reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hopee życzę ci takich samych...albo i większych...żeby wszystko dobrze się rozwijało....jak zobaczysz te serducha...mmmm cud, miód i orzeszki....hihih

reklama
Dzewczyny z tymi brzuszkami to mysmy sie wyluzowaly i nie wciagamy ich juz nie musimy byc plaskie!!!!!!

hehe dobry pomysl ;))

dziewczyny mój brzuch nie będzie narazie płaski.....właśnie wcieła pół pizzy domowej roboty...oooo masakra...ale pyszna.....

ale mój lekarz powiedział: MAM JEŚĆ NA CO MAM OCHOTĘ!!! więc bardzo wziełam sobie to do serca:-)

aa wy co tam pysznego jecie?? i na co ochotki macie??

hmmm normalnie to pewnie na wszystko ,a teraz na twoja pizze nabralam smaka ;))

Dobranoc kochane,
humor dzis podly wiec ide spac zeby nie smecic Wam!!
Do jutra!!!!:)
Paaaaaaa...............:*

jutro bedzie lepiej ;) spij slodko !!

gosiane ja dzisiaj też takie zapiekane kanapki z serem wcinałam do tego jeszcze ogórek konserwowy, zaraz poprawię zupą ogórkową, ale tylko odrobinkę tak na smak, a reszta do lodówki na jutro :-) Musiałam się powstrzymywać jak tarłam kiszone do zupy bo zupy by nie było, nawet dobre w sklepie trafiłam, takie woreczkowe...

Dobrze, że kupiłam dwa, jeden został :laugh2:

ja , jak nie jadlam wedliny 2 tyg bo mi smierdziala
tak dzisiaj mi sie w pracy tak straznie zachcialo rogala z makiem, kielbasy swojskiej i musztardy ze bieglam jak zrobilam klientke do polskiego sklepu po to :-D
dobrze ze mam blizutko , zaraz kolo salonu :-D
dziewczyny mialy ze mnie straszna beke, jak mnie zobaczyly jak gryze ta kielbache zamoczona w musztardzie hihihi

To ja tak ostatnio pochłonęłam kotlety mielone i do tego chyba pół słoika maminych ogórków kiszonych. U mnie tak falami raz mięso i wędlina super innym razem bleee.

atram czy mi sie wydaje czy moze jestes fryzjerka? Ale mi zrobillyscie smaka ,MMMMMMMMMMMMM swieza buleczka ,polska szyneczka i domowej roboty kiszony ogorek !!!!!!!!!Ja chce do Polski,tam bym poleciala do jakiegos sklepu nocnego i mogla sobie kupic, a tu dupa!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wogole ostatnio mam ogramna ochote na zupy wiec wymyslam ciagle jakies inne zeby sie mezowi nie znudzilo :-) wlasnie dokanczam krem z brokul i ziemniakow chyba przed spaniem wypije kubeczek ;-) jak zasne wogole bo jutro mam wizyte i troche sie denerwuje :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny!
Nadrobilam Was, ale mialam z 8 watkow;p
Witam nowe mamusie i gratuluje;)
Ciesze sie ze po wizytach wszystko ok! Oby tak bylo jeszcze 8 miesiecy.
Co do brzuchola to ja jakies 2tyg temu tez mialam wywalony a teraz juz nie.
Jem normalnie raczej, tylko ciagle na cos nie mam ochoty, sama za soba nie nadazam;/
Jedyne na co ochote mam zawsze to wlasnie sa zupy i prawie zawsze warzywka!

reklama
Do góry