielbache zamoczona w musztardzie hihihi
K
karolina1978
Gość
atram czy mi sie wydaje czy moze jestes fryzjerka? Ale mi zrobillyscie smaka ,MMMMMMMMMMMMM swieza buleczka ,polska szyneczka i domowej roboty kiszony ogorek !!!!!!!!!Ja chce do Polski,tam bym poleciala do jakiegos sklepu nocnego i mogla sobie kupic, a tu dupa!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wogole ostatnio mam ogramna ochote na zupy wiec wymyslam ciagle jakies inne zeby sie mezowi nie znudzilo :-) wlasnie dokanczam krem z brokul i ziemniakow chyba przed spaniem wypije kubeczek ;-) jak zasne wogole bo jutro mam wizyte i troche sie denerwuje
Hej dziewczyny!
Nadrobilam Was, ale mialam z 8 watkow;p
Witam nowe mamusie i gratuluje
Ciesze sie ze po wizytach wszystko ok! Oby tak bylo jeszcze 8 miesiecy.
Co do brzuchola to ja jakies 2tyg temu tez mialam wywalony a teraz juz nie.
Jem normalnie raczej, tylko ciagle na cos nie mam ochoty, sama za soba nie nadazam;/
Jedyne na co ochote mam zawsze to wlasnie sa zupy i prawie zawsze warzywka!
Nadrobilam Was, ale mialam z 8 watkow;p
Witam nowe mamusie i gratuluje
Ciesze sie ze po wizytach wszystko ok! Oby tak bylo jeszcze 8 miesiecy.
Co do brzuchola to ja jakies 2tyg temu tez mialam wywalony a teraz juz nie.
Jem normalnie raczej, tylko ciagle na cos nie mam ochoty, sama za soba nie nadazam;/
Jedyne na co ochote mam zawsze to wlasnie sa zupy i prawie zawsze warzywka!
reklama