Bozena21
Aktywna w BB
Gratuluje bliźniaków!!!
Mam nadzieję że moja ciąża jest także bliźniacza )
Brzuszek Ci już rośnie??
Mam nadzieję że moja ciąża jest także bliźniacza )
Brzuszek Ci już rośnie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki dziewczyny....ale czuję ulgę....mówię wam...i taki spokój....jeszcze jak powiedział że wszystko ok....że bete mam przeogromną...a to znaczy że ciąża nie jest zagrożona....uffff ii te dwa małe bąble z tymi serduchami....ojejku coś pięknego....chociaż nie takie małe bo mają po 16,1 mm....duże fasolaki :-)
Napisala Asionek31
witaj ) ciaza blizniacza jest mozliwa i jako pierwsza , a czemy pytasz ??
Bardzo chciałabym mieć bliźniaki ) Ja sama mam brata bliźniaka a i u mojego męża zdarzyły się bliźniaki w rodzinie
Jestem teraz w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży i wydaje mi się że mój brzuszek zaczął już delikatnie rosnąć...Wiem że to może brzmieć dziwnie w tak wczesnej ciąży...hmmm nie jem dużo wiec to nie z nadmiaru kalorii. Mam USG w następnym tygodniu w czwartek...bede w tedy w 7 tygodniu i 4 dniu ciąży...czy możliwe że już wtedy będzie widać czy są dwa czy jedno serduszko? )
Pozdrawiam wszystkie mamusie i trzymam za nas kciuki )
gratulacje, super wiescinoooo dziewczyny...i już wróciłam....widziałam jak serducha im biły....mam piękne dwa bąble.....i wszystko jest wporządku...
mąż mi zaraz zeskanuje usg to wkleje....ale się ciesze