reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
tak....zrób sobie bete...ja mam bardzo bardzo bardzo wysoką.....tak jest przy bliźniakach...a wogóle gratuluję:p

dzięki dziewczyny....ale czuję ulgę....mówię wam...i taki spokój....jeszcze jak powiedział że wszystko ok....że bete mam przeogromną...a to znaczy że ciąża nie jest zagrożona....uffff ii te dwa małe bąble z tymi serduchami....ojejku coś pięknego....chociaż nie takie małe bo mają po 16,1 mm....duże fasolaki :-)

jeszcze raz wielkie gratki, super że wszystko w porządku:-)

agadaria- ja chodzę prywatnie i zawsze robi USG , moja siostra chodzi prywatnie i nfz żeby badania robić za darmo!

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nie mialam usg wiec kto wie moze bedzie wiecej mam bliżniaczych
Mój to by bardzo chciał bliźniaki, ciągle mi o tym mówi, w rodzinie były bliźniaki u mnie !!

Napisala Asionek31

witaj ;)) ciaza blizniacza jest mozliwa i jako pierwsza , a czemy pytasz ?? ;)

Bardzo chciałabym mieć bliźniaki :)) Ja sama mam brata bliźniaka a i u mojego męża zdarzyły się bliźniaki w rodzinie ;)
Jestem teraz w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży i wydaje mi się że mój brzuszek zaczął już delikatnie rosnąć...Wiem że to może brzmieć dziwnie w tak wczesnej ciąży...hmmm nie jem dużo wiec to nie z nadmiaru kalorii. Mam USG w następnym tygodniu w czwartek...bede w tedy w 7 tygodniu i 4 dniu ciąży...czy możliwe że już wtedy będzie widać czy są dwa czy jedno serduszko? :))

Pozdrawiam wszystkie mamusie i trzymam za nas kciuki ;))

ja tez juz mam bvrzuchol wywalony , a mam jedna fasolke wiec tym bym raczej sie nie sugerowala ... idz na bete , albo na USG i bedzie wiadomo ;)
a w ponad 7tc to juz prawie napewo nedzie serduszko bilo ;)

hej laseczki

tak sobie czytam o tych blizniaczych ciazach i czytam

kurcze ale by byly jaja , jakby sie okazala ze bede miala dwojke hihhi

powiem wam ze ja to tez sie dziwnie czuje, bo niby z obliczen na necie, suwaczkowych itp wychodzi mi ze jestem w 7 tyg i 3 czy tam 4 dniu
ale przeciez ja mialam okres od 1-6 stycznia, wiec cos mi tu nie pasi

powiem wam ze ja tez mam brzuszek juz widoczny
a jak pojem to juz wogle sie robi benus :)
i teraz pytanie, czy to faktycznie 7 tydz ,a moze 8 lub 9 , bo w sumie staralismy sie od pocztaku grudnia ...
hmm no trudno wyczuc

chcialabym zeby tutaj byla inna opieka zdrowotna, bo pierwsze spotkanie z polozna mam dopiero w nastepny piatek
ale wtedy to ona do mnie przyjdzie
wiec badan nie bedzie
chyba w nestepnym tyg pojade prywatnie badania porobic, bo sie czuje bardzo dziwnie wiedzac ze bede miec dzidzie a tak naprawde to nie mialam jeszcze zadnego badania ... :(

noooo dziewczyny...i już wróciłam....widziałam jak serducha im biły....mam piękne dwa bąble.....i wszystko jest wporządku...

mąż mi zaraz zeskanuje usg to wkleje....ale się ciesze
gratulacje, super wiesci

co do widocznych brzuszkow to jeszcze chyba nie dzidzie, one sa takie malusie ze nawet jak sa dwie to nic nie widac,
brzuszki moga sie powiekszac od gazow itd., mi wieczorem zawsze "wywala"
poza tym to moze tez byc podswiadomosc
do przedwczoraj nie wiedzialam ze jestem w ciazy i nic nie czulam a od wczoraj brzuch pobolewa, jesc sie chce :-)
niedlugo pewnie zaczna sie mdlosci

atram musisz widziec,że suwaczek liczy od ostatniej @
ja sie z mężem staraliśmy od lutego 2010 a jestem w 7 tc :D:D:D::D
wieszkiedy miałaś owu?

reklama
Do góry