reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

no to lilou u nas moze byc niespodzianka jeszcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja za tydzien ide !!! Juz nie moge sie doczekać, w sumie to bym poszła za 2 tygodnie jak i TY ale mój bedzie w domu tydzien wiec skorzystam i pójdziemy juz :)

reklama
Hej dziewczynki ja dopiero dotarlam do domu po pracy i padam wiec tylko na chwilke jestem. Nie dam rady wszystkiego nadrobic wiec gratuluje wszystkim nowym mamusiom i tym co dzisiaj swoje fasolki zobaczyly ! :-)

rabit widzialam twoje 2 maluszki, sliczne hihi ale fajnie ze beda blizniaki.

Ok zmykam cos zjesc moze wpadne jeszcze.

Dzewczyny z tymi brzuszkami to mysmy sie wyluzowaly i nie wciagamy ich juz nie musimy byc plaskie!!!!!!

dziewczyny mój brzuch nie będzie narazie płaski.....właśnie wcieła pół pizzy domowej roboty...oooo masakra...ale pyszna.....

ale mój lekarz powiedział: MAM JEŚĆ NA CO MAM OCHOTĘ!!! więc bardzo wziełam sobie to do serca:-)

aa wy co tam pysznego jecie?? i na co ochotki macie??

Dzewczyny z tymi brzuszkami to mysmy sie wyluzowaly i nie wciagamy ich juz nie musimy byc plaskie!!!!!!

hehehe, dobre
ale ja nie mialam za bardzo czego wciagac , za to teraz nawet jakbym bym chiala to sie nie da :)

a jak patrze na zdjecia dziewczyn ktore sa w 4 miesiacu i maja taki jak ja w 7 tyg to jestem przerazona ze jak bede sie przyblizac do 9 miesiaca to wybuchne heheheheheheh

rabbit jedz ,jedz ja ostatnie 8 tygodni nie moglam duzo jesc,bo byl taki nacisk na zoladek ,ze sie nie dalo

Dobranoc kochane,
humor dzis podly wiec ide spac zeby nie smecic Wam!!
Do jutra!!!!:)
Paaaaaaa...............:*

reklama
Klementinka, Lilka28 witam i gratuluje...
Ja już po wizycie i w końcu widziałam.... 11 mm szczęścia i pięknie bijące serduszko.:-D:-D:-D:-D:-D

gratulacje...super, że serduszko bije,,,,

noooo dziewczyny...i już wróciłam....widziałam jak serducha im biły....mam piękne dwa bąble.....i wszystko jest wporządku...

mąż mi zaraz zeskanuje usg to wkleje....ale się ciesze

Zaraz zerknę za Twoje bąbelki...oby tak dalej rosły zdrowo....

Ja po pracy sie położyłam...i zaraz chyba znowu lecę spać...chciałam tylko sprawdzić jak po wizytach...no i coś zjeść muszę...:)

Do góry