reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
No z tymi brzuchami to chyba przez wzdecia i ogolnie gorsze trawienie tak sie nam robi. Ja tez mam raz wiekszy raz mniejszy brzuch a to za wczesnie na pewno :-D No na warzywka mam ochote tez ale schaboszczaka z kapusta bym wsunela tez :tak: chyba zrobie na weekend.

Zupaogorkowa mi powiedziala lekarka ze mam termin na 7 czyli tak jak ty!Kto moze zmienic to na liscie?Chyby tylko Edyta czy mamuska tez?A mi sie zachcialo polskiej zwyklej salatki -jutro zrobie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zmykam do spania bo juz ledwo widze a poza tym jutro wizyta wiec wole byc wyspana bo na 18 dopiero. Buziaki, milej nocki wszystkim.

Ja tez wam powiem Dobranoc,bo dzisiaj od 6 na nogach i caly dzien latalam (moj lekarz,dzieci ortodonta Giulek dostanie klamre,urzad,sklep sportowy bo synus ma urodziny 28) wlasnie zajarzylam ze bardzo chaotycznie pisze juz tzn pora spac pa

Chciałabym...ale ginka dała 50/50...
Chyba nie doczekam się następnego piątku...

bedzie dobrze ; tyle kciukow na forum , ze innaczej byc nie moze ;))

gosiane ja dzisiaj też takie zapiekane kanapki z serem wcinałam do tego jeszcze ogórek konserwowy, zaraz poprawię zupą ogórkową, ale tylko odrobinkę tak na smak, a reszta do lodówki na jutro :-) Musiałam się powstrzymywać jak tarłam kiszone do zupy bo zupy by nie było, nawet dobre w sklepie trafiłam, takie woreczkowe...

Dobrze, że kupiłam dwa, jeden został :laugh2:

jejku ja to bym wszysko oddala za kiszone ogorki i kapuste !!! wlasnie z mama na skypie gadalam i moze mi przesle ;)
korzystala moze ktoras z was z przesylek DHL lu UPS ?? bo poczta to strasznie drogo jest :( i dlugooo

ja , jak nie jadlam wedliny 2 tyg bo mi smierdziala
tak dzisiaj mi sie w pracy tak straznie zachcialo rogala z makiem, kielbasy swojskiej i musztardy ze bieglam jak zrobilam klientke do polskiego sklepu po to :-D
dobrze ze mam blizutko , zaraz kolo salonu :-D
dziewczyny mialy ze mnie straszna beke, jak mnie zobaczyly jak gryze ta kielbache zamoczona w musztardzie hihihi

ja tez od tyg. zero miesa i wedlin :(
ale polskie kabanosy lub sucha krakowaska to bym zjadla sobie !!! oj dziewczyny robicie smaka jak nie wiem ;))

ja nie moge patrzec na warzywa , a marchewka to juz wogole trauma :(
ogolnie na wszystko na co mam ochote to sa to rzeczy ktore mozna w Polsce kupic i strasznie cierpie z tego powodu ...

Asionek moja mama podaje rzeczy przez Polskie autobusy,ktore tu jezdza ,a ja obieram i za paczke biora 10 euro,moze do ciebie tez cos jezdzi dowiedz sie ,bo to najtansza ze znanych mi opcji ,ale terz juz naprawde spadam

Asionek moja mama podaje rzeczy przez Polskie autobusy,ktore tu jezdza ,a ja obieram i za paczke biora 10 euro,moze do ciebie tez cos jezdzi dowiedz sie ,bo to najtansza ze znanych mi opcji ,ale terz juz naprawde spadam

tez o tym myslalam , problem tylko w tym , ze do nas nie dojezdza jeden autokar tylko jest mi . jedna przesiadka i 3 razy zmiana kierowcow wiec chyba by mogla paczka nie dotrzec o ile wogole by ja wzieli ...

dobranoc mamusie

Zupaogorkowa mi powiedziala lekarka ze mam termin na 7 czyli tak jak ty!Kto moze zmienic to na liscie?Chyby tylko Edyta czy mamuska tez?A mi sie zachcialo polskiej zwyklej salatki -jutro zrobie

Tylko ja moge zmieniac dane na liscie,ale bez obaw codziennie podczytuje wasz watek i w miare mozliwosci robie aktualizacje,a jesli cos mi umknie to prosze o wiadomosc na priva ;-) Pazdziernik mial byc tez moim watkiem ale niestety wyszlo inaczej :-(

Mamuska,Asionek Buziam

Rabbitku gratuluje, sliczne masz fasoleczki :-)

A Wam dziewczynki zycze spokojnej i bezproblemowej ciazy :tak:

reklama
Do góry